Cawte.uz dlhsie sa rozhodujem medzi brzdami ako AVID BB7 185mm kotuc a hydraulika AVID JUICY 3 160 mm kotuc .... neviem sa rozhodnut ci mam zainvestovat do hydrauliky alebo ostat pri vychvalovanych BB7.. vopred vdaka a este ze jazdim FR a AM a sem tam nejaky STREET alebo DIRT si dam.
heh 2x by som nepovedal ... vraj AVID BB7 je lepsia nez nejake hydry zasa ... ale tak asi vezmem predsa tu shimano,aj ked som sa dozvedel ze je makka a niekde pisali ze tecie
Tie M485 niesu priamo v ziadnej z tried (deore, alivio,..) ale su mimo. Mnohy predajcovia ich uvadzaju ako alivio ale v skutocnosti su to prefarbene minulorocne deore . Mal som moznost ich skusat a bezdia dobre! Hayes sole su jednopiestik a niektory na ne nadavaju ale aj tie brzdia dobre pokial niesi moc tazky. (Ja osobne by som radsej bral tie shimana)
heh 2x by som nepovedal ... vraj AVID BB7 je lepsia nez nejake hydry zasa ... ale tak asi vezmem predsa tu shimano,aj ked som sa dozvedel ze je makka a niekde pisali ze tecie
silne pochybujem ze je lepsia.. mozno koli dostickam original, kedze vacsina shimana stoji za h***
zober tu shimano vymen dosticky (teda snaz sa zodrat co najskor tie povodne) a hlavne ju daj dopredu! len rataj s kupou normalneho kotuca nie center lock
dam to sem , potrebujem zohnat zadnu brzdu ale mechanicku na kotuc 160 mm + brzdnu packu najlepsie s bowdenom a lankom spolu , neviete ci je tato kombinacia niekde na slovensku za lacno zohnatelna ?? ( je to provizorium , kym poriesim hydru julie od magury )
Určite hydrá a AVID máš skvelú výkonnú brzdu v pomere cena kvalita.Tie SHIMANO 485 si nekupuj nielenže majú slabší výkon ale aj tečú na prasiatku keď ju zmačkneš silnejšie tak v spojení sa vytláčá mineral.olej a zamastíti platničky čo sme mali na bikoch tak všetky išli na reklamačku k dovozcovi.Keď už nemali 485 prasa tak začali dávať DEORE,kt. je lepšie aj výkonom.To čo napísali,že je to prefarbená DEORE nie je pravda lebo tie prasatá sú úplne iné.
Dovolim si nesuhlasit z tvojim nazorom na tieto brzdy. Jazdim ich uz 1200km a mozem povedat ze brzdia ako sproste (xt kotuce 180/160). Nemam s nimi ziaden problem len raz sa mi zasekol 1 piest ale to suvisi z tym ze som ich necistil. Vobec mi netecu, nepriehrievaju sa ani pri tych najtazsich zjazdoch a stale posluchaju na slovo. Takze zo smiesnou cenu ktora je nizsie ako u mechanickych (ked ratam k mechanickym aj paku a bowdeny) mam super brzdy. (dot)
Ak máš na mysli tie nové tak sú v pohode prvé SH čo má delenú obímku a odvzdušňovák na jednej a druhej strane.Dokonca ju môžeš použiť aj opačne po vzore motokros(predná je pravá) budú celkom schopné po vyjadrení z testov a ani cena nie je najhoršia cca 2500Sk bez kotúča.Ináč celkovo DEORE sú velmi dobré a zrovnatelné s LX,alb.XT to už ale nie je moje tvrdenie až takú možnosť som ich skúsiť nemal.
Dobrá brzda o XT niet pochýb ak ti nebude vyhovovať 160 tak použi 180.Pri nových sa môžeš stretnúť s dvojou vlastnosťou v podebe gumového,alb.tvrdého kroku na páke na to si musíš zviknúť podobne sú na tom aj SLX až na taký malý nedostatok výborné brzdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
silne pochybujem ze je lepsia.. mozno koli dostickam original, kedze vacsina shimana stoji za h***
zober tu shimano vymen dosticky (teda snaz sa zodrat co najskor tie povodne) a hlavne ju daj dopredu! len rataj s kupou normalneho kotuca nie center lock
dam to sem , potrebujem zohnat zadnu brzdu ale mechanicku na kotuc 160 mm + brzdnu packu najlepsie s bowdenom a lankom spolu , neviete ci je tato kombinacia niekde na slovensku za lacno zohnatelna ?? ( je to provizorium , kym poriesim hydru julie od magury )
Ja som tiez dost zle na to pocul. A pocuj TIR-X co hovoris na Shimano Deore M-535?