Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
lukasm Mas zly posed. Pogoogli nastavenie posedu a over si ci mas vsetko spravne nastavene : vysku a sklon sedla, jeho polohu voci pedalom, vysku riadidiel, reach - ten okrem polohy sedla ovplyvni aj dlzka a sklon predstavca, sirka riadidiel a velkost biku). Ak napriek tomu mas problemy, tak pomaly menit nastavenia dokym nenajdes polohu ktora ti sadne. A premeraj si sedacie kosti (sirku) a podla toho vyber sedlo. Ak ta boli prostata, najskor ma sedlo blby tvar, skus pozriet nieco s vyrezom ci otvorom v strede. A mozno mas blby sklon sedla ci prilis natiahniuty posed.
Ked som jazdieval na pozicanom biku (ktory som nechcel na seba upravovat) mal som natiahnuty posed a z toho ma neskutocne boleli krize, trpli mi chodidla a sedlo mi tak tlacilo na partie, ze po pol hodke som nevedel ci som este chlap. Odkedy jazdim na svojom, ktory mam nastaveny podla seba, nic ma neboli.
Filip80 hej ja viem... mam bajk tak akurat a ked som nahodil SPD, tak sa mi dvihol trochu posed a odvtedy je to masaker... treba hold novy bajk lebo na tomto uz som spravil upravy ake sa len dali a stale nic... s tym sedadlom to musim skusit... podla sedacich kosti ako to pomeram a podla toho rozmeru ake sedlo mam vyberat?
Misenko neboj nic, SPD su peckove bez toho uz ani nechcem jazdit a ani neviem
Mne sa s spd perfektne jazdí. Tiež bez nich už ani neviem. Akurát že celý posed mi to zmenilo. posed asi budem znova musieť zmenit. Trpnu mi chodidla, ruky A ... rozum
Inak Misenko písal si že ti puká v pedáli. Vidím (ak sa nemýlim) že máš flaty Shimano Saint. Máme ich s kamarátom obaja na Nervoch a pukajú nám tak 2x do roka. myslím že sú z nejakej o dosť tvrdšej zliatiny ako sú kľuky a vraj vzniká v kluke v závite malý mikropriestor ktorý spôsobuje že sa pedál jemne hýbe. Mal som bike kvoli tomu v servise lebo som myslel že to robí zadná stavba alebo stredové zloženie. Nakoniec dali dole pedále, na závit kopec vazelíny poriadne dotiahli a už to nerobí.
Yogzo, jj, len tak jemne a nie vzdy a pri slapani zhruba v rovnakej polohe a zda sa mi ze len na pravej strane. Ja som ten pravy uz mal aj rozobrany, lebo drhol. Akoze nove pedale a po 50km drhnu ? Kamos detto. No ale stacilo to otvorit, premazat, zavriet a uz to ide. Ale aj tak pojdu dole a pojdu PD-M785, len to by uz museli z Canyonu poslat, mam to zaplatene uz 2 tyzdne. Neviem co tam s tym robia, su nejaky spomaleny teraz.
Inak neviem ako vam, ale mne ked nieco co i len trochu puka/vrzga tak som nervozny ako pes O to viac, ked neviem presne co. Minule, skusam zadne odpruzenie a asi v polke zdvihu vrzgot, pukot ako hovado. Uz som nevedel ze co, myslel som ze capy, tlmic a bohvieco este a nakoniec to bola taka plastovanu uchytka na spodu cez ktoru idu bovdeny vnutornym vedenim ramu. Bolo to tak nasponovane od bowdenu prehadzovaca, ze to strasne vrzgalo pri pruzeni. Neskutocne, hodil som tam vazelinu a je klud
Yogzo
Inak neviem ako vam, ale mne ked nieco co i len trochu puka/vrzga tak som nervozny ako pes O to viac, ked neviem presne co. Minule, skusam zadne odpruzenie a asi v polke zdvihu vrzgot, pukot ako hovado. Uz som nevedel ze co, myslel som ze capy, tlmic a bohvieco este a nakoniec to bola taka plastovanu uchytka na spodu cez ktoru idu bovdeny vnutornym vedenim ramu. Bolo to tak nasponovane od bowdenu prehadzovaca, ze to strasne vrzgalo pri pruzeni. Neskutocne, hodil som tam vazelinu a je klud
Hned večer sa na to pozriem aj ja!! lebo presne podobné vrzgoty mám aj ja, ide ma *****ť. už som chcel dať stredové zloženie meniť a rozoberať stavbu kvoli ložiskám. a to mám tesne cez 1000km najazdené na tom biku od Februára
Hned večer sa na to pozriem aj ja!! lebo presne podobné vrzgoty mám aj ja, ide ma *****ť. už som chcel dať stredové zloženie meniť a rozoberať stavbu kvoli ložiskám. a to mám tesne cez 1000km najazdené na tom biku od Februára
Skus to pozriet, podla mna budes mat to iste, mne to zaclo po 200km alebo kolko Zalezi ci ti to robi ked slapes, alebo iba ked rukou stlacas odpruzenie...
