chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Kevlarová je len pätka, takže o odolnosti plášťa to nevraví nič a boky sú rovnaké. Nepodarilo sa mi prerezať nikdy ani bez EXO, ale pre istotu teraz vozím EXO. Schwalbe bez SnakeSkin som rezal jeden za druhým.
X King je univerzálny vzor. Nečakaj preto vynikajúce výsledky v extrémoch. Na Jazdenie "všehochuti" sú však ideálne. Na budúcu sezónu už budem nahadzovať tretí pár.
Jazdim základny kevlar, teda Performance verziu. Na suchu celkom podrzi, ked je mokro tak je ten plast uplne bezmocny. Ale ja mam rad adrenalin, tak preco nie Co som pocul o RS verzii tak je to na mokrom povrchu rovnako biedne. Ako pise GaliPe54, univerzalny plast, co ja akurat pre mna. Nabuduce vsak pojdem skusit Schwalbe Ron+Ralph, prípadne nieco podobne.
Ron a ralph som mal Evo a kedze SS stali skoro o 10e viac oproti Conti Protection tak som vzal Conti, na starom biku som mal swabky SS verzie ale Protection vyzerá odolnejšie, ved je aj ťažšia
No zaujimave bolo ze na HT-čku Ralph v zadu ani 1000km a na fulle mal 1200km a takých 300 by ešte dal no sekol som bočnicu, a Rocket v predu vyzeral po 1600 skoro ako nový ale to asi každý plášť v predu no aj ten som sekol z boku ...ale na ralphe už po pár km bolo vidno ako sa derie, X-king je na tom zatial lepšie...
Mozno som natrafil na dobre kusy. O Contikoch som cital, ze su dost "nepoctive". Moje vyzeraju ako slušny kus gumy, o com svedci aj vaha - o 40 g viac ako je v tabulkach.
Ja mam vpredu MK 2 ale zrejme ho vymením za XK 2,4 vo verzii ProTection. X-Kinga jazdím vzadu v 2,2, trochu to pláva, tak si myslím že aj dozadu by som mohol šupnúť 2,4. Či zbytočné?
Caute. Jazdim maratony, momentalne RaceKing ProTection plaste - samozrejme tubeless. Robim prieskum
Uz ste niekto vyskusali Mitas (Rubena) Scylla Textra? Nikde neviem najst recenziu ani dojmy na fore ani realnu vahu (fotku)
A potom este niekto jazdite alebo jazdili ste Maxxis Ikon 3C MaxxSpeed TR EXO? Alebo bez EXO su plaste ako papier? (papier = Conti RaceSport, Schwalbe LiteSkin)
A ako je to s verziami? Momentálne mám Evo...ak sa rozhodnem do Nobby Nic, tak Evo verzie 2015 NN už stoja okolo 40e...ako je to s MountainKing? Tie som vôbec nemal a počul som zmiešané názory čo sa týka verzií
Ja som mal na 1000miles MM II s dratenou patkou.....Dezenu po absolvovani tam je este v pohode na jedny Mile...ALe nema velmi rad trne....V blate parada...a suchu trochu horsie, ale ziadna katastrofa......ale tak pri tlaceni biku mi to az tak nevadilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz ste niekto vyskusali Mitas (Rubena) Scylla Textra? Nikde neviem najst recenziu ani dojmy na fore ani realnu vahu (fotku)
A potom este niekto jazdite alebo jazdili ste Maxxis Ikon 3C MaxxSpeed TR EXO? Alebo bez EXO su plaste ako papier? (papier = Conti RaceSport, Schwalbe LiteSkin)
Ja som mal na 1000miles MM II s dratenou patkou.....Dezenu po absolvovani tam je este v pohode na jedny Mile...ALe nema velmi rad trne....V blate parada...a suchu trochu horsie, ale ziadna katastrofa......ale tak pri tlaceni biku mi to az tak nevadilo