zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
To sa ako dá?
mne sa len raz podarilo osadit ventilky tak, ze okolo nich nefucalo. este american classic ventilky. pri kazdych dalsich mi uz vzdy mierne unikal vzduch okolo ventilu. mlieko to sice zalepi ale musim castejsie dofukovat.
Prvý krát mám originál bezduše na Treku s ich tmelom Bontrager.
Chcel by som doliať Stans, len neviem čo to spraví, alebo ktorý sa môže miešať s Bontrager.
Reálne skúsenosti? Vďaka
dovcul pouzivam klasicke ventilky ale vadi mi ze pri niektorych neposlusnych plastoch musim robit zlozite nacvicovanie s vyberanim jadra ventilu, a aktualne mam pumpu s dualnou hlavicou, ktora sa na odstrojeny ventil neda uchytit, takze ju musim zlozit z hadice ... no proste kopa zbytocnych ukonov naviac ... tak ma zaujala zmienka o high flow alternative ... po kratkom poggogleni vyzera ze rozne varianty vyrabaju rozni vyrobcovia a vsimol som si ze nie vsetky su pouzitelne v praktickom zivote, napr. varianta ClikValve potrebuje redukciu na bezne pumy [ asi, dufam ze som to spravne pochopil ], co je imho uplne neprakticke a no-go pre moje potreby... pozdielajte realne skusenosti, ak tuto vesmirnu vychytavku pouziva aj niekto okrem :foobar ;-]
Aku znacku tmelu odporucate, ake velke balenie aby sa zbytocne nepokazilo (pouzitie len na jeden bike)? Co som cital, niekde tlacia Stan's, niekde Silca, niekde MucOff. Ventily pojdu asi Fillmore.
Ak mas len jeden bike 500ml by malo byt tak akurat.. do jedneho kolesa davam 75-100ml po pol roku sa oplati vyzut a doplnit/vymenit tmel. Takze na rok by malo byt tych 500ml akurat.
Neviem na 100 % posudit ci ta paska co tam je, je bezdusova.
Ak nie je, mozem tam povodnu nechat a na nu natiahnut bezdusovu ?
Viem, ze sa uvadza, ze povodna ma ist dole, ale tato je tam dost napevno.
Skusal niekto tam povodnu nechat ?
Ja mám takú istú od novoty tiež na CUBE a už vyše 3 roky ju užívam ako bezduše. Práve včera som ju na zadnom kolese menil za newmen pásku ktorú netreba lepiť a zatiaľ vyzerá že drží.
Pri prednom kolesu som však počul prasknutie/puknutie po vypustení vzduchu z plášťa. Teraz ich však nemôžem napustiť vzduchom, pretože pätka plášťa vyskočila z ráfika. Čo bol vlastne ten zvuk. Ako v ráfiku sú plášte dobre nasadené. Akurát teraz sú “voľné” v ráfiku. A plášte neviem teraz naplniť vzduchom.
Mám len klasickú servisnú pumpu. S tubeless nemám skúsenosti. Ono v podstate je plášť dobre nasadený v ráfiku, len potrebujem aby pätky sadli do rádika, však? Bude stačiť na to tá pumpa?
Inak mam kompresor a ten mi vacsinou nahodi patky.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down