zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Sorry za výlev emócií, ale bola som fakt bezradná
Kristina šak počakaj keď ti pod ruku dôjdu 27,5+ kolesá
kým som odtiahol od steny ráfika aspoň kúsok prvej strany plášťa prešlo 10 minút... akeď som konečne dobojoval s prvou tak ešte trebalo dobojovať aj druhú stranu... a na druhom kolese to isté
Nemalo by pokial ti dobre tesnia kolesa.
Opora patky by tam bola.Akurat nema zobaciky,ci ako sa to odborne vola.
ideálne je ked je bok so spodnou plochou v pravom uhle, nech to tam drží.... alebo ešte aj zobačik
Nie je vhodný. Treba hľadať profil ráfku ako uviedol Zihadlo5. Iba tak bude bezdušový systém fungovať tak ako má. Ostatné sú iba kompromisy.
Pouzil som nato klasicku plastovu dusovu vlozku na rafik od Zefal, je taka tvrda a hruba, ze ked som ju chcel natiahnut na rafik tak ju trebalo prve nahriat fenom - prve som myslel ze ma zly rozmer lebo som ju nemohol dostat na raf.
Prve som na rafik nalepil obojstrannu lepiacu pasku, nato natiahol tu vlozku a nakoniec prelepil WTB bezdusovu pasku. Vlozka ma akurat taky rozmer ze mi to vytvorilo idealny profil na moj rafik.
Inac Rubena ma vo svojom kite na prerabku na bezdusaky taku gumenu vlozku uz s vytvorenimy timi zobacikmy, akurat ze ta gumena vlozka pasuje len na 19mm rafiky, a sirsie maju smolu.