Na novu sezonu som si obstaral aj novy bike s diskovymi brzdami. Jazdim hardtail a casom by som chcel vymenit cele kolesa a mozno aj ine vecicky. Momentalne mam CL a standard Shimano brzdy
Chcel by som sa spytat, je lepsi system CenterLock, alebo 6dier?
Dakujem
posledný komentár: 16. 10. 2025 o 19:32
1. Kotuc ohnes aj pri jazde po rovine
2. CL alebo IS nehra ziadnu ulohu, pretoze na vyjazdy nahradny kotuc nenosis
3. Narovnat do jazditelneho stavu sa da aj tym cim sa ohol
Jazdil som obidva systemy takze u mna CL versus IS 1 : 1
180mm nemam v reali prevazene..
Prečo nie, vozí sa to aj na DH. Ale chce to dobre vybrať kotúč, nejaká ľahká Ashima s tým mala trochu problém.
180mm nemam v reali prevazene..
Hope Alu floating
183mm - 147g
Rozmýšľal som, že by bolo dobré mať ďalšie kolesá s cestnými plášťami - rýchla výmena ak sa ide jazdiť po asfalte. Zároveň, kvôli brzdnému účinku, chcem zachovať uloženie bŕzd - t.j. pár platničky s kotúčom. Takže je možnosť mať ďalšie platničky a kotúč ku každému kolesu alebo tie isté kotúče vždy nahodiť na dané kolesá. Je v takomto prípade Center lock vhodnejší? Dá sa s ním rýchlo a bez problémov premontovať kotúč? Vymieňa niekto takto kolesá alebo to nestojí za výmenu plášťov?
Inak uz to tu ide dost mimo povodnej diskusie, tak sa k nej vratim - mne sa paci definicia "Vsetky IS standardy su zle." (cize aj IS standard na uchytenie kotuca, aj IS standard na uchytenie strmena).
To ja viem že to nie je –ventil– disc ale VENTIDISC preto tam je
XTR SMRŤ 97 (CL)
XT SMRŤ 79 (CL)
XT SMRŤ 76 (IS)
AVID G3 (CL)
AVID G3 (IS)
AVID XX (CL)
AVID XX (IS)
Prip. ak mate udaj aj o vahe 140 mm kuskov z niektoreho z tych typov, tak dajte aj tie - tie su pre mna tiez viac nez zaujimave...
Pls. help.