Henry33: Heno ten blatnik je skaredy ako noc... dufam ze ho das dole.. a jak to mas kluky zarovnane, nevies ako sa foti bajk? A to chodis na BKT sam ako partizan?
Henry33: Heno ten blatnik je skaredy ako noc... dufam ze ho das dole.. a jak to mas kluky zarovnane, nevies ako sa foti bajk? A to chodis na BKT sam ako partizan?
Ten blatnik len skusam a este neviem ci bude celu sezonu na mieste. Kluky su zarovnane tak ako ostali Nie boli sme videa tocit tak som hned otestoval
Súhlasím, je to fakt parádny bajk, ale ten blatník nemôže v teréne fungovať... Ten bude účinný tak proti špinavej fŕkajúcej vode... Trochu blata a už sa to bude zapchávať a drhnúť... Úplne by postačil nenápadný blatníček na ochranu klzníc vidly od najhorších nečistôt a hotovo... Radšej čistiť rám a hlavko ako mať vpredu taký blatník a počúvať ten zvuk šúchania a zastavovať a stále vyberať bordel...
astro tu krytku som nikdy nejak neriesil ako ma byt a s tymi skrutkami ano mas pravdu, vsimol som si to az potom ze som nahral fotku ked som ich mal v lese povolene, zdalo sa mi ze idu rajdy viac na jednu stranu tak som ich narovnaval mal som fajn flek na fotenie tak som fotil este pred dotiahnutim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pevný bajk a krásny ani ten stlp to nevydržal len sa ohol a bajk ani škrabanec
cau
aj by si mi ho pozical na test lebo pojdem asi aj ja do neho ci nepoziciavas?
Robo
Je to RF Turbine s 175 mm travel.
Nie toto je jedna z troch default moznosti. Nechcel som ist do custom lebo by som este te5raz farby ladil
Ten blatnik len skusam a este neviem ci bude celu sezonu na mieste. Kluky su zarovnane tak ako ostali
aj by si mi ho pozical na test lebo pojdem asi aj ja do neho ci nepoziciavas?
Robo
Jasne vsak dam sa ti previest
Vitaj v klube.potom napíš pár riadkov ako sa sprava...
Ahoj je to tento
https://www.themudhugger.co.uk/collections/downhill-enduro/products/front-race-mudhugger
13.7 cca + pedale este priratat