Starsi bracha (Epic Evo 7) putuje na bazar a robi miesto mladsiemu (Epic 8 ) .
Ked bude cas spravim lepsie fotky aj mladsiemu, len chcem este najprv skratit brzdove hadicky.
Garbaruk kazeta mi subjektívne radí s RD+SL XTR aj s RD+SL XX1 AXS a reťazou XTR HG+ pocitovo rovnako. Dá sa na tom v pohode jazdiť bez nutnosti dvojitého prekliku. Aspoň mňa nie je potrebný. Keď však viem ako radí kazeta XTR s reťazou XTR tak tomu sa Garbaruk nevyrovná hlučnosťou ani hladkosťou pri preraďovaní na väčšie pastorky pod záťažou. U Garbaruk je cítiť kvalitatívny posun v kazetách oproti dobe pred cca 4 rokmi. U kaziet Shimano mi veľmi vyhovuje odstupňovanie na najväčších pastorkoch.
Toto je u mňa osobne veľký plus, pretože ako kadenčná bajkerka využívam v členitom teréne pomerne často hornú polovicu (veľké pastorky) kazety. A vďaka odstupňovaniu 28-33-39-45-51z nemusím až tak krížiť reťaz ako na Garbaruk (28-32-37-44-52z). Stačí mi už povedzme 39z pastorok, zatiaľ čo Garbaruk mi poskytuje na tomto prevode "iba" 37z a už by som musela radiť až na 44z a "rozhodilo" by mi to kadenciu. Na druhej strane neteší, že Shimano nevyužilo možnosť a neurobilo najväčší 52 alebo dokonca 53z pastorok. Predposledný 45z pastorok by to umožňoval a skok 45-53z by bol percentuálne stále menší (17,77%) vs. 44-52z (18,18%)
garbaruku je trosku skoda ze tu kazetu nevedia pre shimano vyladit. za mi zda ze robia identicku kazetu pre sram aj shimano? no medzi nimi je mierny rozdiel v sirke ak si dobre pamatam. mohli by konecne spravit kazetu priamo pre shimano, idealne aj s 51z pastorkom nech sa to da dobre nastavit. pri tej cene co zavalilo shimano na XTR kazetu, by som sa k nej rad vratil, ale ako pises, po zmene za shimano sa mi moc nechce. ja som prechadzal z 11-52 na 10-51 a aj odstupnovanie mi veru vyhovuje viac. no po dnesku budem velmi tuho zvazovat 9-45 a kratke ramienko. uvidim ako sa to casom uchyti, aka bude dostupnost a ci sa to rozsiri aj do XT a mechaniky. pohon mam teraz novy, tak mam dva roky cas, zatial sa to snad utrasie aj ceny snad klesnu.
A kurnik, chcel som odpisat skor na toto..
Ale najprv si sadni, nez napisem to cislo
1046g velkost M v raw uprave bez farby, pevnej osky (42g), UDH patky (27g), ochrannej folie (15g) a chranica retazovej vzpery (5g).
Dali by sa napisat vyhovorky preco som isiel prave do tohto ramu skrz 178cm kratke nohy dlhy trup atd., pravdou vsak je, ze ani v najhorsom sne by ma nenapadlo, ze niekto je schopny vyrobit tak tazky ram v dnesnej dobe
Moj HT ram mal 2.95kg so zadnou oskou a uchytmi na bowden ked prisiel, osku som zlomil v sprinte - isla odolnejsia/tazsia, tak k tym 3kg bude este blizsie. Nejak strasne ma to teda netrapi aj ked pokukujem po titanovej verzii.
Tie hmotnosti rámov je treba brať v kontexte. Skutočne "gramárske" HT rámy zvyknú mať tak +- 850 g, S-Works vraj dokonca až pod 800 g.
Na globálnej úrovni teda tá KOBA z môjho pohľadu určite nie je ťažká, no keď staviaš 7 kg mašinu, musíš naháňať gramy prakticky všade a tam verím, že tých 200 - 250 g len na ráme vie slušne "zabolieť "
Za mňa ale určite hlavu hore, aj 7.2 kg je myslím si extrémne slušná hmotnosť, toľko predsa nemajú ani niektoré nie úplne lacné cesťáky
Ixnay
No ved preto som ho aj chcel. Vyrobca povedal ze zvladne 200vku kotuc vzadu. Hentie gramarske kolko krat pisu oficialne len 160tku takze asi tomu velmi neveria.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne sa tento typ moc neosvedčil, zavadzia a nejde odmontovať
Ked bude cas spravim lepsie fotky aj mladsiemu, len chcem este najprv skratit brzdove hadicky.
A nerozumiem smajlíku na Maxxis.
Toto je u mňa osobne veľký plus, pretože ako kadenčná bajkerka využívam v členitom teréne pomerne často hornú polovicu (veľké pastorky) kazety. A vďaka odstupňovaniu 28-33-39-45-51z nemusím až tak krížiť reťaz ako na Garbaruk (28-32-37-44-52z). Stačí mi už povedzme 39z pastorok, zatiaľ čo Garbaruk mi poskytuje na tomto prevode "iba" 37z a už by som musela radiť až na 44z a "rozhodilo" by mi to kadenciu. Na druhej strane neteší, že Shimano nevyužilo možnosť a neurobilo najväčší 52 alebo dokonca 53z pastorok. Predposledný 45z pastorok by to umožňoval a skok 45-53z by bol percentuálne stále menší (17,77%) vs. 44-52z (18,18%)
A kurnik, chcel som odpisat skor na toto..
Ale najprv si sadni, nez napisem to cislo
1046g velkost M v raw uprave bez farby, pevnej osky (42g), UDH patky (27g), ochrannej folie (15g) a chranica retazovej vzpery (5g).
Dali by sa napisat vyhovorky preco som isiel prave do tohto ramu skrz 178cm kratke nohy dlhy trup atd., pravdou vsak je, ze ani v najhorsom sne by ma nenapadlo, ze niekto je schopny vyrobit tak tazky ram v dnesnej dobe
Ale zas ten IBIS zvladne aj americanov s ich vahami ? Imho ja by som ho povazoval za downcountry HT
Na globálnej úrovni teda tá KOBA z môjho pohľadu určite nie je ťažká, no keď staviaš 7 kg mašinu, musíš naháňať gramy prakticky všade a tam verím, že tých 200 - 250 g len na ráme vie slušne "zabolieť
Za mňa ale určite hlavu hore, aj 7.2 kg je myslím si extrémne slušná hmotnosť, toľko predsa nemajú ani niektoré nie úplne lacné cesťáky
No ved preto som ho aj chcel. Vyrobca povedal ze zvladne 200vku kotuc vzadu. Hentie gramarske kolko krat pisu oficialne len 160tku takze asi tomu velmi neveria.