zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
https://www.bike-discount.de/de/kaufen/radon-zr-team-8.0-582341
kolesá sú tam DT Swiss X1900 Spline, QR9 a plášte Schwalbe Nobby Nic, PerL neviem nájsť či sú tie ráfiky tubeles ready. Môžem to kľudne nahodiť bez duše? Ďakujem
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.25" Addix Performance TwinSkin plášť, TLR, kevlar
22,99 € savings
MOC 44,99 €No pokial si ho dobre uskladnil, tak hadam aj ano.
Plášť - Maxxis Ikon 3C Max speed EXO TR
Mlieko - Stants no tubes
-17% Weldtite sada na opravu bezdušových plášťov
10,69 € -17%
MOC 12,99 €Vzdy ak urobim dieru vacsiu, kde treba pouzit knot (lepsie sa mi osvedcila latexova rukavica) tak nasledne doma plast zhodim, tmel odsajem striekackou ( ten vratim nasledne spat a dolejem potrebne mnozstvo novym) a zvysok vystriekam vodou, tak okolie diery vycistim od zalepeneho tmelu a normalne prelepim zaplatou. Mne osobne charakter nedovoluje jazdit s knotom v plasti
Ale male diery od pripinacika som este nemal, tie by malo mlieko zalepit bez problemu, a to by som nasledne vobec neriesil. A o trnoch ani neviem pokial nezhodim plast a vnutri sa ukaze ako trcia, tie vytiahnem a necham tak, tmel to vzdy zalepi.