zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Už som to tak raz urobil a jazdil ešte 4 mesiace
teraz mam nejaky no tubes - ten nezaschol - oplachol som plast vo vode a nechal ho uschnut
čo na tom chceš čistiť? šak na tých plášťoch skoro nič nezostane a po prvom výjazde ako keby tam nikdy tmel nebol
Pod čím?
Tiez mam inak pocit, ze sa ustupuje ..zrejme ta vaha dnes je viac, nez rozhodujuca pre predaj (ako inak). Ale mozno len vypredane na tento rok /dufam/. Ten ProTection dufam, ze tmel nevyzaduje pri vozeni, lebo som asi skoncil
No alebo potom asi prejst na 650B
Alebo trochu širší http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/continental-x-king-ust-26x240-mtb-plast-kevlar-12055.html
Continental Race King 27.5x2.20" ProTection plášť, TLR, kevlar
67,99 €
MOC 74,99 €lto ano ja to jazdim na original ust mavic rafkoch - preto som aj presiel z TLR+ tmel na cisty UST system a vahovo je to +/- skoro na rovnako.
misopetrovic ano ust plast + ust kolesa jazdim iba bez tmelu a zatial plna spokojnost