Praveze vidla ako kamen nieje ani pri 100PSI... Teda aspon podla mna... Odskok jazdim stale v strede... Zajtra odfotim kolko som ju dokazal dnes stlacit a to som siel aj kvalitny rozbity teren a aj drobne skoky boli... Tak posudite sami...
backyfx No tak to je zaujimave s tym tvojim lockoutom! V maji som kupoval RaceDay damper do svojej SIDy. Lock fungoval presne ako pise branomelis. Nehol sa ani o milimeter, proste pevna vidla. Bol to velky rozdiel oproti predoslemu Motion Control, ktory aj zamknuty prepruzoval. Minuly tyzden som si ale vsimol, ze po zamknuti sa mi damper zacal chovat presne ako ty opisujes. Zrazu prepruzuje aj zamknuty a to tak, ze o nejake 3cm. Takze urcite ti ten lock nefunguje ako ma. Mam teraz dilemu co s tym. Neviem ci to poslat na reklamacku alebo kupit odvzdusnovaciu sadu a olej a skusit to odvzdusnit. Velmi ma ale prekvapuje, ze tebe sa tak chova od nova.
No ako pisem... Silovo ho dokazem stlacit... Na RS-1 bol pevny jak kamen...
Nová SID SL nemá tvrdý lock ako RS1 alebo predchádzajúca verzia Charger patróny. Je to z dôvododu ochrany patróny. Takže ju dokážeš zatlačiť aj z zamknutej polohe o 1-2cm
Ako je potom mozne, ze za nova sa ten tlmic nepohol ani o mm? To akoze predtym nefungoval spravne a zrazu sa opravil? Bral by som to, ak by sa tak choval od zaciatku, ale nechoval.
edit: a este doplnim, ze marketingovy material Sramu uvadza, ze novy Raceday damper "has the stiffest lockout to date". Takze by mal byt tvrdsi nez RS-1. Tak neviem cipo kde si nabral, ze to ma centimeter ci dva pruzit ako ochrana. 1-2cm mi nepruzi ani zamknuty Motion Control z roku 2017
cipo Ale Skarnitzl hovori o prerazeni locku po urcitej sile. Ja mam problem, ze tlmic po zamknuti pracuje nadalej ako v otvorenom stave. Staci minimalne stlacit a zasuva sa. Takze neviem co s tym. Asi to skusim odvzdusnit.
cipo Ale Skarnitzl hovori o prerazeni locku po urcitej sile. Ja mam problem, ze tlmic po zamknuti pracuje nadalej ako v otvorenom stave. Staci minimalne stlacit a zasuva sa. Takze neviem co s tym. Asi to skusim odvzdusnit.
Len ja som pisal o vidlici... Ta sa mi ale pri jemnom stlaceni nepohne... Zanori sa az ked na nu zatlacim silovo ...
máme doma 2 nové sid sl ultimate 32/100mm a pri lockoute sú 100% tuhé.nepružia vôbec.jedna je na dialkový lock a druhá je ovládaná na korunke.
citlivosť pruženia je porovnatelná z RS1.
Skús to jachmel ak tak celé vybrať a prezrieť. Vybrať tú patrónu je otázkou 5 minút. A ty máš lockout asi priamo na korunke -nie cez páčku, tak skús s ním otočiť na zamknutie a sleduj či sa zväčšuje ten akoby balónik čo vytvára uzamknutie vlastne trením o stenu vidlice. Alebo sa ti tam mohol dostať olej a nefunguje to trenie ako má.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nová SID SL nemá tvrdý lock ako RS1 alebo predchádzajúca verzia Charger patróny. Je to z dôvododu ochrany patróny. Takže ju dokážeš zatlačiť aj z zamknutej polohe o 1-2cm
edit: a este doplnim, ze marketingovy material Sramu uvadza, ze novy Raceday damper "has the stiffest lockout to date". Takze by mal byt tvrdsi nez RS-1. Tak neviem cipo kde si nabral, ze to ma centimeter ci dva pruzit ako ochrana. 1-2cm mi nepruzi ani zamknuty Motion Control z roku 2017
https://mtbs.cz/clanek/bikecheck-trek-supercaliber-jana-skarnitzla/kategorie/preview#.X409MdAzaUk
A kolko to teda bude... S touto pumpou som rovnako fukal RS-1...
Len ja som pisal o vidlici... Ta sa mi ale pri jemnom stlaceni nepohne... Zanori sa az ked na nu zatlacim silovo ...
citlivosť pruženia je porovnatelná z RS1.
Ja len preto lebo RS-1 s charger 2 damper sa nepohol ani ked som nato zatlacil silovo...
KTM Scarp MT Prestige 2020
KTM Scarp MT Prestige 2020
ako si spokojny s ASX zatial.