cenu poviem až ked bude v mojich rukach zaplateny...ale tak myslim,že dobre skus ty kolko by si si ty pytal za taky ročnik...ja tam budem mať marzochi 100mm tak snad nebudu problemi s vidlou...kotuče už hydra??
za tu cenu mi je to jedno ale tak dufam,že ja zamykatelna tento rok na nej snad pojazdim aj tak neplanujem žiadne extremi len cesta sem tam polna cesta
fuh, s 21 HR Sport si to neviem predstavit. kamos ma 16ku, ale ked som si sadol na 18ku, a mam cez 190cm, tak mi to bolo na to co jazdim velke
ked tam mas hydry xtr, tak tam aj lepsia vidla musi byt, inac by ju uz davno asi pokrutilo
to čo idem kupiť je 19" tak mne dobre podla toho čo píšeš...chalan čo to predava tam asi daval sam tu hydru prednu,bo vzadu je schimano mechanika...inak nikde som nenašiel obrazok s.hardrock comp 05 sakra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam minulorocny sport disc a som velice spokojny az na vidlu. Za kolko si to zobral???
13-15. Zalezi od stavu.
Ten bajk je na take lahsie endurko, lebo ma dost pevny ram
Aj ja som taky vysoky (ram 21´) a neriesim a jazdim ako blazon.
ked tam mas hydry xtr, tak tam aj lepsia vidla musi byt, inac by ju uz davno asi pokrutilo
to čo idem kupiť je 19" tak mne dobre podla toho čo píšeš...chalan čo to predava tam asi daval sam tu hydru prednu,bo vzadu je schimano mechanika...inak nikde som nenašiel obrazok s.hardrock comp 05 sakra
tak snad mi bude dobry
Tu je.
http://www.specialized.cz/new/images/ar ... _intlv.jpg
dikyy je krasny ,inak ak maš možnosť hoď sem aj výbavu toho modelu bo som ľavý a neviem to najsť
diky dikyy