ide mi hlavne o geometriu ..., syn ma prave 148 cm, a ram je 15" (kola 26")
vzhladom k tomu ze syn rastie zavratnou rychlostou rad by som zozbieral postrehy na dalsi "projekt" ak budem kupovat novy ram o rok ... max dva ... ....
Dakujem!
na "novom" carbon rame by mal byt presmykovac e-type (dosiel som na to po dlhsiom patrani. //ano aj napriek radam prehodim aj trojpilu//
na zaklade toho vyberiem rovnaku radu fd-m780 e-type dual pull.
co ale netusim je, ake skrutky pouzit na upevnenie.
podla nejakych DE diskusii sedi aj M5x16 skrutka so zapustenou hlavou a hlinikova podlozka 2,5 mm hrubky a vnutorny priemer 5,2 mm ak je to tak aku skrutku - hlinik alebo?
no a co som nasiel prave v shimano navode pre m780 su tam zobrazene dve skrutky bez zapustenej hlavy ... (vid priloha)
budem vdacny za kazdu radu!
na obrazku prilozeny "novy" 16" ram na 15" bicykli. Dlzka vidlice k ramu by mala byt 470 mm (100mm zdvih), bude ale ako na obrazku 480 mm (120mm zdvih)
Priechodnosť je daná najnižším bodom. Keby mal vpredu trojpílu, tak by bol približne rovnako nízko ako teraz s pohonom 1x. (necelé 2cm nižší stred vs o 1 a kúsok cm menší prevodník)
Mám sa podaril Radon team FX ale pri tej cene som moc geometriu neriešil. (100€ rám aj s RS recon gold a poštovným). 70,5 hlavový by mohol byť aj položenejší
Preco nie? znizi to stred a tym aj priechodnost v terene,na takych tych mini dropikoch to mozes poznat,najma prevodnik moze kolidovat,ale nemusi.Zalezi ,co jazdi.
Mám sa podaril Radon team FX ale pri tej cene som moc geometriu neriešil. (100€ rám aj s RS recon gold a poštovným). 70,5 hlavový by mohol byť aj položenejší
dajte typ na nejaký rámik kludne aj s upinákom
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 17:36
posledný komentár: 13. 8. 2020 o 22:20