Ked som s týmto prisiel ku predajcovi tak mi tvrdil že pri celoodpruženom ráme určité odchýlky s súúsovsosti sú vraj normálne že aj jeho dalsí zákazník na biku do 100000 nemá kolesá celkom súosé,takže čo ja čakám na biku za 20000 a že aby som to neriešil.
potom som sa náhmatkovo siel opýtať do iného bike shopu tak mi tam ten predavač ktorý práve centroval dáke zadné koleso povedal že kolesá by mali byť súosé no v zápätí sa opýtal že kto mi povedal o tom čo som tu vyššie napísal či to bol dáky miestny predajca?Ja že áno a opýtal som sa prečo?
No vraj preto že nechce nikomu kydať na hlavu.
A ked som mu povedal že na nikoho nekydá kedže nikoho som nemenoval tak mi povedal aby som sa opýtal ešte aj u dalsích miestnych predajcov na posúdenie.....
Tak mi to pripadá akoby predajcovia v meste boli dohodnutý na akomsi prímerí.
Preto ak sú na toto dáke tolerancie v ktorých by tieto rozmery mali byť chcel by som si to porovnať či mám nárok na reklamáciu.
posledný komentár: 19. 9. 2025 o 15:12
a vyrábajú to podla nálepky na ráme tu:http://www.baltikvairas.lt
Paranormalny jav. Dokonca 2krat.
1.krat - bicykel sam o sebe.
2.krat - na tom biku sedi aspon 100kg duch (vid tlmic)
Paranormalny jav. Dokonca 2krat.
1.krat - bicykel sam o sebe.
2.krat - na tom biku sedi aspon 100kg duch (vid tlmic)
No ako si pamätám čo som ho kúpil celých 50 mm z neho netrčalo takže ma ani nenapadlo že niečo nieje v poriadku a podobný tlmič som ani nikde naživo na žiadnom inom biku nevidel.http://www.cyclelink.com.au/category141_1.htm No a tu je stránka výrobcu aj s tlakmi podla hmotnosti jazdca možno bude treba dofúkať tlak v komorách.http://www.dnmsuspension.de/sitemap.html tu je aj tech výkres http://www.dnmsuspension.it/_pdf/dimensioni/ao22ar.pdf len ako som zistil ten tlmič sa vyrába vo viacerých dlžkach a neviem v akej má byť tento nikde nieje na ňom označenie dlžky.
zvýšený negatívny tlak stiahne tlmič...
zvýšený negatívny tlak stiahne tlmič...
Celý spustiť a znovu nafúkať?
Je to normálne na novom tlmiči takéto fopá?
Musím priznať že raz si dal na ňom po dielni môj 120 kilový kolega ale to je všetko a myslím žeby tam mala byť dáka pevnostná rezerva ked je v tabulke hustenia uvedený tlak pre 100 kg a dúfam že na jazdenie v teréne tak 120 kg po hladkom betone by malo byť v tolerancii.
a už je to jednostopé?
-aj napriek tomu,že ho nemôžem reklamovať ako jeden celok
-aj napriek tomu, že nie som žiaden profí mechanik,a chcelo to čas ,podarilo sa mi ho poskladať i doma.
ale tá radosť,keď to všetko klape ako má,a nebehám do servisu ako na klavír
- už nemusím počúvať protichodné stanoviská, jednotlivých predajcov na to či ono,ktorí zneužívali len to, že som do toho nevidel.
Prezraď však prosím,ktorý je ten PÁN TOLERANCÍÍ
-RASŤO SEGEČ -VIDINÁ
-MATUŠKOVCI-JOKAIHO UL.
-TIBOR HEGEDÚŠ- UL. DUKEL.HRDINOV ,INTERBIKE
-MILAN ZACHAR -ˇŽELEZNIČNA UL.,MZBIKE
Celý spustiť a znovu nafúkať?
Je to normálne na novom tlmiči takéto fopá?
