zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
rovnaku skusenost som mal s tufo comtura prima ... nesiel nahodit s nicim ... nakoniec som vlozil dusu, nafukal, nechal cez noc, a na druhy den som zhodil jednu stranu plasta z rafku, vybral dusu a plast naskocil okamzite ...
Inac ked som zazoomoval aj ten rafik vyzera ze co to schytal..ale zas by to ukazal lavor ze to netesni medzi rafikom a plastom..no neviem nenapada ma nic.
Tak pásku som nakoniec nemenil. Ale, zadný plášť naskočil po vloženej duši po celom dni na druhý krát boostrom, bežnou pumpou sa nechystal, predný až kompresorom na asi štvrtý krát. A to som si myslel, že u bezdušakov ma už nemá čo prekvapiť. Dúfam, že tie plášte budú stáť za to.
Ahoj, mal som rovnaký problém. Plášte XC11 a 14, ráfik 29mm carbon, nová páska. Pomohol až veľký kompresor aj to po veľkom boji. So založeným insertom Tubolight som ich zase nevedel nasadiť na raf. Skutočné peklo ale prišlo po sezóne pri vyzuvani, kedy som si poškodil bok ráfiku. Päťka bolo doslova nalepena na rafe. Pomohol až zverak. Jeden plášť som roztrhal vo zveraku. Za mňa nikdy viac tento paškvil.