zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
A inac funguje to uz viac ako pol roka (2800km), ziaden problem, dokonca som plast skusal nahodit malickou pumpou , na prvy pokus to vyslo.
Update 12.8.2017
Aj ked chcem vyzut plast tak musim prekonat urcitou silou ten zobacik, takze to funguje tak ako som chcel.
Stalo sa ti , že pri menších dierkach napr. kliniec 3mmm a pod ti to mlieko (latex)
nepomohlo-
Stalo sa ti , že pri menších dierkach napr. kliniec 3mmm a pod ti to mlieko (latex)
nepomohlo-
Ake dierky myslis? ja som mal bud len trn v plasti alebo seky na raf od ostrych kamenov a diery 8 mm- a to ziaden latex nezalepi
No a ako si vytvoril tie zliabky co drzia pätky? Dusova Zefal vlozka ani WTB bezdusova paska ich nemaju, nie? A na Tvojej fotke vidim skoro idealny stav, tak nerozumiem ako si ho dosiahol.
(rafik ma vnutornu sirku 24, a paska zefal 20mm, ale rafik ma urcity profil tak po stranach ostaly 3mm namiesto 2mm nezakrite, a to cele som prelepil bezdusovou paskou 30mm)
A ak stale si to nevies predstavit tak zajtra nakreslim prierez rafika ?
post1275782.html#p1275782
No poviem to takto: 8000km na bezdusakoch bez defektu. Pneu: Continental RaceKing 2.2 Protection, mlieko Joes Elite Racers.
To aj mna zaujima , diky
U mňa to bolo jedno, keďže mám zanesený ventil, tak som ho fúkal niekoľko minút