jozkovicz nohy mozu trpnut ak mas zle nastavene spd (ked pouzivas) alebo tiez zly posed... mne trpne prostata pri dlhych vyslapoch v sedle co je velmi zle... preto stale vstavam kazdu chvilu koli tomu... zmenil som aj sedlo, ale je to na hovno posed cely... proste tento sportovy posed mi nesedi... dokonca po pade mam problemy, ze ked odjazdim viacej km, tak ma neskutocne boli kostrc... tu by som sa chcel obratit aj na Ramon1, alebo inych doktorov, ci by ich nenapadlo nieco, preco by to mohlo byt...?
spd pouzivam, tiez som si na nich zvykol a hlavne tam moze clovek upnut tretru, ktora ma pevnu podrazku, co je samozrejme vyhoda .. ale ked som niekedy dal spd dole a nemal fixovanu nohu, tak mi lava noha netrpla .. tym, ze som mohol menit polohu nohy v podstate ako som chcel, tak noha sa lepsie prekrvovala .. co sa tyka trpnutia tam dole, tak s tym problem nemam, mam sedlo specialized phenom, ale tlak na tie partie citim stale .. co sa tyka nastaveniu posedu, riadim sa pocitom .. staci, ze dam sedlo o 2mm vyssie a hned po case citim vacsi tlak .. aj saganovi na zaciatku sezony zdvihli posed o 1,5cm, asi podla toho specialized programu , ale on si ten posed vratil naspat tak, ako ho mal na cannodale, lebo mu to viac vyhovuje .. prostata ti moze trpnut aj preto, ze mas mozno uzke sedlo .. treba sediet na sedacich kostiach, alebo sa nimi zapierat .. dalsia vec, co mne pomaha, aby som nebol tak otlaceny je natriet niektore partie, jemne, napr detskym olejom .. niekto pouziva aj kremy, su dokonca aj original pre cyklistov .. krem ti nezmierni tlak, ale ochrani pokozku pri tom treni, nemam potom nic cervene, osuchane, dlhsie vydrzim v sedle ..
vyskusaj napr specialized, maju testovacie sedla, ktore ti mozu po zaplateni zalohy pozicat .. maju sedla s dierou, ktore by mali pozitivne posobit na prietok krvi v cievach .. sedla s dierou ma v ponuke aj selle italia , a vlastne skoro kazdy vyrobca robi sedla ci uz s dierou, alebo nejakym kanalikom .. ale je pravda, ze clovek to vsetko nemoze testnut .. sedla su drahe a nie kazdy ma testovaci program .. a taktiez na co sa ma klast doraz, je kvalitna cyklovlozka ..
Nesuhlasim s tym dodatkom o cyklovlozke. Mam jednu a naposledy som ju mal na sebe asi pred rokom - odkedy mam spravne sedlo so spravnou sirkou, cyklovlozku nepouzivam ani na 8 hodinove vyjazdy.
Dnes rano som pisal na canyon podporu, ze cash mam ready, ze mozu zrealizovat platbu a zatial nic, ani obraz ani zvuk.... :/
Platbu si stiahnu automaticky ked uznaju za vhodne. Ja mam uz 2 tyzdne zaplatenu objednavku na komponenty a stale nic, hlavne ze minuly tyzden mi hovorili ze ten tyzden to posielaju, teraz som ich zase bombardoval a ze tento tyzden poslu. Dnes je stvrtok a pochybujem, ze to zajtra poslu. Ta sk/cz podpora je na dve veci v tomto, oni nevedia vobec nic a uz vobec nie to ovplyvnit. Akurat ti mozu pozret v systeme kedy je planovany shipping, ktory aj tak nieje zavazny. Takze neostava len cakat... Inak mne vzdy odpisali do par hodin, ale pisali mi, ze maju toho teraz vela.
