Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Inak tie odporucania su zvacsa skor presne nez nepresne dnes :- ). Tiez som to prvykrat nafukal o 20perc. menej nez odporucal Fox (na 36) pretoze mi to pri "parkoviskovom hupani" prislo tvrde, a potom este tvrdsie pri mojej pomalej jazde.
A potom som sa rozjazdil, a s makkym nafuknutim skoro zabil. Pri RS moze trocha trvat zabehnut vidla a potom trocha klesne frikcia a sag sa da lepsie posudit. Ak uz vyslovene chce niekto ultra citlivost takze radsej sice podfuknut, ale dodat hned vlozku na zachovanie progresivity.
Tvoja predchadzajucia vidla bola 66 RC3 Ti :- ) ? Super. Hej, tak take citlive to nebude. 45PSI jazdi moja 52kg priatelka ;- )
Nizky tlak bude totiz aj tak citlivy len pri pomalej jazde, pri vacsej rychlosti potom vidla bude neustale v strednej casti zdvihu a ta citlivost sa paradoxne naopak strati. Fox 36 napr. toto vobec nevie naraz, viem ju nastavit len na konkretny typ jazdy, ale Pike ma dobru citlivost od pociatku aj pri 20perc. sagu, cize ten vyssi tlak vobec nie je na zavadu, obzvlast kedze Pike nema ziadnu externu rychlu kompresiu.
(na druhu stranu Pike mala iste problemy so zavzdusnenim, 'zip-tie' trik bol pomaly fenomen, a aj ten olej sa mnohi pri Canyone stazovali, ale ten mohol len stiect, kazdopadne, za kontrolu nic nedas)
Dobry den rozhodol som sa ze si objednam bike NERVE AL 7.9, jazdim asfalt a lesne cesty, meriam 184cm dlzku rokroku 88, Zobral bysom velkost L asi..., chcem sa spytat ci je este dobre nieco s tym objednat, niekto tu spominal ze petku na prehadzovacku, a este aj ake pedale? ci tu zo slovenska potom kupit ci priamo od vyrobcu, chcel by som nejake klasicke dakujem.
No ja veru nie som moc spokojny s nimi. Brzdit brzdia obstojne, ale teraz v lete ked sa zahreju zacnu vrestat po 2 minutach zjazdu. Aj ked su ciste a platnicky nove. Kupujem origo B01S, neviem ci vie niekto poradit nieco lepsie do nich....
A po dlhšom brzdení ti netuhnú páčky? Neviem či budú zavzdušnené alebo čo... Ja mám na staršom bajku staré SLXká (ešte 1. generácia) a vydržali 6 rokov bez údržby a brzdily parádne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A potom som sa rozjazdil, a s makkym nafuknutim skoro zabil. Pri RS moze trocha trvat zabehnut vidla a potom trocha klesne frikcia a sag sa da lepsie posudit. Ak uz vyslovene chce niekto ultra citlivost takze radsej sice podfuknut, ale dodat hned vlozku na zachovanie progresivity.
Tvoja predchadzajucia vidla bola 66 RC3 Ti :- ) ? Super. Hej, tak take citlive to nebude. 45PSI jazdi moja 52kg priatelka ;- )
(na druhu stranu Pike mala iste problemy so zavzdusnenim, 'zip-tie' trik bol pomaly fenomen, a aj ten olej sa mnohi pri Canyone stazovali, ale ten mohol len stiect, kazdopadne, za kontrolu nic nedas)
https://www.canyon.com/sk-de/accessories/#category=specials&subcat=T045&id=60266
Som si myslel, ze nemci su trochu viac seriozni, ale asi som sa mylil.
chcel by som sa spytat vzhladom na to, ze mam zaujem o kupu Canyona SLX 7.9, aku velkost by ste mi odporucili.
Inseam: 93cm
Vyska: 189cm
Kalkurator na Canyon stranke mi ukazuje L.
-aktualne jazdim geometriu CTM Delta 1.0 21´ ram a viem si predstavit byt trosku viac natiahnuty.
Pripadne sa chcem opytat, je lepsie ist do karbonu CF 5.9 alebo zvolit kvalitny hlinik a vyborne osadeny (na moje potreby).
Dakujem za rady!
http://www.mtb-news.de/forum/t/canyon-spectral-al-2015-2016.722354/