Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
...a aby som nezabudol, maximalna spokojnost
...a aby som nezabudol, maximalna spokojnost
pekne zladená hapanka od SDG
aj motorečka pjekná.....
Fakt neviem prečo sa to deje...
Fakt neviem prečo sa to deje...
Nechcela som sa do toho montovat, ale budem. Vy*er sa na napinak, jazdi bez neho, na to, co pochodis po okoli okolo dediny ti napinak netreba. Sadni za YouTube, nasteluj prehadzovacku, ked ti este stale hapruje, zabehni brzdy ale hlavne jazdi. Tiez som baba a 99% servisnych ukonov si robim sama. Za ten dobry pocit to stoji. Nie som ziadny profik, jazdim a servisujem, lebo ma to bavi a citim, ako sa kazdou jazdou zlepsujem aj v technike, aj kondicka ide hore. Jazdim na uz starsom HTcku 26' a bez problemov aj taky stredne tazky teren, nepotrebujem ani napinak, ani najnovsie vychytavky a neviem co este. Hadam sa mi cez zimu podari zadovazit si aj nejaky lepsi bike,, len sa musim rozhodnut. Hlavne ale jazdim vzdy, ked mam cas. Pises, ze chces jazdit AM/EN. Bez zakladneho skillu sa budes len trapit, tak ti radim, sadni na dreambike a voz sa co najcastejsie v ramci moznosti.
Bicyklovať sa budem len musím ešte čo to prekusnuť.
A mám rada keď sú veci dokonalé.
Treba to fixnut.
Inak nechapem co kazdy musi kecat do toho ako sa ma clovek bikeovat. Tiez ma nebavilo krutit na starej hajtre. Mna bavi HW a chcel som schopne zelezo.
Teraz sa uz tesim na bike skoro kazdy den.
Ak niekomu staci bike z decathlonu za 205€ budis, ak niekto potrebuje enduro za 2K5€, aby ho to bavilo, tak mu tu nebudem vykladat, aby si robil kondicku na bikeu z tesca, lebo na drahy nema skill.