Emily už nejazdí na 29"? Aj keď - podľa fotky by jej stačilo aj takých 24".
Už dve sezóny jazdí 27,5". Trek totiž robí svoje modely v tzv Smart veľkostiach. T.J. veľkosť S je dostupná iba ako 27,5" a od M vyššie sú to 29".
Podľa fotky neposúdiš akú veľkosť by potrebovala. Ona by mala takto nastavené a dopredu posunuté sedlo aj na ráme s menšími kolesami. To však neznamená, že tá geometria rámu je zlá. Ona má svoje osobité preferencie ako napr Kulhavý a veľa ďalších bajkerov. Kulhec zase narozdiel od Emily jazdí o číslo menší rám a tiež by ho tu každý "zvozil" že má malý bajk a úplne zle nastavený posed
ja to posudzujem čiste opticky, nie funkčne. Na tom obrázku sa mi zdali byť kolesá príliš veľké voči zvyšku bicigľa, prispôsobiť sa určite dajú aj väčšie divočiny. Ale inak Trek za tie "smart" veľkosti chválim, od začiatku to malo byť takto a nie pchať tie obludné kolesa každému bez ohľadu na jeho/jej výšku.
Tak najlepsie je ak vyrobca ponuka oba priemery kolies v S-ku. Ak niekto jazdi zvaznice alebo maratony typu Slov. Raj, viac vyuzije vyhod velkych kolies hoci aj na malom rame.
Mala som aj model s tým Re:aktiv tlmičom s úchytom Trunion. A áno, aj tam sa to dá. Potrebuješ ešte menší torx ako na predchádzajúcom modely.
Ahoj pripojím sa. Mal som ten doraz ovládania uzamykania rozobratý a iná možnosť ako otočený nahor tam nie je. Teda nemám vedomosť a možno aj zručnost ako ho otočiť smerom dole. Ak by ste prosím mali skúsenosť ako doraz otočiť, tak vopred ďakujem za nápady a rady. S pozdravom Mário.
co ti ja viem obratena vidlica kabel k zadnemu tlmicu ako keby ho tam prilepili a stredove pri klukach ako na ebikoch malo polozena vidlica a velky uhol na sedlovke este aj 10-45 kazeta 100ludi 100chuti
Sedlova trubka ma 74,5°. Co je na tom zle? Mimochodom neviem ci to nie je posledny z aktualnych 100mm fullov este na klasickych pevnych osiach bez offsetu ramu. Pre niekoho kto ma HT + viacero alebo drahe kolesa na tomto standarde asi jedina moznost ako upgradovat. infinitipp 10-45 je super, len skoda ze nie pre 11-rychlostne systemy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už dve sezóny jazdí 27,5". Trek totiž robí svoje modely v tzv Smart veľkostiach. T.J. veľkosť S je dostupná iba ako 27,5" a od M vyššie sú to 29".
Podľa fotky neposúdiš akú veľkosť by potrebovala. Ona by mala takto nastavené a dopredu posunuté sedlo aj na ráme s menšími kolesami. To však neznamená, že tá geometria rámu je zlá. Ona má svoje osobité preferencie ako napr Kulhavý a veľa ďalších bajkerov. Kulhec zase narozdiel od Emily jazdí o číslo menší rám a tiež by ho tu každý "zvozil" že má malý bajk a úplne zle nastavený posed
Ale na spominanom reaktive sa to neda.
ja to posudzujem čiste opticky, nie funkčne. Na tom obrázku sa mi zdali byť kolesá príliš veľké voči zvyšku bicigľa, prispôsobiť sa určite dajú aj väčšie divočiny. Ale inak Trek za tie "smart" veľkosti chválim, od začiatku to malo byť takto a nie pchať tie obludné kolesa každému bez ohľadu na jeho/jej výšku.
Ale na spominanom reaktive sa to neda.
Mala som aj model s tým Re:aktiv tlmičom s úchytom Trunion. A áno, aj tam sa to dá. Potrebuješ ešte menší torx ako na predchádzajúcom modely.
Ahoj pripojím sa. Mal som ten doraz ovládania uzamykania rozobratý a iná možnosť ako otočený nahor tam nie je. Teda nemám vedomosť a možno aj zručnost ako ho otočiť smerom dole. Ak by ste prosím mali skúsenosť ako doraz otočiť, tak vopred ďakujem za nápady a rady. S pozdravom Mário.
Tak potom su blbi v Treku
infinitipp 10-45 je super, len skoda ze nie pre 11-rychlostne systemy.