zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
Ja som napr. na "len pumpu" už rezignoval, tam som pri zatiaľ akejkoľvek kombinácii musel pumpovať naozaj maximálnou intenzitou a výsledok bol aj tak neistý. Mám ale pomerne obyčajnú pumpu z Decathlonu, s niečím iným by to možno šlo lepšie. S boostrom je to samozrejme o inom, no aj tam to niekedy ide ľahšie a inokedy ťažšie, aj keď zatiaľ som nahodil všetko. Tufo som ale ešte neskúšal
Čo ma ale dosť prekvapilo, tak zhodiť predný Vittoria Barzo z hliníkového Mavic Crossmax bol dosť veľký boj, tie pätky tam držali nenormálne... Pravá zábava ale asi nastane, keď budem o pár dní meniť zadný Mezcal aj s insertom, na to som celkom zvedavý, že ako to pôjde
mne to príde skor že su problem rôzne vnutrone priemery rafkov, niektore su večšie ine menšie o nejaký ten milimeter a potom je plašť volný a nafukať nejde, vzduch hned uniká, tam by som volil ešte jednu vrstvu pasky a bude po probleme
Newmen rafky ale aj Dtswiss x1900 rafky rovnako.
a nahadzoval si tak že si plasť usadil do stredoveho žlabu, či len tak ako sam ostal? lebo tam je zasadný rozdiel ako daš záver...
lebo mam tiež sunc rafky a ide mi to jednoducho len zaver z jednou montpakou trochu potlačím
lebo mam tiež sunc rafky a ide mi to jednoducho len zaver z jednou montpakou trochu potlačím
Samozrejme jedna strana päťky bola celá v stredovom žľabe. Napriek tomu mu chýbalo veľa, aby som druhú stranu päťky pretiahol cez raf. Silou som to už riešiť nechcel, lebo by povolil buď plášť alebo raf. Každopádne s takýmto plášťom by som nechcel zostať visieť niekde v teréne.
nechcem to zakriknut - pozdava sa mi odolnost cim dalej tym viacej. vie sa narezat vrchna vrstva ktora je s dezenom, ale jazdil som na tych "rankach" do zodratia a v pohode. uz mi miestami chybali kusky tej vrstvy. je pod tym nieco ocividne pevnejsie. ziadne presakovanie mlieka a pod. ako vecne mokre maxxisy. v takomto suchu som vzdy maxxis niecim prepichol (aj suchou drevostiepkou) alebo rozrezal. na tufe ani naznak a to tento mesiac sla od zadneho kolesa riadna strelba.
Aktualne xc14 a xc12. Cakam kym vymyslia nieco viac ako XC14, na zimu mam sice NN a WW ale clovek nikdy nevie.
Este cakaju na test Ikon 2,6 a aspen 2,4wt