Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
niekedy ventilky na bezduše boli pribalené... k Neuronu som mal ventilky tiež pribalené, to bolo pred 3 rokmi, ale neviem ako to funguje teraz...
No asi pred 1,5 rokom keď som kupoval Spectral, tak žiadne ventilky pribalené neboli. Ale ani som ich nečakal. len nalepená bezdušová páska a samozrejme aj bezdušové plášte čo je už štandard pri drahšom bajku. Neviem čo sa viacerí tomu čudujú a chceli by mať všetko v cene, alebo rovno to spravené aj s naliatym mliekom . Neviem teda či to iné značky takto robia. Možno tie lepšie, drahšie áno, ale pri direct sale značke by som toto ani nečakal
K Lux Trail-u som ventilky nemal pribalené, čo ma trocha prekvapilo, lebo predtým k biku "zo supermarketu" boli?(Decathlon).
Ale je pravda, že ten z Dekáča bola "limitka"....ta možno preto?
Tak mi prišiel neuron al6 v akcii za 2000. Trvalo to 8 dní, krabica poškodená prelepena, ale nenašiel som ani jednu oskreninu. Po zložení trochu šúcha predná brzda, vyzerá že ju treba odvzdusnit, tiež treba naladiť slx.
Bike inak fajnovka, mam 177 bral som M a pocitovo je to o dosť väčší bajk ako scott scale M, roomy. Ťažký mi nepríde vôbec, dobre stúpa skáče ľahko ide do manuálu
ja som na exceed tiez vramci reklamacie menil kotuce lebo vidlu rozvibrovali tak ze som myslel ze vyskacu gufera, sram centerline uplne bez problemov, ale tie pojdu na iny bajk, galfery uz cakaju na nahodenie
Ahojte. Prosím Vás máte niekto skúsenosť s platbou objednávky na 2x ? Nepustí ma denný limit ktorý ani nejde zmeniť kvôli "štandardnej" karte takže jediná možnosť je na 2x - takže chcel som sa len spýtať, či ste niekto zažili obdobný prípad...
Zo 4 bikov co som objednaval tak ventilky som mal na Endurace a na manzelkinom GC. Obe s Mavic kolesami. K Neuronu a Spectralu som ziadne ventilky nedostal -> DT swiss kolesa.
Cerstva skusenost so Spectralom CF 8, ktory bol nedavno v akcii. Celkom ma zaskocilo ako velmi boli zavzdusnene brzdy (Shimano XT). Neviem ako by si s tym poradil novacik, ktory si kupil svoj prvy bike z internetu a mozno si ani neuvedomi, ze tie brzdy su na
Prosim vas o radu pri vybere velkosti Canyon Aeroad CF SL 2023.
Mam vysku 183cm, inseam 89cm.
Podla Canyon kalkulacky mi vychadza velkost M, vyska sedlovky 778 - 788mm. Max. vyska sedla podla geometrie je 801mm. Neviem aky presny je tento odhad canyon kalkulacky a bojim sa ze by mohla byt sedlovka nedostatocne dlha. Ak zadam inseam 91, uz kalkulacka hodi velkost L.
Mal som moznost vyskusat Aeroad CF SL 7 2019 velkost L a sadol mi celkom presne ako uliaty. No medzi rocnikom 2019 a 2023 je zopar zmien v geometrii.
Momentalne jazdim Kellys Arc 50 velkost L, no myslim ze by som radsej bral M kedze kellys dimenzuje velkost L az do 195cm jazdov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
plati do 12.6. do polnoci
CANYON23BIKEFEST-2R9W-7PPS-CC
No asi pred 1,5 rokom keď som kupoval Spectral, tak žiadne ventilky pribalené neboli. Ale ani som ich nečakal. len nalepená bezdušová páska a samozrejme aj bezdušové plášte čo je už štandard pri drahšom bajku. Neviem čo sa viacerí tomu čudujú a chceli by mať všetko v cene, alebo rovno to spravené aj s naliatym mliekom
Ale je pravda, že ten z Dekáča bola "limitka"....ta možno preto?
Bike inak fajnovka, mam 177 bral som M a pocitovo je to o dosť väčší bajk ako scott scale M, roomy. Ťažký mi nepríde vôbec, dobre stúpa skáče ľahko ide do manuálu
díííííííííík !
Cerstva skusenost so Spectralom CF 8, ktory bol nedavno v akcii. Celkom ma zaskocilo ako velmi boli zavzdusnene brzdy (Shimano XT). Neviem ako by si s tym poradil novacik, ktory si kupil svoj prvy bike z internetu a mozno si ani neuvedomi, ze tie brzdy su na
Prosim vas o radu pri vybere velkosti Canyon Aeroad CF SL 2023.
Mam vysku 183cm, inseam 89cm.
Podla Canyon kalkulacky mi vychadza velkost M, vyska sedlovky 778 - 788mm. Max. vyska sedla podla geometrie je 801mm. Neviem aky presny je tento odhad canyon kalkulacky a bojim sa ze by mohla byt sedlovka nedostatocne dlha. Ak zadam inseam 91, uz kalkulacka hodi velkost L.
Mal som moznost vyskusat Aeroad CF SL 7 2019 velkost L a sadol mi celkom presne ako uliaty. No medzi rocnikom 2019 a 2023 je zopar zmien v geometrii.
Momentalne jazdim Kellys Arc 50 velkost L, no myslim ze by som radsej bral M kedze kellys dimenzuje velkost L az do 195cm jazdov.
Dakujem za vase rady a skusenosti.