Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
-20% Continental brašňa pod sedlo s montpákami a dušou, galuskový 42 mm
od 6,09 €
-20%
MOC 13,99 €
savings Continental MTB 26"x1.75–2.50" duša, dunlop ventil 40 mm
4,66 €
savings
MOC 8,99 €
-14% Maxxis Freeride 27.5" x 2.20-2.50" duša, galuskový ventil 36 mm
9,90 €
-14%
MOC 12,13 €
savings Pirelli SPORTUBE 29"x 2.1-2.3" duša, galuskový ventil 48 mm
2,99 €
savings
MOC 11,79 €
Výpredaj -26% Tubolito TUBO MTB PSENS 27.5" x 1.8- 2.5" duša, galuskový ventil 42 mm
27,99 €
-26%
MOC 44,99 €
To je preklep. Fúkal som plášte 2.6x2.3, nie x2.6.
.
Kazdopadne sa musim ospravedlnit za mylnu informaciu, pretoze som nespravne odcitaval tlak na stojanovej pumpe. Nemam dusove kolesa nahustene na 4 bary, ale asi na 2bary.
https://www.notubes.com/arch-mk3-rims
To aby si vedel preco sa pri styroch baroch rafiky otvaraju ako konzerva.
Ja mám 8 ročný Spank Tweet Tweet široký, vyšší a ťažký.
Tie "kvadrove" nebrat. Nevedel som si s nimi rady, stale fucalo popri ventile. Tie klasicke konicke su najlepsie. Teraz mam pokoj.
Akcia Effetto Mariposa Caffe bezdušové ventily, galuskový 40 mm, strieborná/červená
14,49 €
MOC 19,90 €Dnes konečne idem dať poslednú šancu tým ventilkom. Chcel som to piatok skúsiť ale pri zhadzovaní plášťa som mojou chybou zlomil obe montpáky
Presne to som chcel povedat. Dakujem za pomoc.
No vidis.Ako som pisal nedavno,tak mne prave tie kvadrove sadli pekne.S redukciou fucali.Velmi zalezi od profilu rafika.Preto su prave tie ventilky dobre,mozes skusit co ti lepsie sadne.
sorry normalne sa takto primitivne nevyjadrujem, ale tvoje prispevky v tejto teme sa inac specifikovat nedaju
Momentálne 100% spokojnosť.
Nahadzovanie na bezduše nie je komplikované len si treba dať pozor na pár vecí. Teraz by mi to trvalo neporovnateľne kratšie.
kolesá: DT SWISS M1900
páska: No Tubes 30mm
ventilky: Effetto Mariposa Caffe tubeless (napokon mi pekne držali tlak aj tie s gumou v tvare valca)
mlieko: No Tubes Quart RACE
Ďakujem všetkým za rady, odporúčania a triky ako na to