To sa porieši dodatočne... Chaloši ako mám nafúkať prednu vidlu a tlmič? Tlmič má pisane max 275psi,nafúkal som ho na 270 a stale ked sadnem ostane gumička niekde okolo 25% na stupnici
Ak by bola tá vidlica namontovaná opačne, nedal by sa "konvenčným spôsobom" namontovať brzdový strmeň. DT Swiss (aj Manitou a možno ešte aj niekto ďalší) má mostíky umiestnené "opačne"
Nafúkaj vidlu aj tlmič tak, že keď jemne nasadneš poklesnú cca. 20%.
Dolaďovanie rob až v teréne.
Pokles pod 25% by nemal byť. Skús ešte inú ***** tvoja môže mať napr. vadný merač tlaku.
(dúfam, že nepatríš do kategórie TIR - nad 100 kg)
mne tlmič tiež po zaťažení zalezie tak po koniec tej škály (Monarch RT3) a aj mi to tak vyhovuje, lebo takto dobre kopíruje terén - akurát mne na to stačí cca. 120PSI, tých 270PSI mi príde byť nejako veľa...
No podla toho co bolo napisane vyssie, si podla mojho skromneho nazoru nezvolil tlmic so spravnymi parametrami pre danu charakteristiku pruzenia ramu/ratio
Ty kokso riadna hmotnost. Ja mam velky problem zohnat pruzinu na 90kg ( ja plus komple vybava ) a ty uz by si asi moc neuspel.
A rovno sa spytam. Ma mi prist tlmic Fox DHX RC4 a teraz mam Fox DHX bez kompresii. Je mozne, ze pruzina, ktora bola makka pre moj stary tlmic bude vhodna s novym kde je pkkt nastaveni?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=qfvg9y-FyB4
Dolaďovanie rob až v teréne.
Pokles pod 25% by nemal byť. Skús ešte inú ***** tvoja môže mať napr. vadný merač tlaku.
(dúfam, že nepatríš do kategórie TIR - nad 100 kg)
Výrobca spravidla uvádza len maximálny tlak.
A rovno sa spytam. Ma mi prist tlmic Fox DHX RC4 a teraz mam Fox DHX bez kompresii. Je mozne, ze pruzina, ktora bola makka pre moj stary tlmic bude vhodna s novym kde je pkkt nastaveni?