chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
veru ako pise Zdeno70, mal si verziu xc, ktora nema dodatocnu ochranu proti defektom, odolnejsie su TNT (alebo xc trail po starom) so sivou bocnicou a tie su vyborne a odolne, defekt som mal len kvoli trnom a drevenym kolikom za viac ako 10000km, aj zivotnost je dobra, teraz maju na r2-bike akciu na 2.35 za nejakych 30,50 kus
Dik objednal som anakoniec 2,6 palcove skrz lepsie pohodlie dufam ze tam nebude prilis mala medzera v zadnej stavbe vychadza to na 4-5mm na strane.
inak bral som z bikeinn
lubo_j ja by som prehodnotil názor na Continental. Nahodil som naobed Dubnital 2,4” Race Grip dopredu, Race Speed dozadu. Ručne, bez montpák, nezvyk pri Conti. 29 mm ráf/59 mm. Na testovacom okruhu 20 km boli oproti Pirelli Scorpion XC RC rychlejšie o viac než dve minúty.
Uphill paráda, idú ako pes po údenom, a na prekvapenie downhill o 12 sekúnd za PR z 2023 (tam bola ale oveľa lepšia forma testovacieho jazdca)
Ano oproti tym novym. Watty identicke. Teren bol o trosku lepsi po ostatnom dazdi, ale ten rozdiel je velmi velky.
Myslim ze mam gumku na sezonu 2025/26 😉
FWIIW, dnes som si prvýkrát v suchých podmienkach zajazdil na Bontrager XR3 Team Issue, 2.2" a 635 g, ktoré som kúpil za ľudových 25,- € / kus vo výpredaji na SportOkay. A hoci sú to pneumatiky na dnešné pomery extrémne úzke, do kopca išli ako čert a až nad očakávania dobre žehlili všetky kamene a korene, cez ktoré som ich poslal. V rozbitejších zjazdoch som už síce trochu cítil ten chýbajúci objem, no nebol to žiadny extrém, s ktorým by sa nedalo žiť. Na také to "domáce žuvanie v MK," ak človek vyslovene nevyhľadáva veľmi kamenisté a korenisté zjazdy je to myslím si "good enough," minimálne dozadu.
Akože, tiež ma celkom láka skúsiť nejaké tie ľahké balóny typu Dubnital, no dať takmer 60,- € za plášť, ktorý za mesiac zjazdím sa mi až tak veľmi nechce. Zaujali ma ale tie lubo_j Specialized AirTrak / FastTrak. Minimálne dopredu, kde to vydrží +- celú sezónu by to nemuselo byť zlé, ak teda vravíš, že aj niečo vydržia.
Tomas11 specialized maju podla mojich skusenosti dobru vydrz a aj odolnost. Hentie na foto maju 2600km. Videl som fotky Dubnitalov po 1000km a vyzerali o dost horsie.
Rovnako aj Wolfpack ci Schwalbe uz po par 100km vidiet vzadu opotrebenie.
Za mna Pirelli a Specialized najlepsia odolnost. A Specialized vies kupit v akcii velakrat za klobasku.
A teda tie Specialized Fast Trak/Air Trak minimalne po asfalte a tvrdych povrchoch fakt letia. Pre zaujimavost toto su casy na znamom segmente Strmina pri Bratislave. Ten vyznaceny cas je na MTB, ostatne su na cestaku. Jasne, nie je to vedecke porovnanie lebo kazdy wattmeter moze trochu inak merat, ale vychadza to priblizne o minutu pomalsie na 10 minutach. Tam ale treba zapocitat aj cca +3kg vyssiu hmotnost MTBcka oproti cestaku a horsiu aerodynamiku. A na MTB som ma nafukane bezne tlaku do terenu (19/21psi), ziadne nabombovane gumy na asfalt.
