ked by som mal tolko penazi tak vidlica za 20 000 by bola pri tej cene lacna
..jazdil som v ten isty den fulla od speslu s ich tlmicom a druheho fulla s tlmicom fox...
a nemam pocit, ze by ten tlmic od speslu bol nejaky superfasa... a bol na drahsom biku..
pozerám, že samý full to tu je, tak ja dám môj vysnívaný HT: je to Santa Cruz Chameleon
dôvody prečo pravé Cham: skvelá gaometria rámu (potvrdzujem z vlastnej skúsenosti), skvelé spracovanie rámu, značka SC vo mne evokuje niečo "lepšie" ako iné, bežnejšie značky, neviem ako to mám inak vysvetliť...a okrem toho je ten rám nehorázne pekný, no nie?
tento na foto je super vyskladaný, dúfam, že aj môj Cahmeleon bude raz tak vyzerať...
viem, že full je úplne o niečom inom, mal som možnosť previesť sa na mnohých fulloch a musím povedať, že je to výborný zážitok, ale aj jazda na Ht-čku podľa mňa vždy bude mať svoje čaro, nie je to taký komfort, ale... neviem ako to povedať...full je super vec, veľká podpora zadného pruženia je poznať hlavne v ťažšom teréne, ale predsalen, drvivá väčšina trailov je prejazdná aj na HT, len treba lepšie hladať najvýhodnejšiu stopu, lepšie pracovať s ťažiskom, lebo na HT ťa zadné pruženie pri prip. chybe nezachráni...
To mi jasne, tiez som zacinal na HT. Ale ak chcem jazdit technicky teren, nikdy by som si ho nekupil, hoci takmer vsetko sa da prejst aj na crosse..(odskusane) Ht je fajn na vycibrenie techniky v zaciatkoch, ale full ta v rychlosti posnuie dalej.. samozrejme zavisi o co ti ide..
Ja som mal tu cest sa vozit na tomto uhlikovom krasavcovi (ten predny full, ten sedy)
a bol to fakt zazitok = hlavne ta vaha = pod 10Kg
proste taky chcemmmmm
;) To mi jasne, tiez som zacinal na HT. Ale ak chcem jazdit technicky teren, nikdy by som si ho nekupil, hoci takmer vsetko sa da prejst aj na crosse..(odskusane) Ht je fajn na vycibrenie techniky v zaciatkoch, ale full ta v rychlosti posnuie dalej.. samozrejme zavisi o co ti ide..
ano, suhlasim, ze ked ja jedna o technicky styl jazdy, napr. v tomto pripade enduro, tak je na to vyrazne lepsim najstrojom full. Ja taktiez povazujem za plnohodnotny enduro bike, full so 160/160mm...je mi jasne, ze ja tiez musim prejst tou evoluciou od HT k fullu, ako vacsina bikerov, ale nikdy sa neplanujem vzdat chameleona...a inak je to aj o financiach, predsalen full je nakladnejsi, ci uz pri kupe, alebo aj naslednej starostlivosti (tlmic, loziska...) Isteze, keby som mal dost bubakov a mal by som si vybrat napr. medzi Chameleonom a Nomadom, bol by vyber jasny, ale...no nevim...nechajme to uz tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.eurekacyclesports.co.uk/uploaded_img/large/209539.jpg
http://www.eurekacyclesports.co.uk/uploaded_img/large/209539.jpg
Velmi pekny kusok!...mat taky cestacik tak na MTB ani nepomyslim
Velmi pekny kusok!...mat taky cestacik tak na MTB ani nepomyslim
Ze ti huba nezdrevenie
..jazdil som v ten isty den fulla od speslu s ich tlmicom a druheho fulla s tlmicom fox...
a nemam pocit, ze by ten tlmic od speslu bol nejaky superfasa...
vlastne vidlice? servis len vo vlastných servis centrách? hmmm? stále nič?
dôvody prečo pravé Cham: skvelá gaometria rámu (potvrdzujem z vlastnej skúsenosti), skvelé spracovanie rámu, značka SC vo mne evokuje niečo "lepšie" ako iné, bežnejšie značky, neviem ako to mám inak vysvetliť...a okrem toho je ten rám nehorázne pekný, no nie?
tento na foto je super vyskladaný, dúfam, že aj môj Cahmeleon bude raz tak vyzerať...
HTcka su uz totiz slepa ulicka vyvoja MTB
a ked uz uplne vysnivany tak: Kellys Sabotage: http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=15360
a ked uz uplne vysnivany tak: Kellys Sabotage: http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=15360
aj mne sa snivaju somariny, ked sa vecer prezeriem
aj mne sa snivaju somariny, ked sa vecer prezeriem
i ked vyse 100litry to by som asi musel vyhrat to skor ten definite je ovela schodnejsi
a bol to fakt zazitok = hlavne ta vaha = pod 10Kg
proste taky chcemmmmm
ano, suhlasim, ze ked ja jedna o technicky styl jazdy, napr. v tomto pripade enduro, tak je na to vyrazne lepsim najstrojom full. Ja taktiez povazujem za plnohodnotny enduro bike, full so 160/160mm...je mi jasne, ze ja tiez musim prejst tou evoluciou od HT k fullu, ako vacsina bikerov, ale nikdy sa neplanujem vzdat chameleona...a inak je to aj o financiach, predsalen full je nakladnejsi, ci uz pri kupe, alebo aj naslednej starostlivosti (tlmic, loziska...) Isteze, keby som mal dost bubakov a mal by som si vybrat napr. medzi Chameleonom a Nomadom, bol by vyber jasny, ale...no nevim...nechajme to uz tak