Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Prosim o pomoc,prave som predal moje ht a chcem objednavat canyon nerve na 29 palcovych kolesach,pracovne som bol mimi takze testovacku canyon som nestihol..prosim poradte aky ram pri vyske 187 cm..L alebo XL dakujem pekne
niktos XL 52cm ti sadne ako uliaty. [url]http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer/mountain-bike/size-sheet?utf8=✓&u=cm&r=man&h=1870.0&i=910.0&b=Calculate[/url]
Prosim vas pani, ak je tu niekto technicky zrucny a ma.chvilu casu spravte prosim online tabulku (google by mal.mat taku moznost) kde vlastnici canyonov napisu aky model, modelovy rok maju, velkost, svoju vysku, vysku rozkroku a poznamku ci im velkost vyhovuje......pretoze tato tema ma 261 stran a z toho 250 sa riesia otazky "zdravim planujem si kupit canyon bude mi velkost XYZ dobra?". Jednak to urobi pekny prehlad vhodnosti velkosti canyonov a jednak sa budu moct v tomto fore riesit ine podstatne veci. V teme bezdusove systemy ktosi urobil tabulku a hned to.tam inak vyzera neriesi sa na kazdej strane ze ci taky a taky tmel je dobry a kolko ho treba dat
Ako ja to nepotrebujem pre seba ,canyonov uz mam dost a vsetky velkosti vyhovuju preto pisem ze urobit tabulku aby sa to tam dalo peiebezne dopnat a vznikol zoznam
Ahoj, nedávno som si objednal https://www.canyon.com/sk/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-slx-7-9.html . Termín doručenia bol cca mesiac, no do 10 dní som ho mal doma. Meriam 187cm (rozkrok 89/90cm) a bral som veľkosť L. Sedí mi super. Bicykel prišiel neporušený. Musel som však dať do servisu ešte nastaviť prešmykávač. Na stránke majú, že bike príde kompletne nastavený a stačí len poskladať. Ako satisfakciu mi Canyon ponúkli poukážku v hodnote opravy v ich e-shope (stálo ma to 15€).
15€ za nastavenie presmyku je dobrý deal, tá poukazka mi príde onicom ale asi by som to neriešil
Ale ako píšeš tak chybu si priznali Bike ozaj chodí komplet v poriadku nastavený
Ps: dobrý deal pre servis za potocenie dvoch srobikov L a H
Ono to má trošku hlbšiu históriu. Chlapík v BR u ktorého som servisoval mi robil tiež ponuku, no rozhodol som sa pre Canyon. V tej cene je lepšie osadený, geometria mi viacej vyhovuje a viacej sa mi páči ako ponúkaný bike v obchode. Seriózne som prišiel povedať, že ďakujem za ponuku a čas, no rozhodol som sa inak aj keď budem čakať asi mesiac... Kto by povedal, že sa ho to takto dotkne..tak som zaplatil 15€
Je to viacmenej oničom, ale je v tom aj poštovné zdarma. Tak vezmem nejaké minináradie alebo niečo pod. Keby mi dal klasickú cenu do 5€, vyšlo by mi na samolepky
Canyon sa uz viditelne zabehli v novej fabrike.
V pondelok objednane, prisla faktura, zaplatene. V Utorok rano potvrdene, ze dostali platbu. Teraz v Stredu o 14:00 dosiel mail s UPS trackovanim, ze bajk odoslali. Bude tu v Piatok.
Sikovnaci
(bajk nie pre mna, ja uz mam dost. ale odporucil som kamosovi a 1440e za ich 11kg karbonovy HT ho presvedcilo)
Bike a veľkosť ktorá sa mi páči je možné dostať až 18.-23júla... je možné, že keď budem objednávať až za mesiac tak ten dátum sa nepresunie a stále bude platiť 18-23 júla alebo sa dátum znova natiahne o ďalší mesiac ??? Má to tu niekto odsledované ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skus kuknut tu: xc-am-en-bicykle/velkosti-ramov-direct-sales-bikov-canyon-radon-t36258.html
Ale ako píšeš tak chybu si priznali Bike ozaj chodí komplet v poriadku nastavený
Ps: dobrý deal pre servis za potocenie dvoch srobikov L a H
Je to viacmenej oničom, ale je v tom aj poštovné zdarma. Tak vezmem nejaké minináradie alebo niečo pod. Keby mi dal klasickú cenu do 5€, vyšlo by mi na samolepky
V pondelok objednane, prisla faktura, zaplatene. V Utorok rano potvrdene, ze dostali platbu. Teraz v Stredu o 14:00 dosiel mail s UPS trackovanim, ze bajk odoslali. Bude tu v Piatok.
Sikovnaci
(bajk nie pre mna, ja uz mam dost. ale odporucil som kamosovi a 1440e za ich 11kg karbonovy HT ho presvedcilo)