Ked si porovnam ine asflatove segmenty, kde som tiez jazdil intervaly na Pirelli XC RC, tak na Spesloch som vzdy jednoznacne rychlejsi. Ale na terennych segmentoch (napr. naucnym chodnikom na Kamzik) sa to uz strati a tam je to uplne zajedno.
Ja som mal v minulosti Fasttrak vzadu, ale na mnohych miestach v Malych Karpatoch proste presmykovali v zabere (v stojke, na kamenoch). Vymenil som za GroundControl, ktore to nerobili, ale teraz uz maju asi 5000 km najazdene a podobaju sa uz na Fasttraky, cize tiez zacinaju presmykovat.
Človeče, ak máš po 5 000 km na zadnom kolese vôbec nejaký dezén, tak je to imho super výkon Specialized som síce ešte neskúšal, ale bežne mi zadné plášte vydržia odhadom tak 1 500 km. Ak by som išiel vyslovene "do mŕtva," možno by to bolo 2 000 km. Tých 5 000 km je myslím si veľmi slušná hodnota aj na predný plášť
Fast Trak moze v pohode vydrzat k tym 5000km, samozrejme nie v top kondicii ale stale bude mat dezen. Ten Air trak po 2600km ma vysku stuplov na strede cca 1,5mm, ako novy mal 2mm. Fast Trak ma vyrazne vacsie stuple (je to skor plast do mokra) a aj ked strati 1mm zo stredovych stuplov, stale bude mat vyraznejsie vzor ako nejake semi slicky.
Ale danou za to je pocitovo tvrdsia guma, horsia trakcia na korenoch ci kamenoch a menej utlmena jazda.
Inak paradoxne cestny plast S-Works RapidAir TLR je velmi makka, skoro na pocit az lepkava guma. Fantasticky grip ale rozflakal som ho za 3 tyzdne, ze na niektorych miestach boli vytrhnute kusy gumy.
Tomas11 túto sezonu na conti kryptotal odjazdenych cez 1000km väčšinou dole kopcom, vzadu soft a v predu supersoft, garantujem ti ze ta najtvrdšia zmes vydrží rozhodne viacej ako 2000km keď soft drží 1000km a je na ten nájazd vo veľmi dobrom stave oproti maxxis alebo schwalbe co som minulu sezonu.
Nedalo mi to objednal som este dalsie 2 Rick Xc a Dubnital Race Rapid a Grip. Hmotnosti:
- Rick XC 770g, 780g, 780g, 794g
- Dubnital Race Rapid 653g
- Dubnital Race Grip 676g
Je mozne ze ta moja kuchynska vaha za 10 euro nevazi presne. Skusil ale som nejake kontrolne predmety (garmin, iphone) a tie mali presne na gram tolko, kolko by mali mat.
Ked som porovnal zlozene plaste, tak Dubnital vyzera mat vacsi obvod, ale tak bohvie ako sa to natiahne ked sa to nahodi. Rick ma zase sirsi vzor. Stary ojazdeny XC RC ale bol zlozeny skoro o 1cm sirsi ako Dubnital.
Nic musim sa na to vyspat, ktory nahodim. Mozno teraz hodim Schwalbe a potom ked sa ojazdi, tak nahodim Dubnital a do novej sezony budem mat vybraneho favorita.
Ten Rick je tazsi, ale ked si ho vybral najvacsi spekulant na svete Dylan Johnson, ktory vo velkom propagoval Race King https://www.instagram.com/dylanjawnson/
zasnezeny_kaktus ale to hlavne v kontexte gravelu.
