Co takto po rokoch vyskusat zmenu ? Napr. taky cestak. Pohakovat na hradzi zopar namosurenych mtbikerov a pekny den za nami.
ja s mojou zlomenou nohou mozem tak akurat pohakovat manzelku ked vysava opadanu sadru... a cely dalsi mesiac mozem tak max dat turu na horne poschodie k telke
Mal si aj tak dôjsť do Seliec a mohli sme tu spolu sedieť na pivku a kukať na čučoriedky .... Takto tu sedím sám jak bezbudkovy slimák ... Ešteže tu všade majú wifi
Skore uzdravenie marina,zazival som toto 2 mesiace na zaciatku sezony,ale uz je fajn...Chcel by som sa ta spytat na ten rotwild ako si bol spokojny,prinajhorsom mozes do spravy:D
marina bud si si zle vybral, alebo rozpoltenou osobnostou trpis ty a nie bajk. ja tomu gulasu co si napisal vobec nerozumiem. ved je to primarne mini-zjazdak, slapat turu sa na nom tiez urcite da, ale prevazne si bajk zasluzi park, alebo vyjazdy za extremikmi. rovnako to nieje stroj pre niekoho, kto ma v kalendari kazdy vikend iny enduro-pretek. ale to si vedel ked si do toho isiel...?
to ze si pomaly v klopkach je bud zlym odladenim, alebo zlou technikou jazdy. evo by som z toho nevinil. a prave geoska eva musi mat obrovske rezervy istoty, kratka zadna stavba zase doda hravost a obratnost. ja len podotknem, ze na eve Gwin vyhral v Pietermaritzburgu? nejaky pohar... takze pomaly bajk to nebude.
nevadi ze nerozumies. typujem ze si na eve odjazdil viac jak ja, takze minimalne mas nazor a to je dobre. samozrejme aj na moje mentalne zdravie. to je tiez fajn. viem ake je tazke dostat PhD. z klinickej psychologie.
evo je honeybadger. je mu jedno. je mu jedno ze neni DH bike, ide jak raketa. zere vsetko bez ohladu na to ake rozbite to je. pristihnes sa pri tom ze hladas tie najhorsie stopy ktore su, len aby si nasiel limit toho ramu, aj tak ta skor zastavi vidla. ohlins je vazna vec. najlepsi tlmic co som za 25 rokov mal pod prdelou. superstabilny, megadlhy bike.
evo nieje G63 AMG, skor subaru na steroidoch.
toto zial plati presne do momentu kym najdes prvu klopku.
tam sa evo zlakne, nevie co ma robit, musis spomalyt, skusas cokolvek aby to malo flow a nakoniec ho aj tak nema. evo nevie ist klopky, vsetka istota a pocit bezpecia ide okamzite doprec, mas pocit ze tvoj kokrspaniel by to dal rychlejsie kamionom. cuvajuc.
mal som milion bicyklov, trpim deviaciou 180mm biku, cize poslednych 10-12 rokov vzdy vlastnim minimalne jeden 18cm bike., toto evo je cista schyza, ani enduro ani sx trail. divny mix. v zivote som nemal rychlejsi bike co sa tyka toto ist v roz*****m terene rovno., na druhej strane prva tocka a je to cele v prdeli. tym ze ti to da pocit bezpecia v rychlosti, fun faktor ide radikalne dolu. ten bike si pyta viac. dlha moderna geo nelubi srandu, nechce skakat s ostatnymi zajacmi! vymenujem ti z fleku 10 ramov ktore su zabavnejsie.. jak som pisal. evo je enduro bike s tazkou poruchou osobnosti. schyzofrenik trpiaci bipolarkou. chce ist rovno a rychlo. nechce sa hrat.
mam ho rad, ale aj nie.
dojem po 2 tyzdnoch saalbach leogang... cize vsetko smerom dolu.
Mam pocit, ako keby mi niekto znasilnil oci. Odzadu. Bez lasky.
Mal som teraz v ruke Sworks na 29 kolesach a vazil 9 kil!! Celkom pekne v ciernej vyzeral, majitel sa z neho ocividne radoval , nevadi ze mal 69 rokov!
Len tych 12 litrov je z ineho sveta cena...
Chcel by som vidieť, ktorý... Epic to isto nebol. Alebo bol dodatočne "vytunený".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja s mojou zlomenou nohou mozem tak akurat pohakovat manzelku ked vysava opadanu sadru... a cely dalsi mesiac mozem tak max dat turu na horne poschodie k telke
diky, zaujimave
to ze si pomaly v klopkach je bud zlym odladenim, alebo zlou technikou jazdy. evo by som z toho nevinil. a prave geoska eva musi mat obrovske rezervy istoty, kratka zadna stavba zase doda hravost a obratnost. ja len podotknem, ze na eve Gwin vyhral v Pietermaritzburgu? nejaky pohar... takze pomaly bajk to nebude.
evo je honeybadger. je mu jedno. je mu jedno ze neni DH bike, ide jak raketa. zere vsetko bez ohladu na to ake rozbite to je. pristihnes sa pri tom ze hladas tie najhorsie stopy ktore su, len aby si nasiel limit toho ramu, aj tak ta skor zastavi vidla. ohlins je vazna vec. najlepsi tlmic co som za 25 rokov mal pod prdelou. superstabilny, megadlhy bike.
evo nieje G63 AMG, skor subaru na steroidoch.
toto zial plati presne do momentu kym najdes prvu klopku.
tam sa evo zlakne, nevie co ma robit, musis spomalyt, skusas cokolvek aby to malo flow a nakoniec ho aj tak nema. evo nevie ist klopky, vsetka istota a pocit bezpecia ide okamzite doprec, mas pocit ze tvoj kokrspaniel by to dal rychlejsie kamionom. cuvajuc.
mal som milion bicyklov, trpim deviaciou 180mm biku, cize poslednych 10-12 rokov vzdy vlastnim minimalne jeden 18cm bike., toto evo je cista schyza, ani enduro ani sx trail. divny mix. v zivote som nemal rychlejsi bike co sa tyka toto ist v roz*****m terene rovno., na druhej strane prva tocka a je to cele v prdeli. tym ze ti to da pocit bezpecia v rychlosti, fun faktor ide radikalne dolu. ten bike si pyta viac. dlha moderna geo nelubi srandu, nechce skakat s ostatnymi zajacmi! vymenujem ti z fleku 10 ramov ktore su zabavnejsie.. jak som pisal. evo je enduro bike s tazkou poruchou osobnosti. schyzofrenik trpiaci bipolarkou. chce ist rovno a rychlo. nechce sa hrat.
mam ho rad, ale aj nie.
dojem po 2 tyzdnoch saalbach leogang... cize vsetko smerom dolu.
Mam pocit, ako keby mi niekto znasilnil oci. Odzadu. Bez lasky.
to je asi najlepšia "recenzia:ň" na bicykel aku som kedy čítal....uživil by si sa ako profik
...a je to tu opäť.
Len tych 12 litrov je z ineho sveta cena...
Chcel by som vidieť, ktorý... Epic to isto nebol. Alebo bol dodatočne "vytunený".
Nastastie vobec netusim o com je rec