Ahojte, nájdu sa tu nejaký majitelia Propain Bikes? Zaujimali by ma skúsenosti s touto značkou a hlavne výber veľkosti u modelu Tyee 29. Mám 187 cm a neviem sa rozhodnúť medzi L a XL. Nájde sa tu niekto??
Myslím že prasklina na opacnej strane 30 cm od dotknuteho loziska nijako nesuvisi a narazom. A prasklina na druhej polovici bicykla na zadnej stavbe to tiez nama ako ovplyvnit. Aj ten šuter co tam vletel to malo zniesť.
Btw neviem či si videl niekedy naživo raw carbon od propainu tie praskliny sa ťažko hľadajú na odleskoch toho z koľkých kusov je to pozliepané ja som to fakt zistil až na konci sezóny. Keď som to išiel dôkladne čistiť a servisovať. Obidve dalsie naraz a okamžite som ich kontaktoval.
O maňo 🤌😀. Tak som ticho a rad ze mam male praskliny. Tak oprava predneho trojuholnika ma vyjde na tolko co cras replacement. Takze vezmem tu 6tku aj ked velmi mi nie je pochuti ten dizajn a integtovana kabelaz hlavkom. Opytam sa či mi nedaju hlinik.
Sak vidiet zvary,tak jasne ze nebol.To musela byt riadna hrana toto,ale aj tak takto to urvat... Rozmyslam ci je to normalne,alebo ozaj maju tie propainy nejaky problem...
U nás v partii neostal jeden karbónový propain, ktorý by nebol aspoň raz reklamovaný.
Buď na tyee otvory na bowdenoch alebo sa odlepil stred a na spinoch okolie ložísk a jeden stred.
Ja som v lete riešil problém so zadnou stavbou, ložisko malo vôľu, išlo vybrať prstom 😀👌
Dlho im trvalo kým sa mi ozvali ale keď konečne odpísali na konci týždňa (piatok) v utorok už bola zadná stavba doma 😀 v tomto boli celkom rýchly
Update , hliník mi neponúkajú na crash replacement iba carbon. Beriem CF6. Komplikacia s integrovanými káblami je že je tam zvýšené hlavko / ked si eše zakúpim ich integrovaný predstavec tak je tam jedna extra hrubá podložka a možno budem mať krátky krk na vidlici. Takže to chce aj novú vidlu možno , uvidíme. A na CF5 som mal zakúpené huber bushings do tlmiča , kto pozná problem so zapečenými pôvodnými vložkami na tlmičoch v propainoch vie prečo som ich mal. Tam mi dávajú tie neštastné tovarénské a vraj rozmer je iný takže huber neprenášam. Doondený CF5 píliť nemám ale oprava len predneho trojuholníka je za 560 € takže z neho môže byť akurat tak lampa v garáži na stene.
[quote="@2074057"Doondený CF5 píliť nemám ale oprava len predneho trojuholníka je za 560 € takže z neho môže byť akurat tak lampa v garáži na stene.[/quote]
pytal si sa aj Mr Hypsa? Spravil by to podla mna za menej penazi.
Nakoniec chceli aby som ho rozpílil , je z neho trofej v podobe lampy nad tv a čakám na cf6 za 750 eur. Nepáčilo sa mi ze na to nepozreli osobne a posúdili to len z fotiek ale čo už. Pri propaine bacha na tukes na spodnu trubku , lebo kvôli nej padá záruka aj na veci čo s nou nesúvisia.
A inač keď som to kupoval platil som v oktobri a dosiel vo februari. Takze tiež dufam ze februar alebo marec 25 mi dorazi novy ram. Tie ich dodania su dost zdlhavé. Teraz som na fakture nemal ani napisanu dodaciu lehotu ani nič len ze "pay immediately". Na ich stranke je dodanie 8 tyzdnov. V propain ucte objednavku a fakturu na novy ram nemam. Takze cele to je take , proste cakam a neviem nič.
skus si dat teraz po prerezani nacenit opravu toho ramu do carbonfactory alebo mamocarbon,ak to bude mat zmysel dat to opravit a ten novy ram mozes predat a mozno ti aj na kavu ostane...alebo kupit jazdenku CF5 zobrat ram a veci nahadzat na ten novy a predat
nemusel by si riesit ci ti bude vidla sediet dlzkou krku lebo ak nie tak prelisovat krk a nemal by si bovdeny natahane cez hlavko
ale pristup Propainu nieje bohvieco,hlavne ked je FB skupina plna toho ako ludom hned menili poskodene zadne stavby atd
skus si dat teraz po prerezani nacenit opravu toho ramu do carbonfactory alebo mamocarbon,ak to bude mat zmysel dat to opravit a ten novy ram mozes predat a mozno ti aj na kavu ostane...alebo kupit jazdenku CF5 zobrat ram a veci nahadzat na ten novy a predat
nemusel by si riesit ci ti bude vidla sediet dlzkou krku lebo ak nie tak prelisovat krk a nemal by si bovdeny natahane cez hlavko
ale pristup Propainu nieje bohvieco,hlavne ked je FB skupina plna toho ako ludom hned menili poskodene zadne stavby atd
Krk sediet bude na to som myslel a opytal sa na dlzku , hlavko som zvolil bez predstavca snad to nebude taka pohromama. Ten sixpack ICR predstavec je za dalsich 90 euro , nechcel som. Zadnu stavbu mi ponukli , ale nechcel som. Ten ram je katastrofa kto ho vzal do ruky nasiel dalsiu prasklinu. Ked som vybral vahadla pod vahadlom to bolo cimpr campr krizom krazom dopukane v okoli stredoveho zlozenia. Ked som dal dole zadnu stavbu tiez sa nasla zvnutra zospodu dalsia , takze na zadnej stavbe boli dve. To nema vyznam. Ja som apeloval na to co som nasiel na tej fb group v mailovej komunikacii na to co vsetko menili bez okolkov ale nezabralo. Stale omielali ten tukes na dolnej ramovej trubke co bola pre mna najmensia obava. Hrozny pristup , vymenil som s nimi asi 40 mailov , pripadal som si ako na tureckom trhovisku. Ked som trval na tom ze im ten ram poslem na kontrolu dostal som odpoved ze mozem ale pridem o priatelsku crash replacement ponuku , lebo budu mat so mnou dalsie additional costs. Cele to je take , cf5 tyee ma toho na rovasi co sa tyka prasklin v tej fb group najviac. Tam praskali zadne stavby , sedlove trubky , vytrhavala sa vlozka stredu , okolie lozisk. Cf 5 uz nechcem , po prieskume som zmenil nazor , dufam ze sa s cf6 polepsili.
