Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Wladix A v com ti nesadol? Velkost, ci bajk ako taky?
Planoval som ho taky sekundarny bike na tazsie jazdenie. Ale tie plusy, co to prinasa su velmi tazko vykupene tou obrovskou vahou. Cize efekt sa dost straca. Zatial mi to moc nereze.
...chlapi, neostal vám niekomu kto ste kupovali canyon nevyužitý momentový kľúč, prípadne nepotrebujete ten čo ste dostali od canyonu? Zháňam nejaký solídny za dobrú cenu, lebo mám problém s kontrolou sily pri doťahovaní skrutiek, matiek a všetkého čo má závit
Ináč ako vyzerá ten od canyonu ? Prípadne poraďte nejaký dobrý. Ďakujem
Co sa tyka toho momentaku tak ten cynoyn podla obrazku len taka lacna nahrazka. Nemal som ho v ruke ale vyzera to ze clovek musi sledovat kam mieri sipka na tom oranzovom ukazovateli a vtedy prestat tahat, ci?
Ja mam tento, normalne si nastavis moment na stupnici, ked ho dosiahnes tak v nom pukne a zalomi trochu hlavu. http://www.bikeservis.com/kluc-momentovy-p-3216.html , pozri tam aj to pdf , je tam test a ako ho vyberali. Ja som si dal svoj overit a je v podstate sedi presne so stupnicou, odchylky su este mensie ako tam spominanych 10%.
FIT by mala byt vo vseobecnosti lepsia po technickej stranke a mala by byt citlivejsia ale cital som par nazorov ze sa zdala od zaciatku zdvihu citlivejsia niekomu aj OC. Pozri si preklady slova "Harsh" tym opisuju aky je chod je OC oproti FITu. Ja som fitku nejazdil takze skusneost nemam a neviem ktore z tych slov by to najlepsie vystihlo asi ze chod je taky "hruby". Ale k tomu sa urcite lepsie vyjadria iny.
Tak tak, to je nevyhoda "build to order". Mne tiez meskal objednany bike od ineho nemeckeho online vyrobcu. Nastastie len tyzden, Pisali ze vsetko ready, len E13 nedodalo nacas kolesa. Stava sa. Bicyklovy priemysel zrejme este nema tak vymakanu "just in time" logistiku ako automotive
To nie, len ma uz nebavi umyvat ho po kazdom vyjazde a ved nekupil som ho, aby bol doma vylesteny v garazi ... davam mu poriadne zabrat a zatial to zvlada
Zo mna si Canyon robi asi srandu. Dnes mi prisiel mail, ze moja objednavka bude vybavena do dvoch dni. Tak som sa tesil ze mozno tento alebo buduci tyzden mam bike doma. No neskor som si vsimol, ze sice zakaznicke cislo sedi ale cislo objednavky je ine nez bolo doteraz.
A teraz mi prisiel mail kde je odkaz na sledovanie zasielky na stranke ups. Otvoril som ho a je tam udana hmotnost balicku 0,10kg.
To asi bike nebude
Dufam, ze mi popredu posielaju tu debilnu satku.
Pisal som do Canyonu, ze co mi to posielaju, kedze bike to ocividne nie je. A dostal som odpoved, ze je to ta kompenzacia za oneskorene vybavenie mojej objednavky.
Takze jupii. Mozem chodit tyzden so satkom na krku bez biku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Planoval som ho taky sekundarny bike na tazsie jazdenie. Ale tie plusy, co to prinasa su velmi tazko vykupene tou obrovskou vahou. Cize efekt sa dost straca. Zatial mi to moc nereze.
Ináč ako vyzerá ten od canyonu ? Prípadne poraďte nejaký dobrý. Ďakujem
a Fox 32 Float CTD Evolution- nerve 7?
Ja mam tento, normalne si nastavis moment na stupnici, ked ho dosiahnes tak v nom pukne a zalomi trochu hlavu. http://www.bikeservis.com/kluc-momentovy-p-3216.html , pozri tam aj to pdf , je tam test a ako ho vyberali. Ja som si dal svoj overit a je v podstate sedi presne so stupnicou, odchylky su este mensie ako tam spominanych 10%.
moriturite
evo ma open cartridge(OC) patronu http://www.ridefox.com/technology.php?m=bike&t=oc
perfomance FIT http://www.ridefox.com/technology.php?m=bike&t=fit
FIT by mala byt vo vseobecnosti lepsia po technickej stranke a mala by byt citlivejsia ale cital som par nazorov ze sa zdala od zaciatku zdvihu citlivejsia niekomu aj OC. Pozri si preklady slova "Harsh" tym opisuju aky je chod je OC oproti FITu. Ja som fitku nejazdil takze skusneost nemam a neviem ktore z tych slov by to najlepsie vystihlo asi ze chod je taky "hruby". Ale k tomu sa urcite lepsie vyjadria iny.
Nakoniec to vyzerá tak, že budúci týždeň jazdím.
Vienna, Austria 06/06/2014 10:56 A.M. Arrival Scan
Nurnberg, Germany 06/06/2014 3:54 A.M. Departure Scan
06/06/2014 1:56 A.M. Arrival Scan
Frankfurt, Germany 06/05/2014 10:01 P.M. Departure Scan
06/05/2014 6:52 P.M. Origin Scan
Germany 06/05/2014 9:13 A.M. Order Processed: Ready for UPS
Ďakujem
A teraz mi prisiel mail kde je odkaz na sledovanie zasielky na stranke ups. Otvoril som ho a je tam udana hmotnost balicku 0,10kg.
To asi bike nebude
Dufam, ze mi popredu posielaju tu debilnu satku.
Takze jupii. Mozem chodit tyzden so satkom na krku bez biku.