chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Inak, podľa toho čo píše RANDAL, tak som natom asi lepšie lebo mne nejde až úplne ku gripu, len jednoducho cítim že chod prednej brzdy je perfektný narozdiel od tej zadnej a či to není napríklad 160tkou kotúčom len tak ma napadlo.. Inak celkovo to brzdí dobre, len trošku tá gumovosŤ pri stláčaní ma serie
Tak nakoniec som kupil tie Magury Mt7 203/203 neskutocny rozdiel len odporucam
mne sa to teraz asi podarilo, narval som (uz dost zodraty) kotuc medzi nove platnicky, paka uplne bez pohybu, stlacil som silnejsie, volaco tam ruplo, z tej zlatej zaslepky (s dierou so zavitom) vyslo trochu oleja, ked som utrel dalej netecie, paka ma normalny zdvih...
mozem dufat ze to tak ostane, ci som to fakt dodrbal a bude tiect?
nemam to teraz kedy skusat a tri dni chcem jazdit...
dik za odpoved
pokusal som sa odsrobovat na 820 ten dekel na packe tak ako na 785kach, ale nevedel som ako - video konkretne na 820 som nenasiel
neviete o nejakom navode ?
dik