Musím priznať že raz si dal na ňom po dielni môj 120 kilový kolega ale to je všetko a myslím žeby tam mala byť dáka pevnostná rezerva ked je v tabulke hustenia uvedený tlak pre 100 kg a dúfam že na jazdenie v teréne tak 120 kg po hladkom betone by malo byť v tolerancii.
Normalne to nie je, ale obcas sa stava aj renomovanejsim vyrobcom.
Bud je slabo nafukany, alebo vzduch z pozitovnej komory presiel do negativnej. Pokial mas na tlmici 2 ventily, vypusti ten spodny - negativnu komoru a tlmic by mal narast.
To ale problem riesi len docasne, lebo k prieniku vzduchu moze dojst opat.
Takze reklamacia.
Pokial nie je v zaruke, mozes skusit aj taketo nieco:
http://www.foxracingshox.com/fox_tech_c ... ervice.htm
Pozor na tlak v negativnej komore - ten uterak v postupe je naozaj dolezity!!!
120kg na rovnom povrchu nemoze tlmic znicit.
Bike vyzera na XC, takze nepredpokladam, ze by zdvih na tlmici bol 50mm (Casta je kombinacia 165mm dlzka tlmicu (medzi capami) a 38mm jeho zdvih). Skus porovnat dlzku tlmica na inom biku takehoto typu.
A este k tej jednostoposti:
Problem najjednoduchsie diagnostikujes, ak na skusku prehodis zadne kolesa z bicykom, ktory je OK - staci len osadit a sadnut si - aby to sadlo, nemusis jazdit. Tak rychlo zistis ci je zly ram, alebo koleso...
tu v LC takýto bike som nevidel tunajsí predajca sa k nemu dostal len náhodou takže je v LC asi jediný takže asi nebudem mať s čím porovnávať.Iba ak by som skúsil zavolať výhradnému dovozcovi do CZ a popýtať sa tam na parametre.
tu v LC takýto bike som nevidel tunajsí predajca sa k nemu dostal len náhodou takže je v LC asi jediný takže asi nebudem mať s čím porovnávať.Iba ak by som skúsil zavolať výhradnému dovozcovi do CZ a popýtať sa tam na parametre.
Ten tlmic ma ventil na negativnej komore, takze ho otvor (vysrobuj ventil) a do pozitivnej nafukaj 200psikov. Potom urcite dostanes konecnu dlzku. A bude to 165mm
to moze niekto chciet po mne, aby som pri kupe 20 000 bicykla ho rozoberal a vyrabal si diely domacky? ako by riesil ten skvely predajca napriklad reklamaciu, ked nieco odide? toto je chore!
to moze niekto chciet po mne, aby som pri kupe 20 000 bicykla ho rozoberal a vyrabal si diely domacky? ako by riesil ten skvely predajca napriklad reklamaciu, ked nieco odide? toto je chore!
Toto tomu predajcovi nahodou kvitujem (ze na to upozornil a odporucil zobrat rozmery pre neskorsiu vyrobu). Ide predsa len o bike, na ktory to o 4-5 rokov nebude mozne zohnat a ked budu povodne puzdra znicene, tak uz sa budu podla nich vyrabat nove tazsie.
Len pre ilustraciu - mam "seriozny" bike (Kona Dawg), na ktory by nemal byt problem nahradne diely zohnat a toto som teraz musel riesit:
Pred dvoma tyzdnami som bol kvoli vymene klznych puzdier zadnej stavby v Kaktuse (vydrzali v pouzitelnom stave menej ako 10 000 km) a vraj este nikdy ich na ziadnej Kone nemenili a ze ich nemaju ako nahradny diel.
Takze zmerat klzne puzdra pred opotrebenim je velmi dobre odporucanie a ten clovek velmi dobre vedel, preco to hovori...
čože si to urobil?
čože si to urobil?
Jasne, ze tlak na benzinke je malo, ale ja som to pochopil tak, ze tlmic ostal poklesnuty aj ked nebol zatazeny a to je problem.