Čaute chalani. Chcel by som si na mojom Tyee CF5 vymeniť zadný tlmič. Doteraz jazdim pružinu, no vzhľadom k tomu, že v okoli nie sú veľké kopce a hlavne mám veľa presunov, chcel by som trocha zhodiť váhu biku. Aký tlmič by ste odporúčali ?
Vzdy som v cf 5 jazdil rock shox vzducháče a za mna pomer cena vykon je najlepsi pri Rs super deluxe select z bazaru/kludne novy. Mam sice aktualne ultimate , ale az taka svetoborna zmena za tu cenu to nie je pokial si casto nemenis nastavenia tj. s lanovkou na bikepark mas zapisany jeden setup a dalsi na slapanie. Dokonca ked som mal super deluxe ultimate v servise , pocas toho som mal nahodeny najviac basic rs deluxe. Malo to lockout , bolo to lahke , pruzilo , dalo sa nastavit vcelku ok ale bez expansky sa proste pri zjazdoch prehrieval. Takze ked aj slapes aj bikeparkujes kludne si vzat nejaky lacny rs do suflika a iba na bikepark si nahodit pruzinu.
Musím sa podeliť o pozitívnu skúsenosť pri reklamácii vidlice FOX 36. Nový bike mi prišiel začiatkom leta a od začiatku sa mi vidlica nejako nezdala ostávala dosť zanorená vo zdvihu. Tak som to po mesiaci natočil a poslal video do Propainu na druhý deň mi odpísali s radou čo mám skúsiť. Skúsil som - nezabralo tak som im písal. Ďalší mail od nich (druhý) bol v znení - posielame novú vidlicu keď vám príde poškodenú zabaľte a pošlite ku nám prepravu hradíme. Tak reálne do týždňa a pol od poslania videa som mal novú vidlicu doma bez toho aby som ostal chvíľu bez biku. Tak za mňa super prístup.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Buď na tyee otvory na bowdenoch alebo sa odlepil stred a na spinoch okolie ložísk a jeden stred.
Ale takto odtrhnúť hlavko chce prax
Jazdcovi palec hore za to že po takejto demolácii stojí na vlastných
Dlho im trvalo kým sa mi ozvali ale keď konečne odpísali na konci týždňa (piatok) v utorok už bola zadná stavba doma 😀 v tomto boli celkom rýchly
pytal si sa aj Mr Hypsa? Spravil by to podla mna za menej penazi.
Krk sediet bude na to som myslel a opytal sa na dlzku , hlavko som zvolil bez predstavca snad to nebude taka pohromama. Ten sixpack ICR predstavec je za dalsich 90 euro , nechcel som. Zadnu stavbu mi ponukli , ale nechcel som. Ten ram je katastrofa kto ho vzal do ruky nasiel dalsiu prasklinu. Ked som vybral vahadla pod vahadlom to bolo cimpr campr krizom krazom dopukane v okoli stredoveho zlozenia. Ked som dal dole zadnu stavbu tiez sa nasla zvnutra zospodu dalsia , takze na zadnej stavbe boli dve. To nema vyznam. Ja som apeloval na to co som nasiel na tej fb group v mailovej komunikacii na to co vsetko menili bez okolkov ale nezabralo. Stale omielali ten tukes na dolnej ramovej trubke co bola pre mna najmensia obava. Hrozny pristup , vymenil som s nimi asi 40 mailov , pripadal som si ako na tureckom trhovisku. Ked som trval na tom ze im ten ram poslem na kontrolu dostal som odpoved ze mozem ale pridem o priatelsku crash replacement ponuku , lebo budu mat so mnou dalsie additional costs. Cele to je take , cf5 tyee ma toho na rovasi co sa tyka prasklin v tej fb group najviac. Tam praskali zadne stavby , sedlove trubky , vytrhavala sa vlozka stredu , okolie lozisk. Cf 5 uz nechcem , po prieskume som zmenil nazor , dufam ze sa s cf6 polepsili.