zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Takze bolo to nedostatkom mlieka. Doliala som, nafukala a drzalo ako malo. Treba ozaj dat trochu viac mlieka po prezuti, to som nejak podcenila. Donovaly plast prezil a to som slusne lietala po kamenoch
roztrhal som v Livignu bocnicu plasta a mlieko vytieklo von cez cca 5-10mm dieru... z vnutornej strany som plast zalepil s paskou, teraz tam mam sice dusu ale otazka je ci duck tape udrzi mlieko a tlak v plasti, alebo mozem plast jazdit uz iba s dosuou?? alebo nejak inak zalepit dieru?.... dik za rady
roztrhal som v Livignu bocnicu plasta a mlieko vytieklo von cez cca 5-10mm dieru... z vnutornej strany som plast zalepil s paskou, teraz tam mam sice dusu ale otazka je ci duck tape udrzi mlieko a tlak v plasti, alebo mozem plast jazdit uz iba s dosuou?? alebo nejak inak zalepit dieru?.... dik za rady
trošku to preštopkaj a zalep z vnutra velkým flakom... možno to vydrží
zihadlo 5 skusim teda podlepit 5x2,5 zaplatou... ale stopkat asi nebudem, aby sa to nezacalo viac parat...
dik za rady
Sorry za preklep. Nefučalo ani bez mlieka
Schwalbe TIRE BOOSTER zásobnik na tlakovanie bezdušových kolies
52,99 €
MOC 66,99 €Ano bez jadra a s Continentalmi nemam problem
S tou hadickom je dobry napad. Uz som aj reklamoval tie Mitas - scylla plaste neuznali mi reklamaciu /nie na mtbiker boli kupovane/, podarilo sa mi aj ten plast aj vyzut ....