zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Pridavam tip na nafukanie pre tych, co nemaju kompresor a nedoveruju prerobenej plastovej flasi.
Uz na druhy pokus sa mi podarilo nahodit patky takymto obycajnym zahradnym postrekovacom, predtym pumpou marna snaha. Iba som vysroboval postrekovaciu tycku, zaistil stipcom hadicku, natlakoval a pustil do kolesa.
Prve koleso asi hodinu, kym som "vysperkoval" techniku, druhe koleso asi 15 minut aj s tmelom, fukanim, natriasanim...
Mne sa Joes Elite Racers nelepi vobec. Iba taky mikrofilm, ziadne nanosy.
To povedz lto-vi. Ten sa o niekoľko príspevkov vyššie od tvojho sťažuje, že sú ako papier
Tak isto jazdím tie protectiony menej nafúkane mam 74-76kg a predne fúkam na 1.4max ked dam viac tak v zjazde to odskakuje a vytraseny som jak cigarety ? zadok tak 1.6 -1.7 ale uz som jazdil aj predne pod 1 a zadok na 1.2 toto mi napr specialized plast uz nevydržal a odniesol to aj zadný rafik
Inak to je podla mna dost cisty plast, co tam chces cistit