dost zalezi aj od toho, ze co biker ocakava, a co bude jazdit. Full je dobra vec, avsak pri dlhych XC vyjazdoch da zabrat, a mam kamosa v perfektnej kondicke, ale ked ho veznem na 80km vyjazt, tak po 40km prestane stihat, a ku koncu dava prestavky a pada unavou.
HT este budu v kurze aj koly cene, ale aj vaha a stratena energia pri slapani.
mailer vynašli lockouty pripadne veci ako propedal... a nevynašli to zo srandy, ako tu niektorí sú schopní tvrdiť
všimni si, že pretekové špeciály sú v HT prevedení viacmenej už len okruhové XCčka, maratónske špeciály sa nám posúvajú do vyšších zdvihov (120) a sú to fully ... to všetko má svoje presné dôvody, a to spätnú väzbu od profesionálnych jazdcov ku konštruktérom
neviem, odkiaľ si, a teda kde jazdíte (a akého má tvoj kamoš fulla), ale v Súľove v posledných km by som bol dal kráľovstvo za FS koňa prípadne aj s kotúčovkou, a to som stále ortodoxný Včkar... ono totiž aj ovládateľnosť biku šetrí sily a to práve hlavne v tých dlhších výjazdoch - na HT si nemôžeš dovoliť toľko sedieť, ale často stojíš v pedáloch a nahrádzaš zadné odpruženie prácou nôh, a z toho som nie raz dostával šijací stroj do lýtok a na záver 70-80 km výjazdu preklínal každý prudší zjazdík... dlhodobé izometrické zaťaženie nie je sranda
v tých štádiách ti full odpustí aj jazdecké chyby... HT ťa nemilosrdne pošle k zemi
okrem toho karbónový full na rozhraní XC maratónec/AM sa dá stlačiť k 10 kilám (však, Roman?), zatiaľ čo drvivá väčšina HTčkárov vrátane mňa sa potáca niekde okolo, skôr nad 12 kg
Tulenik, pises ako z velkej knihy MTB. Pekne, tato osveta tu je potrebna: )) Vidim to tak ze aj ty prejdes casom na fulla, staci aby prisla spravna ponuka, ze ; )
dost zalezi aj od toho, ze co biker ocakava, a co bude jazdit. Full je dobra vec, avsak pri dlhych XC vyjazdoch da zabrat, a mam kamosa v perfektnej kondicke, ale ked ho veznem na 80km vyjazt, tak po 40km prestane stihat, a ku koncu dava prestavky a pada unavou..
heeej? a to prečo potom na maratone vo svite(horal) HT-čkari po 75km pri zaverečnom technicko-korenovo-zabijackom zajzde hádžu take grimasy? nikdy som na to neprišiel, bo ja sa tam vždy usmievam
ver že ak by mal kamoš závodneho XC fulla typu specialized s-works epic alebo GT marathon team tak by sa vaše role vymenili.
kombajn?, ale môj .
Nie každý môže ísť na váhu za cenu lahších a menej pevných komponentov. Takže zvolil som kompromis, cena, váha, komfort, pevnost. Vedel by som si predstaviť aj niektoré komponenty lahšie (ráfiky ...) ale nemienim to v dohladnej dobe riešiť a dávať nálepky dole naozaj nechcem
Ja som mal tu cest sa vozit na tomto uhlikovom krasavcovi (ten predny full, ten sedy)
a bol to fakt zazitok = hlavne ta vaha = pod 10Kg
proste taky chcemmmmm
pod 10 kg tomu never .... kamarát má rovnaký a na XTRku a niektoré komponenty ľahšie a má okolo 11 ... tento má určite vyše 11kg !!!
celoodpruzeny bike, ako nist v zlom, ale mas uz skoro 3000prispevkov, a este si nepostrehol ze full je celopruzak ??
