Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ozaj, má tu niekto Nerve 6.0 (2014/15) a robil upgrade na 15mm pevnú osku vzadu? treba okrem inej pätky niečo iné riešiť? Na náboje by mali tuším stačiť adaptéry správne?
myslím že do tej pätky vojde len 9mm oska. lebo na 6.0 je taká zvlášta forma rýchloupinaku vzadu. Primárne čo chcem spraviť je spevniť zadné kolo a neskôr asi budem kolá aj meniť a vziať aj dopredu aj dozadu pevné osky. Čo s tým?
Hmm, to je divne, lebo 7.0 uz ma 12mm os ale na 6.0 pisu nejaky quick release system. Len mi je divne, ved je to ta ista kostra, preco by tam davali inu os ? Je mozne ze na 2014 modeloch bola este 9mm ale divne mi to pride. Ja inak ziadnu patku, ktora by sa dala vymenit nemam na zadnej stavbe.
Jaj hentu patku myslis, tak to neviem teda ako to vobec funguje, ja som myslel ze vsetky maju tu 12mm osku a ze je to dane ako je spraveny ram, som netusil ze sa to da menit.
Dneska som bol na vyjazde, a na zaciatku mi nieco brutal pukalo hlavne jak som sa postavil a zacal slapat do pedalov. Co je divne ze ked som sa vracal asi po 10km to prestalo. Fakt tomu nerozumiem, nevie niekto co by to mohlo byt ? Semtam nieco este pukne nepravidelne, trochu mam podozrenie na spajle na kolesach, zdaju sa mi nejake volnejsie. Z tohoto ma ide rozdrapit.
No vazne neviem, tie su asi mesiac stare. Shimano Saint platformy, len preco to potom prestalo, toto mi nejde do hlavy Jakoby zazrakom to uz nepukalo, len obcas a trochu ale asi na inom mieste. Buduci tyzden mi dojdu spdka tak uvidim ci to boli pedale, ale pochybujem. Ale vpodstate vsetko tam je nove na tom bajku tak dokelu fakt neviem co tam pukoce. Ked len sedim, hupem sa jak blbec, tlacim na vidlo tak nic, ale ked sa postavim a zaberem tak to pukotalo... no a potom prestalo.... pomoc
Misenko s kamaratom mame obaja canyona, obaja Saint pedale kupovane v rovnaky cas. Mne po asi 500km jemu po asi 200 zacalo robit presne to co popisujes. Mali sme v dvoch roznych servisoch bajky. V obidvoch nasli ako pricinu pedale. Zhodili, dali mrte vazeliny, nahodili naspat a mame obaja uz 3 mesiace pokoj od pukania.
Nemyslim si, ze Pike je horsia vidla ako reba Tuhost, robustnost a lepsie tlmenie citit hned, len vravim, ze potrebuje este odladit a hovorim len o citlivosti na male nerovnosti. Mam to priamo s cim porovnavat a proste to tak je Prebehni si fora a docitas sa to iste. Niektorych to stalo dost laborovania s tokenmi a komresiou, kym dosiahli spokojnost s chodom.
Ked niekto pred pikom jazdil iba XCT alebo XCM, tak je z niecoho lepsieho hned pokakany od radosti a nevie co ma cakat a chciet napr Tak sa zdrzte hned ohnivych komentov len preto "ze Pike"
Len pre info: Pike - vlozene oba tokeny - tlak 45 psi pri 28% SAG a 72 kg. Premazanie mrte pomohlo. Ale ten tlak na tu vahu je riadne nizky, ale tak chodi to k mojej spokojnosti, tak neriesim.
Tiež som s 80 kg v trenkách skončil pri nejakých 55 psi. Chodí super, aj pri prasiackom jazdení a skákaní ešte asi 1 cm rezerva od korunky. Premazaná ešte nie je. Dnes ale čakám balík od Matta tak spravím potom. Zatiaľ za mňa veľká spokojnosť.
Pekne, vidis ale to clovek musi vediet co ma cakat od vidly Tym co fukaju 80-90psi a vazia okolo 80kg neverim, ze vidla robi tu robotu co by mala a pri plnom vyuziti zdvihu.
Hej potom je to ako kamoš včera keď sme zišli Martinské hole. Vlado teba nebolia ruky, žerie ti to tá vidla? Vravím že ani nie, nebolia moc. Kuknem ako má nastavenú a gumička ledva kúsok za polovicu zdvihu. Tak sa ani nečudujem, že naklepaný ako rezeň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
možno fabulujem ale myslím klasickú pätku na šalter.
6.0 má SCHALTAUGE NR. 29 a 7.0 SCHALTAUGE NR. 27
diky, no uvidime, mali poslat upravenu fakturu este dnes vecer a nic.. takze zajtra, hadam aj platba uz zajtra prebehne..
Nerve Al 6.0 ma quick release upinak v zadu. Je to v poznamke v detailoch ze to tak je a fotka je vseobecna.
Ked niekto pred pikom jazdil iba XCT alebo XCM, tak je z niecoho lepsieho hned pokakany od radosti a nevie co ma cakat a chciet napr
Len pre info: Pike - vlozene oba tokeny - tlak 45 psi pri 28% SAG a 72 kg. Premazanie mrte pomohlo. Ale ten tlak na tu vahu je riadne nizky, ale tak chodi to k mojej spokojnosti, tak neriesim.