Toto som minuly tyzden skusal ja a je to neskutocny tank.Nemal som sice skusenosti z DH,ale teraz ked som to skusil a hned na takejto rakete,je to moj vysnivany.Aj napriek mojej slabej technike nepozna prekazky.
A pritom takova blbost, pomaranč s 10ročnou stavbu...:
sak toto!!!
vies, ten patriot mi pripomina jedneho kolegu z irska, kde som si odmakaval svoj bicyklovy sen pocas vysokej skoly. volal sa James. James nebol nikdy 2x chytry, ani kondicku nejak moc nemal, skor lubil vypit a nasrat otca, ale kym sme my stali nad gapom a hadzali kamen a hecovali sa pripadne riesili kolko dotlacit do tlmica aby sme nedaj boze nepraskli doraz, James, zeruc svoj 8mi powerbar vytlacil svojho stareho patriota hore po trati nasadil si tu staru kokosku co dostal od brata (sestra mu po operacii darovala skateboard cca 6 rokov dozadu - do 2 dni mal zlomenu panvu BTW) zreval nieco o prdeli a praskol 7m gap len taky fukot... ten patriot je o 90% sprostejsi ako FSR, ma nemodernu geometriu, kapanek flexuje, ale skakal som na nom 5x viac a rehotal sa 20xviac ako na mojom ohlinsom pohananom eve.. proste fun faktor absolutne najviac. tupy bike co sa na nic nehra a ja osobne to vidim ako prototyp fun biku ever. mna nejak moc neoslovi hocico, som uz deformovany, ale obcas aj jednoducha hlupa vec dokaze urobit den. a presne preto mi tento patriot proste sadol..
evo je honeybadger. je mu jedno. je mu jedno ze neni DH bike, ide jak raketa. zere vsetko bez ohladu na to ake rozbite to je. pristihnes sa pri tom ze hladas tie najhorsie stopy ktore su, len aby si nasiel limit toho ramu, aj tak ta skor zastavi vidla. ohlins je vazna vec. najlepsi tlmic co som za 25 rokov mal pod prdelou. superstabilny, megadlhy bike.
evo nieje G63 AMG, skor subaru na steroidoch.
toto zial plati presne do momentu kym najdes prvu klopku.
tam sa evo zlakne, nevie co ma robit, musis spomalyt, skusas cokolvek aby to malo flow a nakoniec ho aj tak nema. evo nevie ist klopky, vsetka istota a pocit bezpecia ide okamzite doprec, mas pocit ze tvoj kokrspaniel by to dal rychlejsie kamionom. cuvajuc.
mal som milion bicyklov, trpim deviaciou 180mm biku, cize poslednych 10-12 rokov vzdy vlastnim minimalne jeden 18cm bike., toto evo je cista schyza, ani enduro ani sx trail. divny mix. v zivote som nemal rychlejsi bike co sa tyka toto ist v roz*****m terene rovno., na druhej strane prva tocka a je to cele v prdeli. tym ze ti to da pocit bezpecia v rychlosti, fun faktor ide radikalne dolu. ten bike si pyta viac. dlha moderna geo nelubi srandu, nechce skakat s ostatnymi zajacmi! vymenujem ti z fleku 10 ramov ktore su zabavnejsie.. jak som pisal. evo je enduro bike s tazkou poruchou osobnosti. schyzofrenik trpiaci bipolarkou. chce ist rovno a rychlo. nechce sa hrat.
mam ho rad, ale aj nie.
dojem po 2 tyzdnoch saalbach leogang... cize vsetko smerom dolu.
co ja ti viem, ja sa na to nejak necitim.. plus, ja mam divne bicykle. nic co by bolo enduro specific... mna to nejak obyslo. kym ostatni enduria, ja sa bicyklujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cambriabike.com/Tracer-T275c-Dvo-Limited-Edition-Full-Suspension-Bike-Neo-Green-Small.asp
sak toto!!!
vies, ten patriot mi pripomina jedneho kolegu z irska, kde som si odmakaval svoj bicyklovy sen pocas vysokej skoly. volal sa James. James nebol nikdy 2x chytry, ani kondicku nejak moc nemal, skor lubil vypit a nasrat otca, ale kym sme my stali nad gapom a hadzali kamen a hecovali sa pripadne riesili kolko dotlacit do tlmica aby sme nedaj boze nepraskli doraz, James, zeruc svoj 8mi powerbar vytlacil svojho stareho patriota hore po trati nasadil si tu staru kokosku co dostal od brata (sestra mu po operacii darovala skateboard cca 6 rokov dozadu - do 2 dni mal zlomenu panvu BTW) zreval nieco o prdeli a praskol 7m gap len taky fukot... ten patriot je o 90% sprostejsi ako FSR, ma nemodernu geometriu, kapanek flexuje, ale skakal som na nom 5x viac a rehotal sa 20xviac ako na mojom ohlinsom pohananom eve.. proste fun faktor absolutne najviac. tupy bike co sa na nic nehra a ja osobne to vidim ako prototyp fun biku ever. mna nejak moc neoslovi hocico, som uz deformovany, ale obcas aj jednoducha hlupa vec dokaze urobit den. a presne preto mi tento patriot proste sadol..
evo je honeybadger. je mu jedno. je mu jedno ze neni DH bike, ide jak raketa. zere vsetko bez ohladu na to ake rozbite to je. pristihnes sa pri tom ze hladas tie najhorsie stopy ktore su, len aby si nasiel limit toho ramu, aj tak ta skor zastavi vidla. ohlins je vazna vec. najlepsi tlmic co som za 25 rokov mal pod prdelou. superstabilny, megadlhy bike.
evo nieje G63 AMG, skor subaru na steroidoch.
toto zial plati presne do momentu kym najdes prvu klopku.
tam sa evo zlakne, nevie co ma robit, musis spomalyt, skusas cokolvek aby to malo flow a nakoniec ho aj tak nema. evo nevie ist klopky, vsetka istota a pocit bezpecia ide okamzite doprec, mas pocit ze tvoj kokrspaniel by to dal rychlejsie kamionom. cuvajuc.
mal som milion bicyklov, trpim deviaciou 180mm biku, cize poslednych 10-12 rokov vzdy vlastnim minimalne jeden 18cm bike., toto evo je cista schyza, ani enduro ani sx trail. divny mix. v zivote som nemal rychlejsi bike co sa tyka toto ist v roz*****m terene rovno., na druhej strane prva tocka a je to cele v prdeli. tym ze ti to da pocit bezpecia v rychlosti, fun faktor ide radikalne dolu. ten bike si pyta viac. dlha moderna geo nelubi srandu, nechce skakat s ostatnymi zajacmi! vymenujem ti z fleku 10 ramov ktore su zabavnejsie.. jak som pisal. evo je enduro bike s tazkou poruchou osobnosti. schyzofrenik trpiaci bipolarkou. chce ist rovno a rychlo. nechce sa hrat.
mam ho rad, ale aj nie.
dojem po 2 tyzdnoch saalbach leogang... cize vsetko smerom dolu.