zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
A na kolko si fukal ty? Lebo pokial to slo a to vacsinou slo tak som fukal uplne na tvrdo. Kludne aj 8. Tie galusky sa fukali na 10-11 kludne.
Lubo, ano na favoritoch som videl take ? sa to davalo pod hornu ramovku, boli tam na to aj uchyty ?
Teraz naposledy som mal defekt na skoro novej galuske Chalenge Elite, snáď po 500 km?, tmel zalepil, zatiaľ drží..... uvidím či to bude aj dlhodobo.
Ale jazdím prevažne horák, cesťák len občas....
okrem toho existuje aj cistidlo, ale predava sa v 25l baleni
Zaujimave je, ze ked beham na biku vsetko v pohode nestraca tlak, ale ako nahle bike par dni 2-3 stoji sfukne to uplne a dokonca zhodi aj patky plasta z rafika na stred. Tieto plaste jazdim aj na inych kolesach a vsetko je ok a drzi aj par mesiacov v pohode ked su odlozene.
pozorujem ze s tymito plastami respektive znackou shwalbe je tu viac diskusii na tuto temu, takze moze to byt v nich? su to plaste dodane s novym bikom 2 mesiace dozadu.
dik za odpovede.
Odpoviem si asi sam.... miesto toho racing ray-a som kupil vittoria barzo dopredu a je po probleme, patky drzia pekne na rafiku aj po uplnom sfuknuti vzduchu.Vittoria pojde pekne aj dozadu, lebo schwalbe to nejak fusuje v poslednej dobe s tymi plastami, pripadne len nejaka chybna seria sa ku mne dostala ...
kazdy plasť ma inu konštrukciu, rovnako aj rafiky niesu identicke vo vnutronom priemeri pre dosadnutie plasta, na jednom to drží silno na druhom hned spadne, normalna vec, rozdiely v plastoch , tvaroch aj priemeroch su u výrobcov bežné.. rovnako aj zmetky z výroby
najskôr možno daj výrobcu a model ráfku, alebo profil. Je ten ráfik TLR? Možno je problém ako máš namotanú pásku?