pri vätšej zaťaži, šľapani do kopca, ale iba ak sedim mi to praska, pri stati na pedalach a šlapani už mi to nepraska no do teraz neviem najsť zdroj praskania skušal som premazať už aj hlavove zloženie prekontroloval som pedaly aj pätku som skontroloval reťaz tak tiež je použivana iba totu sezonu spolu s kazetou
poraďte mi ak mate s taky ničim skusenosť už mi to lezie na nervy pri vyjazdoch
dik
stretávam sa často na bikoch aj s praskaním v pedáloch - zhodiť - vyčistiť - namazať vazelínov
ale skušal som s ňou hybať, hupať sa ak som nepedaloval ale nepraskalo to
no asi sa to rozoberie a poriadne vyčisti všetko
len na to aby som to vyčistil je treba nejaký špecialný kľúč
takže musím ísť do servisu aby mi to vyčistili
priebežne to másťím ale nemám to ako rozobrať takže sa to po chvíli vráti
Na fulle sa objavilo vrzanie hneď po kúpe a prvom wapkovani po pretekoch .... nemal najazdených ani 300km.... Nakonie stačilo dotiahnúť skrutky medzi prevodníkmi.
Na cesťáku mi to vrzalo po 1000km ...stačilo pritiahnúť uvoľené skrutky na lyžinách sedadla.
Vrznanie je swinňa šíri sa po ráme a veľa krát je to lotéria.... zvyčajne to riešim heslom rozober a poskladaj.
V každom prípade aj je to len v sede tak by som by som začal sedlo-dotiahnúť. Vyčistiť lyžiny a viachran na upevnenie a namazať. Sedlovku vyčistiť a namazať vrátane objímky a ak nepomôže skúsiť inú sedlovku (počul som že často krát je to prasklina na sedlovke čo vrže)
Len tak, medzi rečou, aby sme používali rovnakú terminológiu - zámky sú na pedáloch, na tretrách sú kufre.