Ty urcite nemas dovod kupovat XL, ten je pre dvojmetrovych. LG bude akurat a teoreticky by nemusel byt problem ani s tym MD, ale to uz je hranicna velkost (niekto by ho pri vyske 188 cm mohol vnimat ako kratky, podla mna je este v norme). Inak dobre zvaz ci chces naozaj kupovat 27,5". Vhodnejsi je 29" hlavne ak to ma byt univerzal na vsetko.
Caute, chcem poradit, mam ram Santa Cruz 5010 teda trail bike vo velkosti M (https://www.santacruzbicycles.com/en-US/5010-my17) ktora je od 168 cm vhodne od vyrobcu.,
Ja mam 160 cm, viete mi poradit ci by to bol problem? Asi by bol dlhsi, dodaval sa s 60mm predstavcom, ale ak by som krk zrezal a dal si dajme tomu kratky 30mm predstavec bolo by to podla Vas OK ci je to blbost? Mam taky ram holy doma a rozmylsam ci si ho vyskladat alebo posunut dalej.. dik za vase nazory
Zdravím, mám terajší ram na biku veľkosť 19 a kolesa 27,5 rozmery tu: https://ctrlv.cz/NH10 chcel by som si kupit novy bike ale s kolesami 29 ale neviem ktorý rám si mam vybrať či 17 alebo 19 kedže mám výšku 178 rozmery tu: https://ctrlv.cz/1wkF . Hlavne tá výška S/T (dĺžka sedlovej trubky od stredu stredového zloženia po jej vrchol) pri terajšom 480mm a pri 17ke od authoru je 432 bude to veľký rozdiel? Ak by som zvolil 19ku tak sa dostanem s S/T na 483 čo mám na terajšom ráme ale zasa sa predlži horizontálna dĺžka hornej rámovej trubky o 2 cm a aj všetko ostatné. Tak teraz neviem a možnosť vyskúšať si bike v okolí nemám. Ak 29 kolesa tak radšej menší rám?
Ahojte. Mam na Vas prosbu. Som zacinajuci cyklista a vcera som si kupil bike crossovy Kellys Cliff 90 a velkost M. Chcem sa spytat, ci som urobil dobre, ked mam vysku 179 cm a vyrobca uvadza velkost M do vysky 182 cm. Velkost L sa mi zdala velka. Na M sa sedi pohodlne, vsetko je ok, ale aj tak podla vyrobcu kellys, by mi vyhovovala aj velkost L. Ta je od 177 do cca 190 cm. Urobil som dobre, ze som vzal M? A este jedna vec. Na mojom M, ked sa postavim rozkrokom cez hornu tyc, tak nemam ziadnu rezervu. Myslite, ze som zvolil spravnu velkost? Dakujem
Je to v poriadku, hlavne , keď ty sa cítiš v pohode na ňom. L by ti bolo trochu veĺké, M je obratnejšie na tvoju postavu a na L by si bol trochu natiahnutý, čo by si cítil v zákrute. A rozkrok nerieš, povytiahni si ich.😀Keď sa cítiš na ňom v pohode, tak je to OK.
Super dakujem. Takze mozem byt teda kludny, ze som vzal velkost M? Mozem ho teda normalne zacat pouzivat a nemusim ho vracat? Fakt som zaciatocnik, preto sa pytam taketo blbosti. Este raz vdaka
A este jedna otazka. Slubujem, ze posledna. Ako si to myslel, ze M je obratnejsie na moju postavu? Myslel si vysku, co som uvadzal alebo podla fotiek, co som poslal?
Cavte kamoši, tento rok ma to zacalo bavit a uvazujem ze si buduci rok priplatim este za nieco lepsie tak zatial len tak teoreticky uvazujem do akej znacky ist.
Mam 170cm, inseam 76.
Nemate niekto odskusane ktore bicykle robia lepsie pre takychto nizsich jazdcov? pripadne aky parameter sledovat.
Viem ze si to treba aj tak vsetko nakoniec vyskusat ale takto aspon nech si viem urobit lepsi prehlad by som bol rad
neblbnite chalani, ten bicykel mu je jednoznačne malý.. niekto dokonca odporúča predĺžiť predstavec keď ho budú bolieť ruky... čo ste spadli z jahody? veď už teraz tam má minimálne 10 cm predstavec... a riešiť obratnosť pri tomto bicykli? čo si predstavujete, že na tom bude dávať dajaké whipy, či čo ... on už si kúpil malý tak to už nedoriešime ale aspoň neblbnite ostatných... ktosi tu hovori čosi o tom, že radšej malý rám a väčší predstavec a offsetovú sedlovku.. väčšiu blbosť som už dlho nepočul.... áno toto sa odporúčalo pred 15-20 rokmi aj keď dodnes mi nie je jasné aký to malo zmysel... určite radšej kratší predstavec a dlhší rám...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem veľmi pekne za pomoc.
Ja mam 160 cm, viete mi poradit ci by to bol problem? Asi by bol dlhsi, dodaval sa s 60mm predstavcom, ale ak by som krk zrezal a dal si dajme tomu kratky 30mm predstavec bolo by to podla Vas OK ci je to blbost? Mam taky ram holy doma a rozmylsam ci si ho vyskladat alebo posunut dalej.. dik za vase nazory
Mam 170cm, inseam 76.
Nemate niekto odskusane ktore bicykle robia lepsie pre takychto nizsich jazdcov? pripadne aky parameter sledovat.
Viem ze si to treba aj tak vsetko nakoniec vyskusat ale takto aspon nech si viem urobit lepsi prehlad by som bol rad