Ale isiel na Rick XC aj Leadville a predtym jazdil na tiez tazkych RRalph. Ale zvykol hovorit, ze 2.4 Race King by bola dokonala MTB guma a nakoniec Dubnital nejazdi 🤷🏼♂️
Dylan hovori casto v podcaste Bonk Bros formulku ze Weight doesn't matter ale taku vahu nemaju ovela lepsie drziace wolfpacky
Tiež si myslím, že viac záleží na dezéne a zmesy ako na hmotnosti +/- 100-150 g. Tá hmotnosť mi príde ako bonus navyše v odolnosti. A to je pre mňa osobne viac. Samozrejme tiež mám nejakú psychologickú hranicu, povedzme 820 g.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dik objednal som anakoniec 2,6 palcove skrz lepsie pohodlie dufam ze tam nebude prilis mala medzera v zadnej stavbe vychadza to na 4-5mm na strane.
inak bral som z bikeinn
Uphill paráda, idú ako pes po údenom, a na prekvapenie downhill o 12 sekúnd za PR z 2023 (tam bola ale oveľa lepšia forma testovacieho jazdca)
A ešte aj vyzerajú dobre
A stupanie si siel rovnake watty?
Myslim ze mam gumku na sezonu 2025/26 😉
Akože, tiež ma celkom láka skúsiť nejaké tie ľahké balóny typu Dubnital, no dať takmer 60,- € za plášť, ktorý za mesiac zjazdím sa mi až tak veľmi nechce. Zaujali ma ale tie lubo_j Specialized AirTrak / FastTrak. Minimálne dopredu, kde to vydrží +- celú sezónu by to nemuselo byť zlé, ak teda vravíš, že aj niečo vydržia.
Rovnako aj Wolfpack ci Schwalbe uz po par 100km vidiet vzadu opotrebenie.
Za mna Pirelli a Specialized najlepsia odolnost. A Specialized vies kupit v akcii velakrat za klobasku.
S Vittoria a Maxxis nemam skusenosti.
Asi este dojazdim ten Air Trak, pripadne kupim novy na zadok a mam zas na 3000km pokoj.
Ked si porovnam ine asflatove segmenty, kde som tiez jazdil intervaly na Pirelli XC RC, tak na Spesloch som vzdy jednoznacne rychlejsi. Ale na terennych segmentoch (napr. naucnym chodnikom na Kamzik) sa to uz strati a tam je to uplne zajedno.
Ale danou za to je pocitovo tvrdsia guma, horsia trakcia na korenoch ci kamenoch a menej utlmena jazda.
Inak paradoxne cestny plast S-Works RapidAir TLR je velmi makka, skoro na pocit az lepkava guma. Fantasticky grip ale rozflakal som ho za 3 tyzdne, ze na niektorych miestach boli vytrhnute kusy gumy.
- Rick XC 770g, 780g, 780g, 794g
- Dubnital Race Rapid 653g
- Dubnital Race Grip 676g
Je mozne ze ta moja kuchynska vaha za 10 euro nevazi presne. Skusil ale som nejake kontrolne predmety (garmin, iphone) a tie mali presne na gram tolko, kolko by mali mat.
Ked som porovnal zlozene plaste, tak Dubnital vyzera mat vacsi obvod, ale tak bohvie ako sa to natiahne ked sa to nahodi. Rick ma zase sirsi vzor. Stary ojazdeny XC RC ale bol zlozeny skoro o 1cm sirsi ako Dubnital.
Nic musim sa na to vyspat, ktory nahodim. Mozno teraz hodim Schwalbe a potom ked sa ojazdi, tak nahodim Dubnital a do novej sezony budem mat vybraneho favorita.
Ten Rick je tazsi, ale ked si ho vybral najvacsi spekulant na svete Dylan Johnson, ktory vo velkom propagoval Race King
Ale isiel na Rick XC aj Leadville a predtym jazdil na tiez tazkych RRalph. Ale zvykol hovorit, ze 2.4 Race King by bola dokonala MTB guma a nakoniec Dubnital nejazdi 🤷🏼♂️
Tiež si myslím, že viac záleží na dezéne a zmesy ako na hmotnosti +/- 100-150 g. Tá hmotnosť mi príde ako bonus navyše v odolnosti. A to je pre mňa osobne viac. Samozrejme tiež mám nejakú psychologickú hranicu, povedzme 820 g.