chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
zaujima ma kompatibilita s post mount RS785
hadice su sice rovnake ale ci neni niaka zrada v pakach a podobne
v otazkach na predajcu to tam spomina marcelsls a JurajSl pripadne niekto iny skusenosti
Keby som si bol istý, že sa jedná o piestik (divné zvuky pri brzdení aj po výmene dosiek a kotúča), tak by som ho objednal, ale pravdepodobnosť, že by som ho dokázal sám vymeniť, odhadujem okolo 27%.
Zase ale kupovať celú novú brzdu a rovno 2 aby to ladilo, tak to už môžem pomaly kúpiť nový bajk. Lenže ten starý chcem mať v poriadku, takže nový bajk + 2 brzdy. S novým bajkom sa zvýšia nároky na priestor, takže sťahovanie do väčšieho.
Tie zvuky pri brzdení vlastne nie sú až také neznesiteľné
https://www.all4bike.sk/kotucove/strmen-brzd.-shimano-slx-m675-hydraulicky-post-mount-platnicky-g/
v lete som na martnkach stretol chalana co mal 785 paku a mal tam saint strmen,nemenil ani hadicu
Bude teda strmeň M8000 kompatibilný s pákou z M875? Páky sú u týchto modelov odlišné.
je tam rozdiel v brzdnom výkone nejaký ? ma význam investovať radšej do xt ?
Ďakujem za odpovede
Aspoň na starších 675 slx to tak bolo.
Aj v železáku, na Mtbr bol rozmer
"M4 stainless screw, 16mm long. "