author basic 06
author traction 06
kona caldera 06
kona hoss delux
merida Matts TFS 900-V
merida Matts Sport 500 TFS
Vsetko sú to rámy do cca 5000Sk.
Na bicykli by som jazdil vačšinou asi nejake lesíky a pod-skrátka prírodu...a chystam sa s kamosom na taku dvajtýždnovu turu v rôznom terene tak postupne kupujem nove veci..Mám kupenu výbavu shimano lx V-Breaky..takze ziadne kotúče a ani moc po kotúčoch netúžim...a dalsi fakt ze moja váha je okolo 100kga výška 180cm..tak za aby som nekupil nejkaky rám ktorý sa pdomnou zlomí..
Mylsím že najlepší by bol mozno hoss delux ale ten ja apson sa mi zda iba na kotuce..a o meridach tu bolo pisane par krat nic lichotiveho a authory neviem..páči sa mi caldera..ale bojím sa kôli mojej váhe..a vraj kona ma kratsi rám, nebodem sa na nej blbo cítit ak je malá..
Skúste napísať nejaké vaše názory.díky
dnes som mailoval do kaktusu a tam mi povedali ze konu nemaju(( a neviem kde inde by som ju mohol zohnat..a ak ju nezozeniem tak potom zoberiem asi tu meridu..neviem necham si poradit)
no to bvy som chcel vyriesiť nabojmi deore lx v zadu a deore v predu(tie uz mam)...pocul som vela nazorov na tieto naboje no boli rozne tak neviem..a rafik by som chcel remerx panther...
na mojom biku mam remerx grand rock..a musim povedat ze ten raf vydrzal vela..fakt som sa az cudoval..tak by som chcel zostat verny tejto znacke..aj ked nemozem porovnat s inymi bo toto boli moje prve..
no a vidlu mam vybratu RS tora 302
ak chces brat komplet,tak pozeraj na vybavu,kazdopadne sa tiez pripajam za tu Konu co sa tyka ramu
ak chces brat komplet,tak pozeraj na vybavu,kazdopadne sa tiez pripajam za tu Konu co sa tyka ramu
nie nie neberiem komplet ja vybavu mam celu komplet lxko...takze ja zhanam iba nejaky kvalitnejsi ram...
preco nie remerxy?som pocul od viacerych ludi ze su dobre..a ze sa hodia pre jazdcov z vyzsou vahou..a ze proste dobry pomer cena vaha...
no co mam grad rock ako vravim vydrzali a vela a este su cele bez osmicky...
A dovod?
Ja mam Remerx Panther a nemam s nimi problem. Velmi dobry pomer cena /vykon. Tazsi ludia gramy neriesia
A dovod?
Ja mam Remerx Panther a nemam s nimi problem. Velmi dobry pomer cena /vykon. Tazsi ludia gramy neriesia
nazdar mas remerx panther..a aky je je fakt dobry lebo ja si myslim ze na nezavodne xc a nejake tie tury ze by mohol stacit...a fakt nemam 50 kg tak nejake gramy na vyse mi je jedno)
a co je s nimi ekd ich zhadzujes?idu tazko dolu alebo nieco ine?
Pouzi montpaky
Niektore rafky a plaste naozaj nejdu k sebe
Aky model Remerxu si skusal a aky plast?
Na Pantherovy som nikdy nemal problem. Davam dole plast lahko montapakami (skusana Tioga, Continental,WTB ,Maxis). Nasadenie uplne lahko aj bez montpak.