Rockshox offers three tuning options (low, mid, and high) so you can best match the level of dampening to the leverage ratio of your ride (ty*****lly the higher the ratio the higher the tune). On longer versions, you can even order a large volume air spring chamber to change the behavior of the air spring itself. This gives the rider the choice of a rising rate or a more linear spring rate.
Riziko skladačky ja aj nekompatibilita dielov.
Čo by ti pomohlo? Najlacnejší recept - zhodiť pár kg.
Ten drahší, vymeniť tlmič za vhodnejší. (zisti, aký bol montovaný na ten konkrétny rám)
Upraviť prepákovanie je zrejme nereálne. (súdim podľa foto)
Pokiaľ to máš všetko na maxime (tlak aj sag) malo by to byť aj funkčné. Treba vyskúšať v teréne, či to nebude pri silnom pohupe chodiť až na doraz. Ak nie, žiaden problém.
levarage ratio=wheel travel(vyska zdvihu napriklad 120)/ shock travel(zdvih na tlmici=50)=2.4
Podla tabulky si najdi co Ti treba. Kukni co mas napisane hore na tlmici. Tam by malo byt bud L,M,H
Čaute. Ja mam tlmič origo čo tam bol FOX Float RP23 145 mm. Ked som začal jazdiť na tom bike mal som 117kg (2metre) a uplna pohoda je sice pravda ze tlmic bol nafukany skoro na hranicu najvyssieho tlaku... spravil som na nom zatial 7000km teraz mam 95kg ale inak uplne v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
/Ta moja Xperia foti fakt hrozne/
Rockshox offers three tuning options (low, mid, and high) so you can best match the level of dampening to the leverage ratio of your ride (ty*****lly the higher the ratio the higher the tune). On longer versions, you can even order a large volume air spring chamber to change the behavior of the air spring itself. This gives the rider the choice of a rising rate or a more linear spring rate.
Čo by ti pomohlo? Najlacnejší recept - zhodiť pár kg.
Ten drahší, vymeniť tlmič za vhodnejší. (zisti, aký bol montovaný na ten konkrétny rám)
Upraviť prepákovanie je zrejme nereálne. (súdim podľa foto)
Pokiaľ to máš všetko na maxime (tlak aj sag) malo by to byť aj funkčné. Treba vyskúšať v teréne, či to nebude pri silnom pohupe chodiť až na doraz. Ak nie, žiaden problém.
levarage ratio=wheel travel(vyska zdvihu napriklad 120)/ shock travel(zdvih na tlmici=50)=2.4
Podla tabulky si najdi co Ti treba. Kukni co mas napisane hore na tlmici. Tam by malo byt bud L,M,H
tvoj rám vozí Djexpres, kupoval celý bike ak si dobre spomínam, spýtaj sa ho na ten tlmič
Vymenit tlmic za taky, ktoreho nastavenie je spravne pre uvedeny ram. Vyrobca/distributor ramu by ti mal vediet poskytnut potrebne udaje.