chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Myslel som tým, Nobby má bočné stuple až moc pre mňa … keď že som ho jazdil v zime neletím takou rýchlosťou v zákrutách, žeby som ich potreboval, tým aj túj jeho váhu pri 2.4 šírke… preto som hľadal niečo do mokra na blato do zimy ale miernejší dezén nie až také ,, traktory “
.
Aký terén jazdis?
Spomínané combo od Schwalbe je super. Práve do mokrých blatistých podmienok, alebo snehu potrebuješ stople aby malo čo zaberať. Lebo bez toho sa moc nepohnes.
A ten dezén advance hybrid keď sa raz zanesie blatom ani Boh ho nevycisti
Ja mám na zimu WTB Trail BOSS 2,4 FAST ROLLING a dopredu WTB VIGILANTE 2,5 High Grip. Trojita zmes a plná ochrana bočnic.
Hentoho Hybrida by som v zime, blate, ani mokrej tráve nechcel. Vsak som to ma suvislu stredovu liniu a bude sa na nom smykat hore kopcom a dole to nebude brzdit. A pri 29x2,35 ma hmotnost 1160g, Nobby Nic 2,4 je oproti nemu pierko.
Ak mas Nobby Nic napr. SuperGround tak bude na 100% rychlejsi ako nejaky droteny plast.
Ked porovnam Nobby Nic SuperGround (2.4") s drotenymi Schwalbe SmartSam (2,25") , ktore som jazdil predtym, na asfalte je Sam tichsi a mierne rychlejsi. V terene, Nobby Nic lepsie drzali a tym som citil istotu ked som chcel ist rychlejsie.
Tak uz 4 kusy som mal- mam... 3 x cross, a jeden trail, ktory je troska agresivnejsi... tazsi ako cross... A skusenosti viac menej len dobre, vydrz dobra, vypada ze netvrdne v zime, ziadne defekty a tak... A vaha cca710g, na plášt 29x2,4, ktory ma na 30 mm rafiku cca 61-62 mm, je paradna
Ahojte, poprosím o radu.
mám obuté vpredu magic mary a vzadu Hans dampf. Oboje 2.4. Je to pre moje jazdenie zbytočné.
Uvažujem že prehodim Hansa dopredu a dozadu dám niečo rýchlejšie.
Čo by ste odporučili?
Ahojte, poprosím o radu.
mám obuté vpredu magic mary a vzadu Hans dampf. Oboje 2.4. Je to pre moje jazdenie zbytočné.
Čo by ste odporučili?
Neviem sice čo jazdis ale ide mokrá a blatova sezóna a stople v zadu sa určite osvedčia. Na čo ti bude rychly plášť keď nepohnes z miesta?
Závisí co jazdí. Niektorí cez zimu paradoxne jazdia čisto len asfalt. Presunu sa z lesa na cesty, chodníky a hradze. Nasadzujú ľahšie a hladsie gumy.
Potom sú tu taky co milujú blato a sneh, ostavaju v lese. A hľadajú niečo agresívne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aký terén jazdis?
Spomínané combo od Schwalbe je super. Práve do mokrých blatistých podmienok, alebo snehu potrebuješ stople aby malo čo zaberať. Lebo bez toho sa moc nepohnes.
A ten dezén advance hybrid keď sa raz zanesie blatom ani Boh ho nevycisti
Ja mám na zimu WTB Trail BOSS 2,4 FAST ROLLING a dopredu WTB VIGILANTE 2,5 High Grip. Trojita zmes a plná ochrana bočnic.
https://www.instagram.com/p/DORHBU3DXKD/?img_index=2&igsh=MXJyaWFhYWN4MWVhOQ==
Ak mas Nobby Nic napr. SuperGround tak bude na 100% rychlejsi ako nejaky droteny plast.
Ked porovnam Nobby Nic SuperGround (2.4") s drotenymi Schwalbe SmartSam (2,25") , ktore som jazdil predtym, na asfalte je Sam tichsi a mierne rychlejsi. V terene, Nobby Nic lepsie drzali a tym som citil istotu ked som chcel ist rychlejsie.
Diky, tento som ešte nemal, máš s ním ty skúsenosť ?
momentalne ma Wolfpack vypadok na 2,4 cross aj race . koncom mesiaca by uz mali byt dostupne
Ytrider... jasne, iba bezduse... A ani jeden jediny problem s tlakom, defektom a pod...
Ytrider... jasne, iba bezduse... A ani jeden jediny problem s tlakom, defektom a pod...
Paráda teda, díky… tak v zime by som asi dal radšej dušu podľa mňa 😊 ale diky za tú rezenciu na Wolfpack
Neni zac..
Čo by ste odporučili?
Čo by ste odporučili?
Neviem sice čo jazdis ale ide mokrá a blatova sezóna a stople v zadu sa určite osvedčia. Na čo ti bude rychly plášť keď nepohnes z miesta?
Potom sú tu taky co milujú blato a sneh, ostavaju v lese. A hľadajú niečo agresívne.