PEACE
tak mi treba
Inak ten Intense sa mi nepáči, ale keďže téma je o vysnívaných bikoch každého jednotlivca, môže tu byť x-krát samozrejme, netreba hľadať v starších príspevkoch
Ja som mal tu cest sa vozit na tomto uhlikovom krasavcovi (ten predny full, ten sedy)
proste taky chcemmmmm
jj toto pojde hodne cez 10kg.. ak to je original prevedenie tak to pojde asi aj cez 12kg..
inak v dnesnej dobe HT vazne len koli financnemu hladisku aj ked stale to ma a bude mat svoje caro zliezat kopce na HT..
dijck ako píšeš... prechod je otázka lováskov... mám pár favoritov v oku, uvidíme, ako dopadnem... zatiaľ musím vyjsť s tým, čo mám, ale nič nemusí byť naveky
wow, tak to som potom riadne silny, alebo oblbnuty z mojho zavazia (ta dema z podpisu).
lebo bol ako pierko...
inak k teme : peknu farbu a celkovo ram ma Author DEXTER
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
HT este budu v kurze aj koly cene, ale aj vaha a stratena energia pri slapani.
všimni si, že pretekové špeciály sú v HT prevedení viacmenej už len okruhové XCčka, maratónske špeciály sa nám posúvajú do vyšších zdvihov (120) a sú to fully ... to všetko má svoje presné dôvody, a to spätnú väzbu od profesionálnych jazdcov ku konštruktérom
neviem, odkiaľ si, a teda kde jazdíte (a akého má tvoj kamoš fulla), ale v Súľove v posledných km by som bol dal kráľovstvo za FS koňa prípadne aj s kotúčovkou, a to som stále ortodoxný Včkar... ono totiž aj ovládateľnosť biku šetrí sily a to práve hlavne v tých dlhších výjazdoch - na HT si nemôžeš dovoliť toľko sedieť, ale často stojíš v pedáloch a nahrádzaš zadné odpruženie prácou nôh, a z toho som nie raz dostával šijací stroj do lýtok a na záver 70-80 km výjazdu preklínal každý prudší zjazdík... dlhodobé izometrické zaťaženie nie je sranda
v tých štádiách ti full odpustí aj jazdecké chyby... HT ťa nemilosrdne pošle k zemi
okrem toho karbónový full na rozhraní XC maratónec/AM sa dá stlačiť k 10 kilám (však, Roman?), zatiaľ čo drvivá väčšina HTčkárov vrátane mňa sa potáca niekde okolo, skôr nad 12 kg
haha, romanov 12kilovy kombajn
Julien Absalon?
btw. čo je to full?
Julien Absalon?
Hehe toho mi nespominaj sak sa z 3tieho miesta na to vykaslal z doteraz pre mna neznamych pricin
heeej? a to prečo potom na maratone vo svite(horal) HT-čkari po 75km pri zaverečnom technicko-korenovo-zabijackom zajzde hádžu take grimasy? nikdy som na to neprišiel, bo ja sa tam vždy usmievam
ver že ak by mal kamoš závodneho XC fulla typu specialized s-works epic alebo GT marathon team tak by sa vaše role vymenili.
kombajn?, ale môj
Nie každý môže ísť na váhu za cenu lahších a menej pevných komponentov. Takže zvolil som kompromis, cena, váha, komfort, pevnost. Vedel by som si predstaviť aj niektoré komponenty lahšie (ráfiky ...) ale nemienim to v dohladnej dobe riešiť a dávať nálepky dole naozaj nechcem
...ze uz tu bol aspon trikrat
inac tulenik zaujmave a pravdive poctenicko
inac tulenik zaujmave a pravdive poctenicko
vies ako nechcelo sa mi pozerat vsetkych 52 stranok
proste taky chcemmmmm
pod 10 kg tomu never .... kamarát má rovnaký a na XTRku a niektoré komponenty ľahšie a má okolo 11 ... tento má určite vyše 11kg !!!
celoodpruzeny bike, ako nist v zlom, ale mas uz skoro 3000prispevkov, a este si nepostrehol ze full je celopruzak ??
PEACE
inak mne sa paci design znacky KONA, proste mam urcity respect, hlavne k DH specialom (ako napr http://www.kaktusbike.sk/kona/?bike=42 ) ta zadna stavba, proste :cmuk:
este tieto su fajne :
http://www.kaktusbike.sk/kona/?bike=39
http://www.kaktusbike.sk/kona/?bike=23
PEACE
Inak ten Intense sa mi nepáči, ale keďže téma je o vysnívaných bikoch každého jednotlivca, môže tu byť x-krát samozrejme, netreba hľadať v starších príspevkoch
proste taky chcemmmmm
jj toto pojde hodne cez 10kg.. ak to je original prevedenie tak to pojde asi aj cez 12kg..
inak v dnesnej dobe HT vazne len koli financnemu hladisku
lebo bol ako pierko...
inak k teme : peknu farbu a celkovo ram ma Author DEXTER