chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Cafte, potrebujem fundovany nazor. Aky velky rozdiel je 45 vs 50 plast na xc biku? Je to vobec poznat? Pytam sa na to, ze som narazil na odporucanie od usporiadatela, ze 50mm best choice ale zaroven pise, ze pod 45 je to no go.
tak, jedna sa o gravelove plaste ano.
ide o to, ze som tento rok na lux nahodil 44 plaste koli akcii v taliansku, kde to extremne pomohlo(bezne jazdim 2.3).Potom som sa akosi nedostal k tomu aby som to prehodil naspat a zaroven som nenarazil na vacsi problem(95% Male Karpaty). Aktualne je ale zadny plast tensi ako dusa, ktoru som tam musel dat. Cize pred akciou musim prezut a rozmyslam ci ist do toho isteho, ale mam ist na odporucanu 50.
No realne vacsina gravel jazdcov vo svete jazdia MTB plaste aj na gravel biku pokial im to bicykel dovoli. Bezne jazdia Thunder Burt 2.1, Rick XC 2.25 ci Race King 2.2 lebo maju nizsi valivy odpor a lepsiu odolnost voci defektom.
Uzsie gravel plaste maju jedine vyhodu nizsieho aerodynamickeho odporu, ale to mozno tak pri rychlostiach 40+km/h co velmi pochybujem ze na Luxe jazdis, lebo na to ani nebudes mat prevody ak nemas vpredu nejaku monstroznu pilu.
Najlepsie co mozes urobit je dat si normalne rychle MTB plaste a vyhodit z kolies duse. Tie ta spomaluju najviac.
Mna hlavne zaraza ten rozdiel kde 45 a mensie je no go a 50mm je odporucana sirka. Viem porovna 44 a 2.3, rozdiel je naozaj markantny.
There’s no perfect bike for the route. A capable gravel bike with 50 mm fast-rolling tyres is recommended for a fast approach with a light setup — it will feel great on paved sections and gravel roads, but must handle a few rocky descents. A hardtail MTB is better suited for a more relaxed approach with a heavier setup — it will be fast and safe on technical descents, but will feel slower on paved sections. Do not attempt this route with tyres smaller than 45mm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaslúži si nehu a opateru. Daj ju aspoň mimo vlhkého prostredia.
dopraj jej aspon trochu očisty a olejčeka, ešte posluži aj tvojim deťom
ide o to, ze som tento rok na lux nahodil 44 plaste koli akcii v taliansku, kde to extremne pomohlo(bezne jazdim 2.3).Potom som sa akosi nedostal k tomu aby som to prehodil naspat a zaroven som nenarazil na vacsi problem(95% Male Karpaty). Aktualne je ale zadny plast tensi ako dusa, ktoru som tam musel dat. Cize pred akciou musim prezut a rozmyslam ci ist do toho isteho, ale mam ist na odporucanu 50.
Uzsie gravel plaste maju jedine vyhodu nizsieho aerodynamickeho odporu, ale to mozno tak pri rychlostiach 40+km/h co velmi pochybujem ze na Luxe jazdis, lebo na to ani nebudes mat prevody ak nemas vpredu nejaku monstroznu pilu.
Najlepsie co mozes urobit je dat si normalne rychle MTB plaste a vyhodit z kolies duse. Tie ta spomaluju najviac.
There’s no perfect bike for the route. A capable gravel bike with 50 mm fast-rolling tyres is recommended for a fast approach with a light setup — it will feel great on paved sections and gravel roads, but must handle a few rocky descents. A hardtail MTB is better suited for a more relaxed approach with a heavier setup — it will be fast and safe on technical descents, but will feel slower on paved sections. Do not attempt this route with tyres smaller than 45mm.
Kukal som aj ja na race, ale kedze mam uz väcsinu dezenu na cross v strede zodratu, tak myslim ze rychly je uz pomaly ako speed
tu mate subleru trochu som ju dal na poradok ale fakt len trochu