Zdravím všetkých postihnutých, prave som si vybral nového miláčika a budem už len čakať kedy bude na sklade. Čo na to vravíte, pozn. model s V brzdami.
jfab: tie pneumatiky mam a podla mna nic moc,no ale mozno to je iba moj nazor... tadeas: nieje to zla volba,zalezi na tom co jazdis,ale na klasicke xc,je to v poho [/b]
tadeas: počuj ideš brať toho gianta lebo ja ho chcem ale hydro ja V-čka nemožem ale 36.000,-Sk nedam nech ratam pri kurze 1,3 / čo nie je /tak mi to vychádza
32,500 v ČR. Pôjdem tam žeby Brno? Ako to vidíš ty?????
tadeas: počuj ideš brať toho gianta lebo ja ho chcem ale hydro ja V-čka nemožem ale 36.000,-Sk nedam nech ratam pri kurze 1,3 / čo nie je /tak mi to vychádza
Nad tým som nerozmýšlal, ale pre mna to je aktualne až apríl.
zatial nie dufam že kurz koruny pojde nadol takže čas mám a prachy ešte nie ale uvidíme som dnes videl pekný felt ale na tom giante bi som sa rad povozil odkial si ?
ty to máš na skok do brna, si vidlel ravo 07, maniax a tempest? mam dosť
Ja som z BA, to Ravo som videl ale mne sa moc nepači to zloženie komponentov, hlavne slabe vidlice, ten GIANT sa mi pozdava hlavne preto že tam je kvalitny rám a slušná vidlica, ostatne nie je až tak bolave.
tadeas: nebolsi teraz niekedyv kaktuse? pýtam sa preto lebo kona Caldera má na obrázku v ponuke vidlu marzochi a v popise rochshox nevien sa v tom vysomárit ktorá tam patrí ani ceník na slovensku nemožem nájsť aktuálny
Giant no neviem či je to uplne terno ako sa tady na tím rámom rozplívate a velebíte.Len jedno jazdit sa na to dá ale vela tich giantov na pretekoch nevidím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rám Giant XTC 2004
Vidlica RockShock Duke XC 80mm
Hlavové zloženie FSA Orbit Z, ACB
Brzdy Hayes HFX9 160 mm
Stredové zloženie Race Face SRX ISIS
Kľuky, prevodníky Race Face Ride XC 22/32/44T
Pedále Shimano PD-M520
Radenie Shimano Deore
Prehadzovač Shimano Deore XT
Prešmykovač Shimano Deore
Kazeta SRAM PG950 11/34T 9-speed
Reťaz Shimano HG53
Riadítka+predstavec Easton EA50
Náboje Shimano M525 Disc
Ráfiky Mavic XM 117 32H
Pneumatiky Hutchinson Python AirLight Wire 26x2.0
Sedlo WTB Rocket V
Sedlovka Easton EA50 350x30.9mm
Ak tu je nieco, co tu zjavne nesedi, poradte, vdaka.
tadeas: nieje to zla volba,zalezi na tom co jazdis,ale na klasicke xc,je to v poho
Nad tým som nerozmýšlal, ale pre mna to je aktualne až apríl.
Ak ta to nesuri tak sa môžme dohodnúť na cestu a kupiť spolu.
Ja som z BA, to Ravo som videl ale mne sa moc nepači to zloženie komponentov, hlavne slabe vidlice, ten GIANT sa mi pozdava hlavne preto že tam je kvalitny rám a slušná vidlica, ostatne nie je až tak bolave.
Mozes nam prosim objasnit, v com ma byt ten ram podla Teba "genialny" ??? Som fakt zvedavy...