...no vidíš a tu ma zese presviedčajú v predajni, že tento Blackburn je najtichší a s najlepšou krivkou odporu - najreálnejšie zodpovedá skutočnému zaťaženiu na biku, čo sa týka zvyšovania odporu a dobehu...
myslim ze s nim budes spokojny...vcera som pozeral parametre trenazerov pre jedneho zakaznika a vyzera to skutocne tak ze ten Blackburn by mal zodpovedat tomu co ti tvrdili v predajni
podla mna pri tom Blackburne bude aj celkom slusna stabilita ( aj ked asi nie tak ako u Tacx ) ale ide aj o to aby sa clovek na tom naucil spravne slapat, nie kyvat so sebou ako sialeny
Ahoj, už som ho kúpil ale sedel som na ňom iba asi 30 minút aby som ho trocha vyskúšal a nastavil záťaž (pomocou oceľových guličiek) tak aby mi zhruba sedela rýchlosť s pulzom... A potom som už radšej jazdil vonku... Vytiahnem ho zase až sa pokazí počasie.
Prvý dojem je dobrý, hlavne, čo sa stability týka, v pohode môžeš šlapať aj zo sedla a drží to... Problémom je čo s potením... Kúpil som aj ventilátor ale ešte som ho nevyskúšal, či to bude stačiť vysušovať pot lebo za tú polhodinu bol dobre osprchovaný celý bike...
Viecej informácií poskytnem až ho poriadne vyskúšam...
Mal by stačiť aj uterák, ale niekto tu už spomínal nepríjemný pád na trenažéry v súvislosti s uterákom v kolese. S tým ventilátorom v zime to nemusí byť najšťastnejšie riešenie, predpokladám, že tam je riziko prechladnutia. Potenie na trenažéry si treba odtrpieť. BTW, koľko si vysolil za ten Blackburn?
nechce sa mi zakladat nova tema, tak sa opytam tu. neriesil nietko dilemu ci si kupit takyto trenazer, alebo radsej nejaky spinner? ja skor uvazujem o spinneri, nech si bike cez zimu "oddychne" ma niekto skusenosti so znackou inSPORTline
ja otazku priestoru neriesim, riesim skor ucelovost mame jeden taky skladaci cyklotrenazer a je to uplna katastrofa. preto by som radsej nieco spolahlivo stabilne, pohodlne a odolne
..ako som pred časom sľúbil, predstavujem vám prvé dojmy z "jazdenia" na trenažéri Blackburn...
...!!!! po najazdení cca 600km vás dôrazne varujem aby ste neurobili rovnakú hlúposť ako ja a nikdy v živote nekúpili trenažér značky Blackburn !!!!...
...hlavný problém je v tom, že si mení záťaž ako sa mu zachce, chvíľu šliapem s kadenciou 90 rpm, zrazu si Blackburn pridá záťaž, že ledva krútim 60 rpm a za pár minút zase povolí a ja krútim 100 rpm...
..ďalej produkuje divné vibrácie a zvuky pri určitých otáčkach a už len čerešnička na záver, z trecieho obloženia sa uvoľňuje tmavý prášok, dúfam, že je to niečo na azbestovom základe a teda okrem špinenia koberca to je karcinogénne...
..no, dal som to naspäť chlapíkom od ktorých som to kúpil v nemenovanom žilinskom obchode (VELOSPRINT doplnil katko) tak som zvedavý ako sa k tomu postavia...
...tak ja som mal najprv klasicky lacák "vzduchový", potom spinner, potom TACX i-magic....všetko som predal, bo nič z toho ti neprinesie hlavne ten pocit z jazdy a voľnosť ako na real biku....je to proste len na "oblbnutie" psychiky, že však trénujem, ale podla môjho názoru to moc neprináša, je lepšie sa obliecť a ísť sa na hodinku /ked je extrémne počasie/ previesť-určite to prinesie viac ako sedieť hodinu doma a krútiť "nezmyselne" na trenažéri......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ako, uz si ho kupil? Daj vediet nejake dojmy, tiez zvazujem trenazer
Prvý dojem je dobrý, hlavne, čo sa stability týka, v pohode môžeš šlapať aj zo sedla a drží to... Problémom je čo s potením... Kúpil som aj ventilátor ale ešte som ho nevyskúšal, či to bude stačiť vysušovať pot lebo za tú polhodinu bol dobre osprchovaný celý bike...
Viecej informácií poskytnem až ho poriadne vyskúšam...
http://www.tacx.com/producten.php?langu ... weat%20set
ked sme u toho, je vyssia miera hlucnosti jedinym negativom oceloveho valca v porovnani s gelovym?
...!!!! po najazdení cca 600km vás dôrazne varujem aby ste neurobili rovnakú hlúposť ako ja a nikdy v živote nekúpili trenažér značky Blackburn !!!!...
...hlavný problém je v tom, že si mení záťaž ako sa mu zachce, chvíľu šliapem s kadenciou 90 rpm, zrazu si Blackburn pridá záťaž, že ledva krútim 60 rpm a za pár minút zase povolí a ja krútim 100 rpm...
..ďalej produkuje divné vibrácie a zvuky pri určitých otáčkach a už len čerešnička na záver, z trecieho obloženia sa uvoľňuje tmavý prášok, dúfam, že je to niečo na azbestovom základe a teda okrem špinenia koberca to je karcinogénne...
..no, dal som to naspäť chlapíkom od ktorých som to kúpil v nemenovanom žilinskom obchode (VELOSPRINT
keby si ma pocuval tak by si si kupil tacx a nemal teraz problemy.
Ak budes chciet nejake podrobnosti tak mi kludne napis SS.