Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
savings Continental MTB 27.5"x1.75-2.5" duša, autoventil 40 mm
3,89 €
savings
MOC 8,99 €
-24% ACID MTB Downhill 29 x 2.4 - 2.8" duša, galuskový ventil 40 mm
6,79 €
-24%
MOC 8,95 €
savings Schwalbe 29" x 2.10-3.00" duša, galuskový ventil 40 mm
8,69 €
savings
MOC 14,49 €
-10% Continental Race 27 x 3/4 - 27x1 duša, galuskový ventil 42 mm
8,09 €
-10%
MOC 8,99 €
Napríklad ja ho tiež používam tisíce km bez problémov, lepší som nemal. Napíše to asi preto, že 8000km si neuvedomoval žiaden defekt a to je dobré, nie
jachmel čo má on má v sebe pridané väčšie častice, mal by zalepiť väčšie diery, len sa horšie nalieva cez ventil ak vôbec, nemám s tým skúsenosť
Budem sa opakovať stále, 60-80% spoľahlivého bezdušového riešenia sú plášte, event. plášte + ráfik, ak si dáte ľahkú gumu na nekvalitný ráfik, tak žiaden tmel nepomôže...
EDIT: klasický/pôvodný je ten lepší? Doteraz som mal pocit, že ten lepší drahší prišiel ako vylepšená novinka
A ktory je original?
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/no-tubes-quart-race-tmel-946-ml.html
Ten uplne prvy, s ktorym prisli na trh. Uz ho nekupis. Uz asi tak 5 rokov aspon
edit: "You Get What You Pay For" .. a niekedy ani to
edit: inak na jezkov sa ludia stazovali, tak dali bezjezkoveho, ktory nelepil, to tiez bolo zle, tak prisli s casticami. Ale teda podla mna je lepsi jezko v diere, ako castica.
Jezus aj na tej stránke máš ECO zelenú nálepku, je menšia, je dole, nesvieti nápis "ECO-FRIENDLY, ale stále tam je. Mám v rukách obidve nádobky, všade píšu: contains natural latex, non-hazardous, non-corrosive, non-toxic,
Ako vino
minuly rok som podobny trn nasiel plavat v mlieku ked som na jesen zhadzoval plaste. ani som nevedel kedy som ho dostal. ten isty tmel, tie iste plaste. uz sa "tesim" na vacsiu dieru - to bude radosti - knot sa zasa nezmesti do vsetkeho. ano o latexovych rukaviciach som cital
inac ako sa tu nieko pytal ci je citit mensi valivy odpor na bezdusiach - tak dla mojho skromneho nazoru je a je to hlavny dovod preco by som sa k dusiam nevratil - moznost nizsieho tlaku detto. aj ked je to babracka. skoda ze sa vsetko prisposobuje pretekarom. ja by som tie tazke UST kludne prijal - ziadna paska, poriadny plast ...
- odstranovacom nalepiek "HG" + mechanicky som odstranil par malych nalepiek z vnutra rafiku (Quality Check nalepky, Ciarovy kod nalepka), zanechalo to mastnotu.
- vycistil som mastnotu, vnutro rafika - technickym benzinom
- tubeless paska sa mi natahovala samemu dost obtiazne, robil som to prvy krat, preto pri druhom kolese prisiel velmi vhod dalsi par ruk - pritlacanie stredu pasky. To pomohlo proti vzduchovym bublinam.
- dieru do pasky som robil sidlom hrubim 5mm (navod spomina zalamovaci nozik, hm, mozno by bola naozaj vhodnejsia presna diera do X, ako to roztrhnutie sidlom)
- konusovy ventilcek krasne dosadol do diery (ten z plochou zakladnou co som spominal, by asi nebol tak vhodny), inac tie Schwable ventiky maju v z vnutra kovovej matky gumove tesnenie, co je fajn, bude to drzat na mieste
- plaste som obrusil smirglom do roviny, tam kde boli vystupky z listovania na patkach, potom ocistil velkou spongiou a utrel
- po nasadeni plastov na rafik som aplikoval (makkou zubnou kefkou) hustu jarovu vodu na patky
- myslim ze ta "mastna" jarova voda dobre pomohla, lebo pri fukani krasne "pukali" plaste ako sa usadzali patky na svoje mieste, pri cca 3 baroch
- obe kolesa pekne sli nahustit dielenskou pumpou, ani som nedaval prec jadro ventilku, ani som sa nemusel prilis ponahlat pri husteni
- do rana necham natlakovane, pre zaujimavost. Na druhy den budem vstrekovat mlieko cez ventily. Ajked tieto swchalbe maju dost malu dierku vznutra. Uvidim ako to pojde... Znova otvarat plast (odchlipovat) pre nialiatie mlieka nechcem, ked uz je tak pekne usadeny...
Latexove duse su na rovnakej urovni, co sa tyka valiveho odporu. Ale ani nie dusa (ak to nie je 200+g tazitko hnusne butylove), ako to, ako sa deformuje pneumatika. A klasicka dusova ma hrubsi a odolnejsi behun, ako bezdusova, preto ma aj vacsi odpor. Ale zas tazsie ju prerazis. Neplati to u kazdej, ale bezne taky Contik X-King,RaceKing, atd. .. mam doma vsetky druhy, tak mam porovnanie. Teda vlastne aj ten dusovy musis viac fukat, aby sa tak nedeformoval , cim je obvykle aj odolnejsi. A dieru chytis .. tak ako ja svojho casu som sa chvalil, ze mam tazko prepichnutelne duse, nacoz som za chvilu prepichol dusu skrz klincom. Pre istotu skrz naskrz