Ten banshee je objektivne pekny a ukrutne pouzitelny.
Ja ked vidim bobov bicykel, tak sa musim hned usmievat a dat like ako automat, hoci by mal aj mlyncek na kavu!
Kedze asi nesom sam kto vnima bobov bicykel ako kombo - rovno s majitelom, a kto jazdil s bobom vie, ze to su tie najlepsie bicyklovacky
Laro22 Dík. tmax Zatiaľ som nahodil sedlo z Cuba, ktoré mi vyhovuje, pôvodné Selle Italia X1 bolo pre môj zadok nevhodné ale už sa pracuje na nejakom pohodlnejšom.
Laro22 Dík. tmax Zatiaľ som nahodil sedlo z Cuba, ktoré mi vyhovuje, pôvodné Selle Italia X1 bolo pre môj zadok nevhodné ale už sa pracuje na nejakom pohodlnejšom.
neviem kolko si na tej X1 najazdil ale čím dalej ju na meridke mám tým je lepšie (asi len zvyk)
majorkucera Ja by som si aj zvykol, ale môj zadok je proti Prešiel som 30km a stačilo, nahodil som stare Cubácke a hneď to bolo o inom. Každý zadok je iný...
Ešte nejaké platformy, dobré sedlo a na túto sezónu mám vystarané
Vyzerá ozaj pekne. Hodilo by sa poriešiť aj nejakú ochranu spodnej rámovky (proti kameňom a pod.) ak tam už teda niečo nemáš, prípadne aj iných častí v závislosti od toho kde sa ti to bude zdať potrebné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja ked vidim bobov bicykel, tak sa musim hned usmievat a dat like ako automat, hoci by mal aj mlyncek na kavu!
Kedze asi nesom sam kto vnima bobov bicykel ako kombo - rovno s majitelom, a kto jazdil s bobom vie, ze to su tie najlepsie bicyklovacky
tmax Zatiaľ som nahodil sedlo z Cuba, ktoré mi vyhovuje, pôvodné Selle Italia X1 bolo pre môj zadok nevhodné
Zajtra zistím.
tmax Zatiaľ som nahodil sedlo z Cuba, ktoré mi vyhovuje, pôvodné Selle Italia X1 bolo pre môj zadok nevhodné
neviem kolko si na tej X1 najazdil ale čím dalej ju na meridke mám tým je lepšie
a jasné máš pravdu ja som za ked ti to tak vyhovuje jazdi to tak
Vyzerá ozaj pekne. Hodilo by sa poriešiť aj nejakú ochranu spodnej rámovky (proti kameňom a pod.) ak tam už teda niečo nemáš, prípadne aj iných častí v závislosti od toho kde sa ti to bude zdať potrebné
a jasné máš pravdu ja som za ked ti to tak vyhovuje jazdi to tak
daj @ a začni písať meno