zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Alebo namiesto Rubena kitu stačí použiť NoTubes (Caffelatex) pásku, ventilky a mlieko (tmel)?
máte niekto skúsenosti presne s touto kombináciou?
tak si pozri ako vyzerá ust ráfik, ako vyzerajú "tlr" ráfiky a hneď uvidíš čo je vhodný profil
Toto napríklad nie je práve najvhodnejší profil http://twentysix.ru/uploads/images/00/26/37/2011/12/17/01896fd4eb.jpg , ale rubena páska to zachránila - vytvorila hrubšiu vrstvu a stredový žliabok kam sa mohli dať pätky plášťa pri seba aby sa to dalo nafúknuť. Bez tej pásky žiadna šanca normálnou pumpou a kompresor skúšať sa mi nechcelo
Alebo namiesto Rubena kitu stačí použiť NoTubes (Caffelatex) pásku, ventilky a mlieko (tmel)?
máte niekto skúsenosti presne s touto kombináciou?
Môžeš to skúsiť najskôr len s nejakou "normálnou tesniacou" páskou, ak to naskočí tak nepotrebuješ tú rubena gumenú. Len ak nastane prípad že plášť bude mať voľnejšie pätky alebo bude nevhodný profil ráfiku, tak ju tam budeš musieť dať (pokiaľ nechceš skúšať pridávať x-vrstiev tej tesniacej pásky
Jo este som zabudol...aky rozmer pasky bude pre vnutornu sirku 23mm lepsi? 21mm alebo 25? Vdaka.
miso mam obavu ze ti to nepojde ze budes mat problem ako ja teda ten profil je nafigu skorejide sa stym skusit este potrapit(wtb) ale vidim to ze nakoniec budu bezdusove len cresty
edit
takze pasku som tu istu nalepil znova trosku lepsie ale miestami chybali dake mm na krajoch je uzsia . ale tak aby to drzalo dal som nato povodnu pasku . nahodil plast najprv s dusou chytila jedna strana pekne potom som ju vybral a dal ventil a to zacal boj s usadenim patky az ku kraju az na 10cm sa mi to skoro podaril ale tak zacal som to fukat auto kompresorom tym prenosnim ale vytlacil som najviac 1,5baru a kedze som to polial vodou tak som videl ako to sici cez ten jeden bok a aj cez plast isli bublinky . uz ostava to vyskusat len s tmelom a dufat ze to zacely inak asi je ten rafik nepouzitelny bezduse(rovnaky problem by som mal aj s rubenou kit ze to proste nechce zaskocit)
A čo Maxxis plášte? Budú robiť problémy?
Poradí mi niekto aj so šírkou tej pásky? Opäť vďaka.