zdravím ľudia vlastním thorx 30 2020
a docela ma štve zadná časť biku ako sú čapy nanáša sa tam blato kamienky orechy ?( žalude )
neexistuje niečo čo by sa tam dalo dať ?
blatník tam nejde ?
ďakujem za prípadné tipy ?
Ja mam Thorx 30 z 2019.. este rovno u predajcu som si dal vymenit prevodnik z 30z na 32z.. okrem toho som menil tie hrackarske brzdove kotuce za RT81, dalej sedlo, gripy, predstavec za kratky 35mm.. uprava na bezdusaky (foto nizsie), packu teleskopky, tuning na vidlici (vymena gufier za nove s nizkym trenim, zvacsenie negativnej komory), tlmic upgrade s MegNeg + vymena puzdier za foxacke polymerove
DanoL91 tu páčku teleskopky prečo? utrhla sa? a tie kotúče ako píšeš do takého biku dať také papiere ? v predu som tiež vymenil musím vymeniť aj v zadu
ľudkovia potreboval by som radu
mám thorxa 30 2020
zatrhol som imbus na zadnom kolese pevná os 12x148
nejde mi odkrútiť ani povoliť
neviete poradiť akú dlhú osku tam treba ?
neviem sa nikde dočítať
skôr ako začnem nejako skúšať odkrúcať tú os chcel by som mať doma nový kus
díky
tak sa idem podeliť o skúsenosť s tou oskou ??
podarilo sa mi ju vykrútiť no oska nemá žiadne označenie má špecifickú hlavu zapustenú do rámu vôbec to nejde nikde nájsť ?
rozmer je ako písal DanoL91 objednal som teda inú os podľa rozmeru no nesedí
pri pôvodnej originál osi berú rozmer aj s hlavou
pri tej co som kúpil bez hlavy ?
vyriešil som to podložkou dočasne
len ma trápi že to nieje zapustené v tom ráme snáď to bude ok
ináč všetko sedí a funguje
možno majú neviem 🤷
žiaľ vobec nieje u nás momentálne na trhu ani náhradu nemajú 😔
mailoval som priamo u kellys
budem si musieť prerobiť tú podložku nejako obrúsit aby mi tam zapadla a malo by to byť v pohode
Nazdar chalani skúšal som vyrobiť blatnicek z gumy samozrejme to bola hlúposť nezmyselná. Začal som shreedit po daždi a vravím si nejak nejde bike, zalepilo komplet. Čiže je to zbytočné, soudruzi asi nato mysleli, čiže to musí nejaký ten rok dva vydržat
Čaute thorx-áci, menili ste už ložiská v ráme/vahadlách? Rozmyšlam nad kúpou do "zálohy". Akú to má asi životnosť, povedzme aj pri jazdení v nepriaznivych podmienkach? Máte skúsenosť? Dík za info
Menil som po 2 rokoch, jazdene aj v totalnom humuse, blate, snehu, soli z ciest.. Loziska v spodnom vahadle komplet zhrdzaveli, bolo uz citit na chode ze je tuhsi.. mensie lozisko v hornom vahadle bolo viacmenej v pohode, pouzitelne este nejaky 1 rok.. vacsie lozisko v hornom vahadle (rame) bolo cosi medzi, skor na vymenu.. treba ale povedat, ze od vyroby tie loziska ani osky vela vazeliny nevideli a teda im to tiez zrovna nepridalo..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám thorxa 30 2020
zatrhol som imbus na zadnom kolese pevná os 12x148
nejde mi odkrútiť ani povoliť
neviete poradiť akú dlhú osku tam treba ?
neviem sa nikde dočítať
skôr ako začnem nejako skúšať odkrúcať tú os chcel by som mať doma nový kus
díky
podarilo sa mi ju vykrútiť no oska nemá žiadne označenie má špecifickú hlavu zapustenú do rámu vôbec to nejde nikde nájsť ?
rozmer je ako písal DanoL91 objednal som teda inú os podľa rozmeru no nesedí
pri pôvodnej originál osi berú rozmer aj s hlavou
pri tej co som kúpil bez hlavy ?
vyriešil som to podložkou dočasne
len ma trápi že to nieje zapustené v tom ráme snáď to bude ok
ináč všetko sedí a funguje
https://dstreda.kellysbike.com/naboje-na-bicykel/57167-zadna-pevna-os-kellys-mtb-x12-8585019386854.html
🤗
žiaľ vobec nieje u nás momentálne na trhu ani náhradu nemajú 😔
mailoval som priamo u kellys
budem si musieť prerobiť tú podložku nejako obrúsit aby mi tam zapadla a malo by to byť v pohode
zvolit moznost 168 x M12 x 1.5
pisem si s MTBIKER odporučili mi toto
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/prislusenstvo/rychloupinaky-pevne-osky/kcnc-zadna-oska-kqr07-shimano-e-thru-boost-12x148.html
no neviem či to má to konicku hlavu
čakám ešte na odozvu
KCNC zadná oska KQR07 Shimano E-Thru Boost 12x148
25,99 €