Platim kartou s tym, ze sme boli dohodnuti, ze ked budem mat dostatok financnych prostriedkov na karte tak sa mam ozvat lebo platbu a odoslanie som si predbezne s nimi dohodol az na druhu polovicu augusta. Peniaze mam skor, tak som im pisal rano, ze som ready. Zatial no response. Asi tam brnknem.
Este som ale poziadal o upravu objednavky, blatnik som zrusil, tak neviem ci robia na uprave tej faktury, aj to moze byt.
Platim kartou s tym, ze sme boli dohodnuti, ze ked budem mat dostatok financnych prostriedkov na karte tak sa mam ozvat lebo platbu a odoslanie som si predbezne s nimi dohodol az na druhu polovicu augusta. Peniaze mam skor, tak som im pisal rano, ze som ready. Zatial no response. Asi tam brnknem.
Este som ale poziadal o upravu objednavky, blatnik som zrusil, tak neviem ci robia na uprave tej faktury, aj to moze byt.
Urcite ti odpisu, co si objednal ? Ja idem este pre zenu brat Nerva 8.0 W
ano ano, karkulku ... akurat som s nimi dovolal, jasne ze mail od rana ani neotvorili este, ale uz na tom robia, ze mi zmenia fakturu a poslu novu a zarezervuju platbu.. odoslu to hadam do tyzdna..mozno aj pobikujem daco kym pride prvy sneh
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked som jazdieval na pozicanom biku (ktory som nechcel na seba upravovat) mal som natiahnuty posed a z toho ma neskutocne boleli krize, trpli mi chodidla a sedlo mi tak tlacilo na partie, ze po pol hodke som nevedel ci som este chlap.
Misenko neboj nic, SPD su peckove bez toho uz ani nechcem jazdit a ani neviem
Inak neviem ako vam, ale mne ked nieco co i len trochu puka/vrzga tak som nervozny ako pes
Inak neviem ako vam, ale mne ked nieco co i len trochu puka/vrzga tak som nervozny ako pes
Hned večer sa na to pozriem aj ja!!
Skus to pozriet, podla mna budes mat to iste, mne to zaclo po 200km alebo kolko
jozkovicz nohy mozu trpnut ak mas zle nastavene spd (ked pouzivas) alebo tiez zly posed... mne trpne prostata pri dlhych vyslapoch v sedle
spd pouzivam, tiez som si na nich zvykol a hlavne tam moze clovek upnut tretru, ktora ma pevnu podrazku, co je samozrejme vyhoda .. ale ked som niekedy dal spd dole a nemal fixovanu nohu, tak mi lava noha netrpla .. tym, ze som mohol menit polohu nohy v podstate ako som chcel, tak noha sa lepsie prekrvovala .. co sa tyka trpnutia tam dole, tak s tym problem nemam, mam sedlo specialized phenom, ale tlak na tie partie citim stale .. co sa tyka nastaveniu posedu, riadim sa pocitom .. staci, ze dam sedlo o 2mm vyssie a hned po case citim vacsi tlak .. aj saganovi na zaciatku sezony zdvihli posed o 1,5cm, asi podla toho specialized programu , ale on si ten posed vratil naspat tak, ako ho mal na cannodale, lebo mu to viac vyhovuje .. prostata ti moze trpnut aj preto, ze mas mozno uzke sedlo .. treba sediet na sedacich kostiach, alebo sa nimi zapierat .. dalsia vec, co mne pomaha, aby som nebol tak otlaceny je natriet niektore partie, jemne, napr detskym olejom .. niekto pouziva aj kremy, su dokonca aj original pre cyklistov .. krem ti nezmierni tlak, ale ochrani pokozku pri tom treni, nemam potom nic cervene, osuchane, dlhsie vydrzim v sedle ..
Platbu si stiahnu automaticky ked uznaju za vhodne. Ja mam uz 2 tyzdne zaplatenu objednavku na komponenty a stale nic, hlavne ze minuly tyzden mi hovorili ze ten tyzden to posielaju, teraz som ich zase bombardoval a ze tento tyzden poslu. Dnes je stvrtok a pochybujem, ze to zajtra poslu. Ta sk/cz podpora je na dve veci v tomto, oni nevedia vobec nic a uz vobec nie to ovplyvnit. Akurat ti mozu pozret v systeme kedy je planovany shipping, ktory aj tak nieje zavazny. Takze neostava len cakat... Inak mne vzdy odpisali do par hodin, ale pisali mi, ze maju toho teraz vela.
Urcite ti odpisu, co si objednal ? Ja idem este pre zenu brat Nerva 8.0 W