Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja som objednával v Grand canyon CF SL7.9 v utorok večer 24.5. Termín dodávky na stránke bol 2.-11.6.
Prehliadol som v mailovej konfirmácii, že je tam aj platobná inštrukcia, takže som platil v pondelok 30.5.
Deň na to mi potvrdili platbu a bolo ticho.
Tento pondelok mi ráno volá kuriér, že má pre mňa bike. Stihli to teda podľa uvedeného odhadu, aj s mojim meškaním platby.
V pondelok som ho zložil, v utorok doplnil ešte SPDčka a dnes ráno vybehol na Kačín, kde som stretol ďalšieho Canyonistu
MrKoubak to je tazko povedat, na niektorych bikoch sa tie datumy posuvaju kazdu chvilu,Nerve nieje mozno az taky ziadany, minuly rok bol aj na konci sezony. Tak uvidis
Ja som objednával v Grand canyon CF SL7.9 v utorok večer 24.5. Termín dodávky na stránke bol 2.-11.6.
Prehliadol som v mailovej konfirmácii, že je tam aj platobná inštrukcia, takže som platil v pondelok 30.5.
Tento pondelok mi ráno volá kuriér, že má pre mňa bike. Stihli to teda podľa uvedeného odhadu, aj s mojim meškaním platby.
V pondelok som ho zložil, v utorok doplnil ešte SPDčka a dnes ráno vybehol na Kačín, kde som stretol ďalšieho Canyonistu
Takze. Minuly stvrtok som poslal peniaze na ucet a tento tyzden v stredu mi prisiel bajk Nerve 9.9 zeleny velkost L. S bicyklom som objednal aj stojan ktory bol ako samostatna zasielka ale nastastie prisli spolu jednou dodavkou. Bike som hned poskladal bez problemov, nafukal tlmic a vidlicu a vybehol som von.
Bike super, vsetko funguje. Akurat ako tu uz volakto spominal trebalo nastavit prehadzovacku, ja som to mal za 2e takze s tym Canyon zatazovat nebudem V lese som este nastavoval vysku sedlovky a odrazu sa prestala vysuvat teleskopka na doraz. Potom doma som zistil ze treba slabsie utiahnut upinak na sedlovke a vsetko funguje zase ako ma.
Co sa tyka velkosti tak L sedi dobre. Budem vsak asi menit riaditka a mozno aj predstavec aby som ich mal vyssie. To je ale z toho dovodu, ze mam problemy s chrbtom a tak mi nevyhovuje predklon. Myslim, ze by som ale zvladol aj XL mozno s drobnymi upravami (vyska 186/ nohy 89).
Nemam fotak takze prikladam len taku prvu foto po zlozeni z mobilu ako ilustraciu.
Ano to sedlo tam je mierne dohora. Ale ako som pisal to je fotka bezprostredne po zmontovani, cize to sedlo som potom vyrovnal. Neskor som ho aj tak vymenil za moj stary Avatar.
Ďalší do rodiny, Grand Canyon CF 5.9
Vážil som ho, 11,19kg bez pedálov, M-ko, používateľ má 178cm
Výšku sedlovky netreba komentovať, to som si nastavil na maxime pre seba (193cm), aj tak nestačí
to yacamo: dikes !!
mam otazku ohladom vidlice, ked som ju nafukal podla odporucania vyrobcu na spodnu hranicu, zda sa mi velmi necitliva a tvrda...., ako ich fukate vy? Ideal by sa mi zdalo okolo 50 psi , pri mojej hmotnosti 80 kg ...., ale mozno som len rozmaznany od mojej predchodzej vidlice
to yacamo: dikes !!
mam otazku ohladom vidlice, ked som ju nafukal podla odporucania vyrobcu na spodnu hranicu, zda sa mi velmi necitliva a tvrda...., ako ich fukate vy? Ideal by sa mi zdalo okolo 50 psi , pri mojej hmotnosti 80 kg ...., ale mozno som len rozmaznany od mojej predchodzej vidlice
Ja ju mam pri mojej vahe 70kg (ked som nalozeny mam 75kg) na 50 psi. Ale ako ostatny napisali nastav podla pocitu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj...je ich hodne...
Bike super, vsetko funguje. Akurat ako tu uz volakto spominal trebalo nastavit prehadzovacku, ja som to mal za 2e takze s tym Canyon zatazovat nebudem
Co sa tyka velkosti tak L sedi dobre. Budem vsak asi menit riaditka a mozno aj predstavec aby som ich mal vyssie. To je ale z toho dovodu, ze mam problemy s chrbtom a tak mi nevyhovuje predklon. Myslim, ze by som ale zvladol aj XL mozno s drobnymi upravami (vyska 186/ nohy 89).
Nemam fotak takze prikladam len taku prvu foto po zlozeni z mobilu ako ilustraciu.
Ano to sedlo tam je mierne dohora. Ale ako som pisal to je fotka bezprostredne po zmontovani, cize to sedlo som potom vyrovnal. Neskor som ho aj tak vymenil za moj stary Avatar.
Vážil som ho, 11,19kg bez pedálov, M-ko, používateľ má 178cm
Výšku sedlovky netreba komentovať, to som si nastavil na maxime pre seba (193cm), aj tak nestačí
Ja ju mam pri mojej vahe 70kg (ked som nalozeny mam 75kg) na 50 psi. Ale ako ostatny napisali nastav podla pocitu.